Rodili smo se majhni in umrli bomo majhni. Vmes pa ... tekma in merjenje. Kaj ima to veze z motorizmom ? Mogoče bo odgovor razkrit v nadaljevanju. Vsakodnevno ali pa občasno prebiranje tega foruma in tudi pogovori razkrivajo stalno borbo...
Po tem ko se je včerajšnja dirka za prvenstvo MotoGP v Sepangu končala z zmago Danija Pedrose, neskončno nervoznim Jorgeom Lorenzom in najpomembnejše – (ne)uspelim dirkaškim brušenjem krempljev Marca Mraqueza na kolenu Valentina Rossija, so se uradniki ponovno izkazali,...
So znaki takšni in drugačni moteči ter nepotrebni? Bi lažje živeli brez njih? Brez vseh tistih reklamnih panojev vsekakor.
»Nič manj kot devet modelov, vključno z novo predstavljenim Monstrom 1200, se bo pridružilo naši ponudbi za leto 2016,« je ob predstavitvi novega velikega Monstra povedal Claudio Domenicalli.
Za brezskrbno pot otrok v šolo in domov bodo skrbeli tudi policisti, a največ lahko za varnost otrok v prometu storimo prav vozniki sami.
Kdo so stari mački ? Gledano v živalskem svetu so to starikavi in bolj na izi premikajoči se kosmati osebki z repom in ušesi. Kaj pa stari mački v svetu motorizma ? Mački kot mački? Verjetno ne. Pravijo, da se...
Pa ga imamo, motorista začetnika, oblečenega in z veljavnim vozniškim dovoljenjem ter registriranim in tehnično brezhibnim motornim kolesom. Pa je to dovolj, da ga bomo še kdaj videli živega in zdravega?
Svinja! Pa ravno mene. Zakaj ravno mene. Čakal me je. Prav mene.
Če niste en izmed tistih uporabnikov slovenskih, cest ki svoje destinacije izbirajo zgolj po tem ali do njih pelje avtocesta ali ne ter se vsaj občasno zapeljete po kakšni lokalni cesti, zagotovo poznate tale znak.
Če se boste v prihodnosti (po svoji ali tuji krivdi) raztreščili na poti na postojnske ride, boste čakali na prvo pomoč. Zares čakali. Ministrstvo za zdravje namerava ukiniti center urgentne medicinske pomoči na Vrhniki.