Vse aktivnosti

Tok se samodejno posodablja   

 1. V zadnji uri
 2. Kak bo šele moj potem =) Sem motor samo od spodaj opral, da skozi olje vidim filter odšravfat. Upam da mi ne bo treba mašine še od znotraj s štrajfiksom oprat, ker mi vleče zrak mimo zračnega filtra
 3. 24.04.2017 ob 9:14, smer Trebinje? nekaj si "iskal"?
 4. tutoro v akciji, ko je začel delat odprto na 2.5/4 (default 1.5), sem hotel da paca in fejst maže ekstremne razmere bile
 5. versys

  zgleda, da je bla to sol na cesti na Pltivicah, no smo rešili, pa še jebački filter bo, ko jutri servis naredim
 6. Ja, če si mel stabilizacijo je to krivo. Stabilizacija je kljub navedbam "hardware" elektronska in ne optična, kot bi mogoče človek pričakoval .. hardware pomeni samo to, da ima kamera svoj čip za software stabilizacijo oziroma obrezovanje slike .. Hehe .. moj canon je tudi ravno zaradi teže vedno v tanktorbi in ne na čeladi ..
 7. Servis #Suzuki #intruder #marincspeedshop
 8. Danes
 9. se da odpreti prednjo plastiko luči ? nabral se je prah med plastiko luči in žarometom ...pa bi spucal
 10. V bistvu maš prav, sem samo preveril kako deluje stream preko linka v forumu, direktno iz YouTube kanala pa sem videl, da mi je predvajalo v 480p. V 1080P je pa vredu.
 11. Veliko lepih predvsem pa srečnih km ti želim.
 12. mam. samo po kitajskem merskem sistemu vsaka od teh SJ kamer ima drugačen senzor in optiko. V moji je od Sonya, dobra slika, lepe naravne barve in zelo dober dinamičen razpon pa malo ožji kot. Mogoče pa mi kot omejuje, ker imam nastavljeno gyro stabilizacijo. Načeloma mora porezat okoli okvirja, da lahko stabilizira. Pa naj bo tako, meni je kot dovolj širok. Saj bi si mojega Nikona montiral na čelado, samo ma hudič z objektivom 3 kile
 13. Ni sicer o KTM ampak samo za info, na BMW ce imas variante pro imas opcijo USER kjer lahko nastavis nacin in TC neodvisno od programa.
 14. Malo lepotca se pa le vidi....
 15. Potem pa napiši. Brez pravil bi te že zdavnaj povozili.
 16. Zanimivo ..jaz jo imam tudi desno spodaj na celadi in mi zajame tolko (precej čez celotno balanco): Mas v nastavitvah nastavljen max kot? SJ5000x Elite Adjustable Viewing Angle: 170° 140° 110° & 70°
 17. Hvala vsem za lepe želje, ga že pimpam
 18. Čak, na youtube maš opcijo 1080p med nastavitvami .. tako na fonu kot na pcju .. v embedded playerju na motosvetu sicer ne .. če predvajaš posnetek z pcja se bistveno razlikuje od 1080 youtuba?
 19. naj ti super služi
 20. MZS - MOTO ZVEZA SLOVENIJE in organizator SLOVENIA SPEED CUP sta sklenila sodelovanje. Skupaj bomo v prihodnje za vas tekmovalce še dodatno izboljšali amaterska tekmovanja in samo prepoznavnost tovrstnih dogodkov.
 21. Jh ni več
 22. a unih 2x 500€ pa ne boš omenil?
 23. ne se zajebavat, pa ne zato ker ne bi držala, ampak ker boš prišel po dratih domov, al pa še to ne, ker je gladka guma bolj dovzetna za vse poškodbe, ker bt16pro ne naredi več kot 4 -5 jurjev.
 24. sj, babe so vsega krive še dobro da Kmetica, kaj objavi: Ko je Sergej obležal je preostali del ekipe raziskoval tržnico Marakeša. Ja no... takoj sva bili " napadeni... porisani" dobra stran tega pa je bil potem mir pred vsemi ostalimi umetnicami poslikave s kano Marjan Plahuta nožek, ki nam pridno služi ja bilo potrebno nabrusiti. Okušanje lokalnih dobrot. In še moja malenkost njamsi Za slovo od tržnice in pestrega lutanja se je potrebno okrepit z vitaminčki. Hmmm lušno je bilo.
 25. ma že v petek in kamor hoče sam straan od jadrana
 26. Ma saj mogoče bom deaktiviral štempelj za datum in čas Kot je 170 stopinj, po navedbah Kitajcev, samo jim kotomeri ne merijo pravilno Kvalieta datoteke po obdelavi videa, ki je shranjena na disku je bistveno boljša kot na YouTube, tudi v mojem računu pri tem posnetku ni oznake HD. Zakaj ne vem, verjetno zaradi dolžine, ali pa ne vem kaj, ker jaz nisem nič nastavljal pri uploadu na rendering manj od Full HD kvalitete.
 27. sve pamtim, sve ima, slepi ste tisti, ki mislite da je sistem pošten brez izkoriščevalcev. Z ozirom, da osebno poznam primere, so tut med vami priviligirani. Tako da ne, ni mi potreba pljuvat, le slepim se ne. K sreči je še vedno velik odstotek poštenih in odgovornih organov.
 1. Naloži več