Skoči na vsebino

Festival MotörCity

    

Koledar moto dogodkov 2017
motosvet.com
   (0 ocen)

Uredi podrobnosti


24.8. – 27.8.2017, Tolmin (sotočje Tolminke in Soče), Slovenija

Nastopajo: Chris Thomas King, Hans Theessink & Terry Evans, Henrik Freischlader, Prismojeni profesorji bluesa, Stray Train, Bluesback, Grand Zeppelin in mnogi drugi

Sezono poletnih festivalov na tolminskem Sotočju bo letos prvič sklenil nov blues rock festival MotörCity. Na festivalu, ki bo potekal od četrtka, 24. avgusta, do nedelje, 27. avgusta 2017, so svoj nastop že potrdili Chris Thomas King, Hans Theessink & Terry Evans, Henrik Freischlader, Prismojeni profesorji bluesa, Stray Train, Bluesback in Grand Zeppelin. Poleg odmevnih imen blues rock glasbe pa bo festival postregel tudi z edinstveno poslastico - custom vintage motociklom, ki ga bo prejel eden od obiskovalcev festivala s festivalsko vstopnico.

V treh dneh se bo na dveh odrih festivala MotörCity zvrstilo ducat nastopajočih. V Tolmin prihajajo kralj njuorlinškega bluesa Chris Thomas King, virtuoz na kitari Hans Theessink bo nastopil v duetu s Terryjem Evansom, enim od največjih blues, soul in r&b vokalov, s svojo zmesjo bluesa, rocka, jazza, soula in funka se bo predstavil Henrik Freischlader, slišali pa boste lahko tudi slovenske prvoligaše, neumorne Prismojene profesorje bluesa, heavy blues rock zasedbe Stray Train, primorske rock'n'blueserje Bluesback, kmalu pa vam razkrijemo nova imena.

Nagradno žrebanje za obiskovalce s festivalsko vstopnico!

Blueberry_Bomber_for_MotorCity_Festival_

Organizatorji festivala MotörCity bodo, poleg pestrega glasbenega in dnevnega dogajanja, poskrbeli tudi za edinstveno nagradno žrebanje - eden od obiskovalcev s festivalsko vstopnico se bo domov odpeljal s custom vintage motociklom, ki dobiva novo, moderno podobo v delavnici ekipe Krakenhead Customs. Motocikel bo posodobljen v vintage racer stilu z edinstvenim dizajnom v stilu dirkalnih motorjev iz 70-ih let prejšnjega stoletja. Vpogled v nastajanje nove podobe Honde GL 1000 (l. 1976) z novim imenom Blueberry Bomber so organizatorji ponudili na nedavni novinarski konferenci festivala. 


Uporabniške povratne informacije

Ustvarite račun ali se prijavite, če želite objaviti komentar

You need to be a member in order to leave a review

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se

There are no reviews to display.

×