Skoči na vsebino

Vse aktivnosti

Tok se samodejno posodablja     

 1. V zadnji uri
 2. Snecer

  Izlet članov MS na Veliki Klek (Grossglockner)

  Nekaj ne štima pri tvojih podatkih ker tam "zgoraj" imajo na 2900m, vrh je 3700, prelaz pa 2500. Na prelazu je trenutno med 3-4stopinje
 3. Ccccc...takšno zavarovanje stane 49,96 EUR!!!!Če pa KW res štimajo(meni kaže 51KW) pa celo 42 EUR.Zdaj pa se odloči in zavaruj tam kjer ...... L.P. Bambi
 4. dreja_123

  Jadranska magistrala

  Če bi se meni to zgodilo, bi jaz HR policijo o tem dogodku vseeno obvestil (npr. email), tudi če nimam dokazov. Točno bi opisal dogodek, kje, kdaj, itd. se je to zgodilo. Osebno s tem ne bi nič pridobil, vendar bi ga (morda po več podobnih obvestilih) vseeno vzeli pod drobnogled.
 5. sanda2

  kateri ATV bolje

  Prosim, če mi izkušeni lahko pomagate. Kupiti želim ATV, za cestno vožnjo. Morda kak makedam, ampak redko, zelo redko. Odločam se med Yamaha raptor 350 ter Sym quad rider 600. Nimam pa nobenih izkušenj z ATV vožnjo, samo skuter, ter chopper. Kaj bi bilo bolje, kje manj trpi hrbtenica, telo??
 6. GO_Tomi

  Izlet članov MS na Veliki Klek (Grossglockner)

  Saj so obojni pravi, ampak tisti PRAVI so pa iz vrha spodaj zgoraj
 7. poggy

  Yamaha XT 1200 Z Super Tenere

  Srečno Priporočam menjavo krivin (katalizator gre stran)... Motor dobi čisto drug karakter
 8. Snecer

  Izlet članov MS na Veliki Klek (Grossglockner)

  bo treba prave podatke gledat http://www.wetter.at/wetter/oesterreich/kaernten/heiligenblut
 9. Danes
 10. aichmb

  Ko padeš v krožišču na oljnem madežu

  Najprej do odvetnika! Na DE avtocesti sem povozil zaporo za pod gumo od tovornjaka. Najprej niso hoteli nič slišati, prek odvetnika dobil poplačano vso škodo.
 11. thumper

  Triumph Tiger 800

  ????? če si ti out off date - kaj se dogaja?
 12. JamesTheMan

  Ko padeš v krožišču na oljnem madežu

  Cestna podjetja imajo zavarovano odgovorost pri zavarovalnicah. Na Štajerskem koncu je to pri Zavarovalnici Sava, za drugje ne vem. Podaj odškodninski zahtevek, ker je vsekakor cestno podjetje odgovorno za nastalo situacijo. Poznam več podobnih primerov (sicer ni bilo razlito olje, je bil pa sredi ceste večji kos lesa, katerega je sodelavec zvečer nabasal z avtom, zjebalo mu je del podvozja). Nekaj časa se je z njimi sicer res bockal preko odvetnika, vendar na koncu je dosegel svoje. Drugi primer, luknja na cesti, moja stranka se je peljala s kombijem, zadaj prikolica, gor težka kovana ograja. Ko je zapeljal v luknjo je udarec povzročil, da se mu je prikolica odpela in skupaj s kovano ograjo priletela v zadaj vozeče vozilo. K sreči je bilo brez telesnih poškodb, škode je bilo kar nekaj. Zadeva se je reševala podobno kot v prvem primeru, le da se je prikolico poslalo še prej na testiranje v tovarno, kjer so ugotovili, da z njo ni bilo nič narobe, da je vse skupaj posledica luknje na cesti in sile udarca. Plačalo se je iz odgovornostne police katero ima sklenjeno cestno podjetje. Svetujem ti, da se obrneš na odvetnika.
 13. Gallus

  Yamaha XT 1200 Z Super Tenere

  .... 2018 ...
 14. GO_Tomi

  Izlet članov MS na Veliki Klek (Grossglockner)

  Ni pa neke sopare tm gor ;)
 15. Kmet2

  Iran 2018 "Kmet2 edition"

  Kamor vse vodi, bomo asimilirali vsi
 16. Kmet2

  Ko padeš v krožišču na oljnem madežu

  Ne razlagej, vidiš, da ljudje ne znajo prilagoditi vožnje razmeram na cesti . Pri nas so ceste, kot kinder jajček, nikoli ne veš na kaj naletiš, jaz te razumem. Me pa zanima kdo bi bil kriv , če pade letečman, vrjetno olje, grbina.......
 17. Včeraj
 18. Borutt

  Ko padeš v krožišču na oljnem madežu

  Se ti zdi, da bi lahko bili cestarji krivi za razlito olje oziroma, ker ga niso pravočasno počistili? Ne bo šlo, kajne.
 19. Someone12

  BMW R 1200 GS LC 2013 dalje

  tudi pri vodno hlajenih je 60 Nm...
 20. Arzen

  Iran 2018 "Kmet2 edition"

  Serđo, tvoja bo počasi asimilirala
 21. Rogerg

  Ko padeš v krožišču na oljnem madežu

  jeba. crash bare imas?
 22. Danes se mi je pripetil neljub dogodek ...... v krožišču naletim na oljni madež, lahko bi rekel da je bila kar luža, posledično je bilo olje razvoženo že po celem vozišču, posledica je bil padec. Meni hvala bogu ni bilo kaj drugega kot malo nabit levi bok in levo zapestje, nasrkal ga je pa motor in oprema. Ker hitrosti ni bilo, sem obstal kar na središču voznega pasu, vozila za mano pa se pravočasno ustavila. Hitro vstanem, poberem motor in ga potisnem iz cestišča. Seveda probam kaj to je na cesti, in seveda brez dvoma olje. Bilo je videti že tudi nekaj špur in naletov v robnike Po hitrem premisleku se odločim za prtijavo na policiji. Morem pa pohvalit policiste v Mozirju za korektno obravnavo .... naredimo alkotest in se odpeljemo na kraj dogodka, kjer so zadevo dobro poslikali, premerili in zapisali, pred vsem tem pa seveda postavili njihov trikotnik pred krožišče. Obvestili so tudi vzdrževalca cest, da bo zadevo počistil. Ker so iz moje strani izvedeli/dobili kar je bilo potrebno, sem lahko šel domov, tako da koliko časa so morali potem še biti na kraju dogodka ne vem, je bilo pa slišati, da še vsaj min. pol do 3/4 ure, dokler ne pride vzdrževalec. Se je pa to danes zgodilo v Mozirju v krožišču za Mozirski gaj ob približno 15:00. Bilo je slediti kapljice olja iz naselja Loke, v krožišču pa je prišlo do samega razlitja olja. Če je slučajno danes tam kdorkoli videl pri kom je prišlo do razlitja olja,, ga prosim za kakšno informacijo, lahko tukaj meni ali pa kar na policijo. So mi pa policisti dejali, da bo kakšen dan trajalo, da se vse sprovede (prazniki), da danes probajo kaj raziskati, in če na koncu ne najdejo krivca, lahko podam prijavo na vzdrževalca cest, saj cestišče ni bilo ustrezno vzdrževano/čiščeno. Je morda kdo izmed vas imel podoben primer, in kako je v tem primeru postopal, če je podal prijavo na vzdrževalca cest oz. če je našel povzročitelja?
 23. Scarabeo 500

  Korzika

  Sprememba plana, Korzika odpade, grem direktno proti jugu. Korzika pa kdaj drugič .
 24. Kmet2

  Iran 2018 "Kmet2 edition"

  Shiraz....
 25. Zok

  Kaj trenutno počnete?

  Love your job and you will never work in your lifetime...
 26. amateur

  Moje izkušnje

  Zaenkrat dobra novica! Da bo še drugi del tak!
 27. Rogerg

  Iran 2018 "Kmet2 edition"

  tis pa lih tak k jst, grem do kala pa nazaj in mislm wauu kje sm biu
 1. Naloži več


×