Skoči na vsebino

Današnji dogodki

 1. VES
  DAN


  24 August 2017     

  24.8. – 27.8.2017, Tolmin (sotočje Tolminke in Soče), Slovenija
  Nastopajo: Chris Thomas King, Hans Theessink & Terry Evans, Henrik Freischlader, Prismojeni profesorji bluesa, Stray Train, Bluesback, Grand Zeppelin in mnogi drugi
  Sezono poletnih festivalov na tolminskem Sotočju bo letos prvič sklenil nov blues rock festival MotörCity. Na festivalu, ki bo potekal od četrtka, 24. avgusta, do nedelje, 27. avgusta 2017, so svoj nastop že potrdili Chris Thomas King, Hans Theessink & Terry Evans, Henrik Freischlader, Prismojeni profesorji bluesa, Stray Train, Bluesback in Grand Zeppelin. Poleg odmevnih imen blues rock glasbe pa bo festival postregel tudi z edinstveno poslastico - custom vintage motociklom, ki ga bo prejel eden od obiskovalcev festivala s festivalsko vstopnico.
  V treh dneh se bo na dveh odrih festivala MotörCity zvrstilo ducat nastopajočih. V Tolmin prihajajo kralj njuorlinškega bluesa Chris Thomas King, virtuoz na kitari Hans Theessink bo nastopil v duetu s Terryjem Evansom, enim od največjih blues, soul in r&b vokalov, s svojo zmesjo bluesa, rocka, jazza, soula in funka se bo predstavil Henrik Freischlader, slišali pa boste lahko tudi slovenske prvoligaše, neumorne Prismojene profesorje bluesa, heavy blues rock zasedbe Stray Train, primorske rock'n'blueserje Bluesback, kmalu pa vam razkrijemo nova imena.
  Nagradno žrebanje za obiskovalce s festivalsko vstopnico!

  Organizatorji festivala MotörCity bodo, poleg pestrega glasbenega in dnevnega dogajanja, poskrbeli tudi za edinstveno nagradno žrebanje - eden od obiskovalcev s festivalsko vstopnico se bo domov odpeljal s custom vintage motociklom, ki dobiva novo, moderno podobo v delavnici ekipe Krakenhead Customs. Motocikel bo posodobljen v vintage racer stilu z edinstvenim dizajnom v stilu dirkalnih motorjev iz 70-ih let prejšnjega stoletja. Vpogled v nastajanje nove podobe Honde GL 1000 (l. 1976) z novim imenom Blueberry Bomber so organizatorji ponudili na nedavni novinarski konferenci festivala. 

  Uredi podrobnosti


  Koledar moto dogodkov 2017 0 Komentarjev · 0 Mnenj

  0 users have RSVPed


  27 August 2017

  MOTOKROS državno prvenstvo
  Lokacija: Radizel
  Organizator: AMD Orehova vas

  Uredi podrobnosti


  Slovenska moto prvenstva 0 Komentarjev · 0 Mnenj

  27 August 2017

  VN Velike Britanije, Silverstone

  Uredi podrobnosti


  MotoGP 1 Komentar

14 rojstni dnevi danes

 • aljaž
  aljaž
  (43 let old)
 • Andro
  Andro
  (46 let old)
 • dukemb
  dukemb
 • IBA
  IBA
  (38 let old)
 • Jest32
  Jest32
  (50 let old)
 • Poglej vse
×