Skoči na vsebino

Vse aktivnosti

Tok se samodejno posodablja     

 1. V zadnji uri
 2. Danes
 3. Včeraj
 4. pkt je tud 7.62 ..sam tole bol paše v temo o orožju.. ni problema k je maus začel ..rešeno..
 5. Kaj pa glasba ?

 6. Yamaha YZF R1

  Lep pozdrav Ima kdo decat za prodat Decat za R1 Letnik 2008?
 7. Moto video posnetki

  Vem da niso motorji, ampak je že na meji legalnosti... bi dal v temo najboljši filmi za odrasle: (škoda ki tolk nakladata spikerja, take posnetke bojo morali v prihodnosti cenzurirat.. "kaj ?brez ESPja" , "zaviranje v sili zaradi premajhne varnostne razdalje se ni vključilo!!!!", "kaj a kr za mejalnik je zagrabu, a je to sploh še dovoljeno?" ) Iz druge perspektive preden je nekdo alfo odzadi (ali pa morda druga alfa)
 8. Hardenduro slike in reportaže

  Kot je @hajoktejn napisal, smo se dežurni uničevalci naravnega okolja (parafriziram forumskega kolega) lotili krhkega naravnega okolja na enduro poligonu v kamnolomu Griža. Tam je menda kamenje ogrožena vrsta, kamnolom sam pa spada med avtohotone primorske naravne pojave. Za začetek sem si malo ogledal trial sekcijo... zanimiv naraven pojav, tako lepih geometrijsko pravilnih oblik še nisem videl na terenu Ker je bil motor mnenja da je spričo mojega neizmernega talenta (sem namreč premium enduro drkač ker sem pogledal vse Lyndonove Dakar filmčke) že dovolj obtolčen, se je uprl plezanju preko cevi... pa sma šla občudovat razglede Za trening sem se kasneje lotil mesarjenja enega klanca... več kanalov s kamenjem in je kr rodeo če fališ linijo. Dol je šlo lepo, skor preveč samo od sebe Gor sem vsaj enkrat dokazal da si res zaslužim premium v mojem nazivu Kdaj pa mi celo rata sprednje kolo v luft spravit Še zdaj ne vem kako je prišlo nazaj dol, častna pionirska.
 9. Renault Clio

  prva objava - nova tema - za avto.. si ne zaslužiš svojega nick-a...
 10. Oglasi iz interneta

  kupiš simpatičen motor za 3000 evrov (ki mu v dobrem letu ne bo padla cena) z vsemi raznimi nosilci,auspuhi... ga voziš eno leto ali dve, potem boš pa sploh videl, če je motorizem zate in če je MT sploh motor, ki si ga želiš. Tiste 3 tisočake pa prišparaj za potovanja in bencin. Win win.
 11. Vtisi z dnevnih voženj 2018

  Ti moraš biti pa nekje blizu nas...po govorici sodeč
 12. Mamutovanje 2018

  ne paničari..če startaš v četrtek 08.01.2018 maš dost časa ...
 13. Oglasi iz interneta

  Sem mel napisan cel spis, pol pa sem tole videl. En nasvet imam zate. Najprej se nauči za silo dobro vozit. Pol pa ko ti bo vsaj približno jasno, kaj od motorizma sploh hočeš gruntaj in tuhtaj kak stroj s kakimi predelavami in dodelavami si boš kupil. Ona rabljena MT-jka je konkretno precenjena 'ker avspuh'. Če ga pa res moreš met (avspuh) pa kr kupi. Od ostalih komentarjev, ko si lih začetnik. Gume so pri 7k verjetno še prva vgradnja in znajo biti bolj proti koncu - extra strošek. Preveri če je Akrapovič homologiran. Če ni je nekaj dela in stroškov s tem (v kolikor je ta izpuh sploh možno homologirati na tem motorju), če te dobijo z nehomologiranim pa zna biti tud kr fin nenačrtovan izdatek in extra sitnosti s Policijo.
 14. Hribolazenje

  Kaj češ,tiskarski škrat.
 15. BMW R 1200 GS LC 2013 dalje

  Bi bil zelo hvaležen
 16. WSBK 2018

  canepa - zmagovalec bol d or 2017 deveti..lepo.
 17. Oglasi iz interneta

  To se povsem strinjam s tabo...,ampak sej kupuje se tudi in predvsem z očmi...,zato pa imamo različne motorje, avtomobile, obleke... kar pa zadeva zvok...,original na mt je obup..,ampak res obup...kt bi šivalni stroj vozu.. in pa se mi zdi, da bi še najmanj izgube naredu...,se le gre za prvi motor (max 2 sezoni) potem pa korak več...
 18. Oglasi iz interneta

  Vse to so lepotne zadeve ki jih potem pozabis ko kupis motor. Da si pa za podobno ceno prvi lastnik - neprecenljivo Moje mnenje, teli led zmigavci in sportni nosilci so ok, ampak samo iskanje pozornosti pri policijo. Izpuh je ok, ampak ce bos imel notri dusilec hude spremembe v zvoku nebo v primerjavi z originalom. Ce ga nebos imel ima meni osebno preglobok zvok, plus bogi un ki se bo vozil za teboj. Pa ne pozabi, policisti za na dusilce alergicni in kazen je 400e+odvzem tablice.
 19. Oglasi iz interneta

  Živijo razmisljam tudi o novi... Ampak moja računica je pa taka 6400 motor + izpuh cca 600 + nosilec, žmigovci cca 200 z vgradnjo= cca 7000 ali pa za 5800-5900 motor takšen kot ga hočem. V moji denarnici se 1000+ viška kar pozna. Neja vem... lp
 20. Oglasi iz interneta

  Tocno tako. Imam rajsi nov motor, kot pa rabljen z akrapovicem za podobno ceno. Btw, z dusilcem ni neki wau od zvoka. Sam cakam komentar kako prvo leto vrednost pade 20%, nato pa vsako leto 10%
 21. Oglasi iz interneta

  WTF. Nova MT-07 stane po ceniku 390€ več kot tale. Akrapovič? Na motor za par jurjev metat izpuh za jurja+ pol pa pri prodaji mislit kako se bo to povrnilo, jao. Če resno misliš dati okoli 6k za MT-07, pol kupi novo. Ne pa nekaj kao spimpanega rabljenega za praktično isto ceno.
 22. Oglasi iz interneta

  ker redno spremljam cene motorjev me ob takem oglasu čudi,da 3 leta stara MT-07 ki ima prevoženih 6300 km zanj vprašajo 5.190 euro medtem,ko nova pri motonavtiki pa 6.390 euro obe imata abs! za 1200 euro več imaš novega,meni je dalo kar razmislit l.p.
 23. BMW R 1200 GS do 2013

  conrad hala D btc oz. vsaka trgovina z avtodeli...
 24. Hribolazenje

  Lepo.ti pa manjkata ene dva j.....Cerklje, pa Štefanja gora...verjetno...
 25. Jaz bi rekel, da je 3 in 4 dan precej rezerve, 6 in 7 pa preveč kilometrov...
 26. Jadranska magistrala

  Je svojga volka v jagenčka zamaskiral ... se nikol ne ve
 1. Naloži več
×