Skoči na vsebino

Zadnje aktivne teme

Prikazane je vsa vsebina objavljeno v zadnjih 365 dni.

Tok se samodejno posodablja     

 1. V zadnji uri
 2. dAlencc87

  Oglasi iz interneta

  Ne poznam tega motorja ipd,ampak ze milijon tavzntic,povej unim k govorijo zarad km da je to prot konc,da nimajo pojma o pojmu in naj se grejo rajs igrat v peskovnik z lopatko..pa kva je folku k misl da so motorji narjen za max 50k km al kva?! Sorry sam to me res razf.... Ce drugo vse stima ti kar kupi in gas..lp z dolenjske
 3. twom

  Prvošte si jeno pravu kofetu

  neukusen ti pa ni treba bit
 4. Kmet2

  Iran 2018 "Kmet2 edition"

  @DAMI34 a ti si obupal z rutami?
 5. Frenk 67

  KTM servisi/prodaja/poprodajna podpora/splošno

  Očitno menjajo pristop ker jst sem imel enako izkusnjo kot ti.
 6. SF

  Honda CB 600 F Hornet

  Za Hornet 600 l.99 (PC34) iščem sedež (lahko je poškodovan) in komplet originalni izpuh.
 7. Danes
 8. MiNa

  Grobnik

  Danes...
 9. Xebec

  Ali si bil ti?

  @mausmed 1 in 2 od postojne proti kalu? al te pa 1 posnema @RobiRobertoje neki poziral ob 15:00 zraven table za konec Logatca registrska PO TACKI pozno dopoldne proti kalu, kdo od tu? 15:10 na vrhniškem klancu en legnu, ni blo hudo vidit, kdo od tle?
 10. Xebec

  Kačje Ride III

  jap, ta 3 nadvoz na ridah je to. predzadnji ovinek pred vikijam
 11. sesir

  MotoGP 2018

  Tud letele so tiste 250 konkretno bolj kot superbike....
 12. Snecer

  MITAS gume

  Dot2016 prevoženo 9324km, kakih 11k bo tokrat Za GG še bo bp...
 13. sesir

  Črna kronika 2017, 2018

  http://www.slovenskenovice.si/kronika/na-tujem/clanek/video-v-strasni-nesreci-umrl-31-letni-sportnik-45050
 14. thumper

  EWC 2017-2018 nadaljevanje

  https://api.its-results.com/v1/download-pdf?result=508c5c07-d5eb-47a9-b349-44bb0a24da21&name=24H+Motos+-+Overall+Qualifying+Classification+-+Overall+Qualifying+Classification michael dunlop zaostaja točno 3 sekunde za najhitrejšim de puniet-om..če bo dež , potem je dunlop lahko en najmočnejših dirkačev glede na svoje izkušnje - tako da je mogoča odločitev šefa , da mogoče dunlop ne bo vozil čudna..
 15. IZTOK

  STOP Policija !

  Masa je eno, drugo pa je, da morajo imeti tovorna vozila primerne odbijače z nosilci, da nižja osebna vozila odrinejo in ublažijo ( absorbirajo energijo ). Oklepnik pa je spredaj klinaste oblike in izdelan iz neprebojnega jekla. Kako fajn če te nabije a ne? Zakaj torej za tovrstna vozila ne veljajo enaka pravila glede homologacijskih standardov? Če se že gremo varnost in se ostale udeležence globi za vsako malenkost potem kot rečeno bi tudi v primeru vojaških vozil moralo veljati, da oklepniki na AC nimajo kaj iskati razen na vlečnih vozilih. Pred leti, ko so bile logistični premiki zaradi zalivske vojne sem bil ravno v Nemčiji. Na AC se je pomikala oklepna brigada ameriške vojske. Menda mi ni potrebno omeniti, da je takšna enota vsaj trikrat večja od celotne slovenke vojske. Razen kamionov in hummerjev je bilo vse ostalo, tudi oklepniki z kolesi naloženo na vlačilce. Samo pri nas je pač vse po domače kadar gre za obveze države, zgolj državljani bi se morali držati predpisov dlakocepsko. Si pač zakone spišete tako, da vam ustreza.
 16. thumper

  Cestno črno sivo nabijanje in moraliziranje

  a samo jaz razumem tega "začetnika" kot dokaj novega člana foruma??? vsak, ki vsaj enkrat pogleda v teme o izletih ve kaj pomeni "GG" v vezi s predhodno omenjenimi prispevki dotične skupine o izletu na "GG".. tečaji varne vožnje so plačljivi . investitorji in soinvestitorji (ki pa niso vedno javno znani) pa pričakujejo dobiček.. določeni osebki,ki na vse kriplje promovirajo pridobitno dejavnost le tega verjetno ne delajo volontersko zastonj.. koliko stane en tečaj?? če nekdo , ki je v vezi z organizacijo/podjetjem , ki organizira - in kasira - tečaj ter lahko pokloni svojim bližnjim/kolegom/prijateljem zastonj tečaj , ki ga dobi v zameno za zastonj promoviranje tečaja se to lahko opredeli s samo ceno tečaja.. tko da večinoma ni nič zastonj na koncu.. men pa ni vseen.. lukna v asfaltu ma lohk tud 40.6 stC pa mi ne sede.. heh..potem pa imajo s sklopu tečaja še off road- saj trial je točno to kajne.. ali namerno prikriva določena dejstva ali pa njemu osebno ne leži off road ker je prezahteven.. jaz bi pa kar mal cvikam noret izven solidne podlage ... sej pike dobimo tukaj na forumu tud brez da bi šli na cesto.. so pa dobre ker ni položnice.. bo j.. pa njegovi nadrejeni tudi? a ni v fabriki tako če se delavec poškoduje pa ni podučen v delo in nima izpita iz varnosti pri delu?? če odleti samo tačka pa je nekaj prask na konc balance pa mal kolen boli je to dobra popotnica in živ spomin še dolgo časa .. dobro je , če je ta spomin vseskozi mal živahen ko obrneš v smer proti soncu.. in ja pa peleš bolj počasi .. zmontiranga serijsko - to že .. da pa jih voznik prižiga sploh pa da še delajo pa je povsem teoretično mišljenje.. tko na počez bi rekel žačetniško ..brez kilometrov.. pa brez zamere.. enako je z zavornimi lučmi in prednjimi svetili..zmontirana so - samo morajo tudi svetiti.. moje lastne izkušnje da ne bo polemike še okol tega..
 17. solorider

  Jadranska magistrala

  Bo bo, Mare, Mina....
 18. Xebec

  Črni Kal

  Jst tut. Dons ze zgodi k mam popoudne randi
 19. sesir

  Vtisi z dnevnih voženj 2018

  Kavo je že spil...on rabi,da gre 299 le med tednom dopoldne,ko hiti v službo na kafe... @DAMI34 kljub vsem težavam.. Top shit mas mopi...
 20. maiden

  Zgodbica

  GAgnu sm čelno kozoroGU
 21. RobiRoberto

  Moje izkušnje

  V pripravi, doma na kavču, za računalniko in brez kula ...
 22. RobiRoberto

  BMW R 1200 GS do 2013

  Idrija --> Godovič, približno 1 km pred Godovičem?
 23. thumper

  Triumph Tiger 800

  testnega 2011 boš težko našel . ok- jerman bo imel verjetno kakšno srečanje s testnimi kot lani. lahko ga najdeš na fb in slediš.ponavadi nam pošlje sms .
 24. solorider

  BMW R 1200 GS LC 2013 dalje

  Na tisoč...
 25. Akito

  Kaj trenutno počnete?

  ...to je pa ja lušno opravilo...oprat SVOJ motor...podrobno še pogledat ene par stvari...ga zglancat......
 26. izibajker

  Težave

  Tudi meni ne deluje "Nova vsebina od zadnjega obiska". Deluje pa, in to je lahko v začasno pomoč, da so podkategorije, v katerih so "novi" odgovori obarvane v bold modro, tako da lahko preskočiš kar te ne zanima...
 1. Naloži več


 • Novice

  Želite biti na tekočem z vsemi najnovejšimi novicami in informacijami?

  Prijavi se
×