Vse aktivnosti

Tok se samodejno posodablja   

 1. Danes
 2. STOP Policija !

  ne govori Borutt-u rđav kurac.. se ni treba spuščat tako nizko.. je pa zapel za to besedo "kazen/globa" samo zato , da mu ni treba komentirat mojega odgovora na njegov "No, pa daj primer. " .....
 3. Moje izkušnje

  200 strani je nastalo iz tvojih zapisov. Je kot en dnevnik . Porihtej si pogonski sklop (noge, kolke, medenico ). Ajd!
 4. STOP Policija !

  Pizda ste nadležni na zadnjih treh straneh ... Ajd! P.S.: mogoče ne paše v kontekst, tko kot vaše nabijanje v tej temi ampak se mi je vseen ena stara srbska "poslovica" prikradla - "rđavom kurcu i dlaka smeta"
 5. meni na x-cover dela brez prolemov .. čas je da se posloviš od nokie 9310i .. sicer se je pa chat vrnil 1 uro pred tole tvojo objavo torej ti ne dela problemov.
 6. STOP Policija !

  glôba tudi glóba -e ž (ó; ọ́) denarna kazen: naložiti komu globo; plačati globo;sodišče ga je kaznovalo z globo http://sskj.si/?s=globa če je globa denarna kazen se obešaš na nepravilno besedo in spet speljuješ debato nekam stran .. lahko pa daš pobudo za spremembo slovarja ..
 7. Včeraj
 8. Nova vsebina od zadnjega obiska, mi ne gre. zadnje dni imam vedno prazno.
 9. zakaj sem zdele na motosvetu

  Ker je zanimivo brati kaj pišejo ljudje z motnjami v možganih
 10. Čelade od A do Ž

  @ludiluka kaj te pa zanima?
 11. BMW S 1000 XR

  Nekaj se dogaja Odstranjen katalizator, akrapo čaka na montažo, še prej pa morajo biti namontirani stranski kovčki. Da se vidi kako visoko lahko pride izpuh
 12. HOMOLOGACIJA vse (izpuhi, agregat, oprema)

  vem, sem ga kontaktiral pa žal za motorje nič.. Ni odstranljiv, vendar je že odstranjen. Sem dobil cevi in zadevo poštimal. sedaj še morem dobiti nosilce kovčkov da bo izpuh v pravi poziciji Glede porabe in teh zadev pa bomo vidli, nekdo mora poskusit
 13. Hribolazenje

  Takle je pogled na Julijce z Sv. Jakoba...
 14. V tople kraje JUŽNA AMERIKA

  Cudovit dan 370km prasine med jezeri hribi Patagonije .Vsak 5 ovinek novo presenecenje ne konca in kraja pa se sonce cisto kicasto.Carretere Avstral je konec.Sedaj v Argentini. Pravi uzitek voznje malo v Dakar stilu na odprtih ovinkih ,v ravnini pa cez 100 po valoviti cesti gor dol.Zaprte ovinje pa zmerno zato da lahko tole pisem ali pa da ne flikam gume.
 15. Kaj si mislite moški o ženskah ?

  Pa dobro no....prekleta babnica. V petek me je poslala po mleko....danes pa je komaj torek, pa že kliče kje sem...
 16. Chat naj ostane, tako se saj tam mal čveka, ne pa da se po temah čveka, da je vse posrano
 17. a ni možnosti da klepet ni na osnovi strani?
 18. Na žalost nima te opcije. Itak pa je sam chat, ki v bistvu to sploh ni, katastrofalen.
 19. Kaj trenutno počnete?

  Jst pa še prejšen teden nisem zaključu na šihtu. Se mi dva tedna skup držita. Ja pa zdajle bom na šihtu do enajstih nekje, da fabrko zakurblam. Ma bo že. Vsak maljon prav pride.
 20. nimam 900 eur za dobr telefon zdaj ko ni klepeta, mi ms leti tudi na tablici ne bi razmislili da se da opcija izklopa klepeta?
 21. Vtisi z dnevnih voženj 2017

  Danes sem pa presenetil akumulatorček da je moral zakurblat skuterček in malo po dolini gor pa dol prav fajn je bilo tudi na 902 prelaz je bilo treba gužva da dol padeš pa ne od motoristov da ne bo pomote. Slikano nekje ob poti na 902pa caa 100 kilometrov.
 22. STOP Policija !

  Za nepismene ali, kako se že reče tistim, ki ne znajo brati oziroma pišejo nekaj na pamet. (1) Za storjeni prekršek se ob pogojih iz tega zakona izreče predpisana sankcija ali opozorilo. (2) Sankcije za prekrške so: - globa; - opomin; - kazenske točke v cestnem prometu s prenehanjem veljavnosti vozniškega dovoljenja in prepovedjo uporabe vozniškega dovoljenja; - prepoved vožnje motornega vozila; - izgon tujca iz države; - odvzem predmetov; - izguba ali omejitev pravice do sredstev iz proračuna Republike Slovenije in proračunov samoupravnih lokalnih skupnosti; - izločitev iz postopkov javnega naročanja; - vzgojni ukrep ... Prekršek je dejanje, ki pomeni kršitev zakona, uredbe vlade, odloka samoupravne‚ lokalne skupnosti, ki je kot tako določeno kot prekršek in je zanj predpisana sankcija za prekršek. (1) Globa se lahko predpiše v razponu ali v določenem znesku. Nikomur ne sme biti izrečena kazen ali druga kazenska sankcija za dejanje, ki ga zakon ni določil kot kaznivo dejanje, še preden je bilo storjeno, in za katero ni bila z zakonom predpisana kazen ali druga kazenska sankcija. (1) Kazenske sankcije so: kazni, opozorilne sankcije in varnostni ukrepi. (2) Za kaznivo dejanje je v zakonu vedno predpisana kazen, ki se izreče storilki oziroma storilcu (v nadaljnjem besedilu: storilec) v sorazmerju s težo dejanja in njegovo krivdo. Ob pogojih, določenih v splošnem delu tega zakonika, se storilcu smejo izreči namesto kazni opozorilne sankcije in poleg kazni ali opozorilne sankcije še varnostni ukrepi.
 23. Yamaha MT 09 Tracer

  Definitivno so "nekaj" zgrešili... Dl650 newem kak ti "super" kovčki zgledajo na tvojem motorju, ampak na tracerju so sila hecni... Škoda da si takoj užaljen , so pa mi sila všeč tvoji posti...
 1. Naloži več