Skoči na vsebino

Vse aktivnosti

Tok se samodejno posodablja     

 1. V zadnji uri
 2. BMW R 1200 GS do 2013

  Me zanima, če gre na feltno za gumo 150 tudi guma 170. Je kdo že probal?
 3. Rusija 2017 (Kmet edition)

  In koliko casa traja, da se motor tako sčisti?
 4. STOP policija (vse kar ni v zvezi z motorizmom)

  So ga uporabili proti družini na večerji, proti študentom pri predavanjih, proti delavcem za stroji, proti kmetom na njivah, proti motoristom na izletu, proti kopalcem na plažah, ... ? Saj vem, da ti je težko razumeti, ampak za kršitve so predpisane sankcije.
 5. Today
 6. STOP policija (vse kar ni v zvezi z motorizmom)

  Samo enkrat to je res a se takrat zoper svoje volilce...
  • Mravljincek
  •   
  • DAMI34

  Lp

   

  Tam imajo toliko pojma oz.še manj,kot jaz in bodo svetovali samo TKC 70/80 ali pa TrailAtack 2 in konec.

  Men zanima MItas,vidim pa, da si dr. v znanju za druge zato te prosim,če lahko pomagaš, Vidim pa ,da imaš KTM,kar je po teži primerljivo

  1. DAMI34

   DAMI34

   Točno tako, svetujejo, kar poznajo in vozijo, da kdo vozi na GS SF+ ne bi vedel. Imaš pa dober opis kako se obnese dunlop RS3 na GSu. Drugič mi lahko odgovoriš kar na pm, je lažje.

   Drugače pa SF+ vozijo tudi na K1300gt in so zadovoljni, kar pa je težji moped od mojega in tvojega.

 7. Kaj vas je danes spravilo v slabo voljo ?

  Baterij mi je zmakal
 8. Kaj trenutno počnete?

  Do OMVja grem pol pa domov k morm tamauga ne eno tekmo pelat
 9. Kaj trenutno počnete?

  od Lohatca do Wajdušne ni delč, sampovem
 10. Kaj trenutno počnete?

  Jst tud, sam se zimske ceveljcke dam gor
 11. STOP policija (vse kar ni v zvezi z motorizmom)

  Ilegalni migranti ga ne rabijo, ker že tako čez Sotlo plavajo!
 12. Rusija 2017 (Kmet edition)

  Ko sem prišel in preden je odšel na servis ......
  • Mravljincek
  •   
  • DAMI34

  Lp

  Vidim,da si profi, kar se tiče gum in bi te prosim za strokoven nasvet.

  Imam BMW GS R1200 ADVENTURE 2017 in se vozim večina po cestah, rad zelo hitro, tudi po ovinkih,makedami me ne zanimajo  zato bi prosil,kaj in kje naj kupim Mitas, da bi dobilj najbolje za svoj denar. Zelo pomembna mi je tihost gume, morda tudi veliko kilometrov in seveda,da drži. Gledal sem sicer Conti -novo TA2 ali celo kaj bolj športnega

  Zanima me tudi guma od septembra naprej,pa do aprila, tu pa za bolj težje terene in mokroto,prav tako Mitas

   

  lp,Mitja

   

  1. DAMI34

   DAMI34

   sem ti poslal PM.

 13. Kaj trenutno počnete?

  čakam, da se blesava burja umiri, pa da grem en krogec
 14. Kaj pa glasba ?

 15. Drugi stosi IV

  Bogata vdova se je odločila, da bo preko oglasa poiskala sanjskega moškega. V pogojih navede: 1. Ne smeš me pretepati.2. Ne smeš zbežati.3. Moraš biti dober v postelji. Več tednov je njen telefon zvonil kot za stavo, prihajale so tone pošte,moški so trkali na vrata...A noben ni izpolnjeval kriterijev. Nekega dne, ko ponovno zazvoni hišni zvonec, gospa odpre vrata in napredpražniku najde moškega brez rok in nog. Presenečeno vpraša: "Kdo ste in kaj želite?" "Živijo! Vašega iskanja je konec- jaz sem vaš sanjski moški! Nimam rok, da bi vas tepel, in nimam nog, da bi lahko zbežal od vas." "Že, že...a zakaj mislite, da ste tako dobri v postelji?" "Kako pa mislite, da sem pozvonil ?"
 16. Kaj trenutno počnete?

  ka te to delaš tam...
 17. STOP policija (vse kar ni v zvezi z motorizmom)

  Definicija "kapitalista" je naslednja: CE NEKDO ZIVI OD KAPITALA IN NE OD DELA JE KAPITALIST.
 18. Legalizacija vožnje med pasovi "Lane Splitting"

  Where Is It Legal To Lane Split? Keeping it legal on two wheels Motorcycle.com Staff November 14, 2017 4 Lane Splitting. That’s what motorcyclists and law enforcement call it when you’re riding between two lanes of slow-moving or stopped traffic. But can you do it without risking a ticket or worse? The answer, of course, depends on where you are riding. In many countries around the world, the practice isn’t just tolerated (and legal), it’s a deeply ingrained part of the culture. It would probably also be impossible to enforce anti-lane splitting laws in places like China, Vietnam or India, where the majority of vehicles are often scooters and small motorcycles! In European countries, the practice is both legal and tolerated, with a few exceptions. In Germany, for example, lane splitting moving traffic is prohibited, but slowly moving between lanes of stopped vehicles (“filtering”) is tolerated, though not expressly allowed. In France, Italy, Spain, the Netherlands and most other countries, the practice is not just lawful, it’s expected. In North America, it’s not as accepted. In Mexico, it’s legal and tolerated (be polite and friendly though!), but los gringos in the USA and Canada aren’t as accepting. Of the 50 states, only California has legalized lane splitting, and though there have been attempts to legalize it in Nevada, Texas, Washington and Oregon, it’s still a dream outside the Golden State. Scooters in Thailand. Can you imagine trying to ban lane splitting where most vehicles only have two wheels? Canadians are similarly disappointed when they try to save some time by sneaking in between lanes of cars. Traffic laws vary from province to province in Canada, and though it isn’t expressly prohibited everywhere, it’s still not tolerated under the Maple Leaf flag. In fact, the Ontario Ministry of Transportation calls it “extremely dangerous,” and authorities will cite you for something like reckless driving if they catch you. So where is it legal to lane split? You can do it in most places with roads, but not everywhere. Carefully check with local riders and police to see if it’s legal, acceptable and safe to do – or suffer the consequences of your bad decisions! Ride safe!
 19. STOP policija (vse kar ni v zvezi z motorizmom)

  Se strinjam okoli obrazov. Okoli kapitala pa ne. Največji kapitalist pri nas je Država d.d. Oblast ima v rokah naveza javni sektor/politične stranke/sindikati javnega sektorja. Vse lepo zavito v socialistično retoriko, financirano predvsem s strani davkov bolj mikro kapitala. Ker resnici na ljubo, v Sloveniji resnega kapitala pač ni. Kar pa je malo večjega, je pa vse v lasti Države in je predvsem igrišče političnih strank. Pa še tisto je s svojimi povprečnimi kapitalskimi donosi okoli 1% (ali kr v minus) vredno bore malo. Ljudje pa radi kupujejo pravljice o tem, kako jih Država brani pred podivjanimi neoliberalci. Sej ima v tem interes - obdržati prevladujoč kapitalski vpliv v Sloveniji. Da raznih levakarskih 'nevladnih organizacij' sploh ne omenjam. Seveda bojo tulile v isti rog, če so pa 100% odvisne od dobre volje Države. Resnih (nedržavnih) kapitalistov v Sloveniji ni. Btw, ta star vodni top so uporabili točno enkrat. Uuu, se mi že tresejo hlače
 20. STOP policija (vse kar ni v zvezi z motorizmom)

  http://m.24ur.com/novice/slovenija/foto-in-video-to-je-nova-zverina-slovenske-policije.html Vodni top proti volilcemali teroristom oz ilegalnim imigrantom....hmm..
 21. STOP policija (vse kar ni v zvezi z motorizmom)

  Mislim da Šarec. Tako gre pri nas. Nov obraz, potem pa se izkaže, da je "naš". Itak pa ima oblast kapital, ne glede na to, kdo je predsednik vlade.
 1. Naloži več
×