Skoči na vsebino

Zadnje aktivne teme

Prikazane je vsa vsebina objavljeno v zadnjih 365 dni.

Tok se samodejno posodablja     

 1. Včeraj
 2. Kaj trenutno počnete?

  Spuščena Kratke noge
 3. Pogrešam

  Šest
 4. Poklič me sem za tole odpeljat. (sva iz istega konca) Moj plan za drugo leto, da bi končal bolniško in sploh kam šel z motorjem. Kamorkol sam da grem.
 5. Kriptovalute

  Ker si mora clovek takoj kupiti Rolls-Royca, zlato verizico in vilo z bazenom v Crnucah, a ne? Kaj pa, ce rad in uspesno dela ter uziva v svojem delu? Vecinoma, ki imajo/so "obogateli" z Bitcoini tega sploh ne obesajo na veliki zvon in so bili naceloma karierno uspesni ze pred tem. Vsaj tisti v mojem krogu. Tisti pa, ki se sprasujete, kaj lahko naredis z BTC. Takoj jih lahko zamenjas za gotovino! Ali pa podaris. Cca. 7 let nazaj je bila 100 BTC tipicna "joke transaction", ki smo si jo delali med frendi. Imejte v mislih, da trgovanje s kriptovalutami za fizicno osebo ni obdavceno. Kapital, ki ga fizicna oseba naredi s trgovanjem npr. BTC ne gre v dohodnino. Obdavcen je le kapital, ki se ustvari s kriptovalutami, ki si jih naredil z miningom.
 6. BMW R 1200 GS do 2013

  http://pdm60.com/ http://www.denalielectronics.com/powerhub2 http://advrider.com/index.php?threads/trigger-wire-for-pdm-60.1040583/ http://advrider.com/index.php?threads/fz-1-fuzeblock-mounting.1128114/ https://forums.bmwmoa.org/showthread.php?8485-12GS-Canbus-Fuse-Block-Install http://advrider.com/index.php?threads/fuzeblock-install-on-a-r12gs.359433/ Na ADVrider najdeš tudi za tvoj motor fuseblock kako se instalira. Drugače pa za vklop releja je možno preko zadnje pozicijske luči z positabs sponko. Dovod 12V pa direkt iz akuja. Poišči so sigurno montirali različne releje za luči, trobe accesories itd... Posla za celo zimo. Drugače pa če paše na tvoj motor http://hexezcan.com/installation/bmw-r1200/ Sam imam to za LC. Ravno montiram dodatne stop luci.
 7. Vaša mnenja glede mojih odlocitev, mišljenj.

  Ena boljših ta teden ... Ajd!
 8. Vožnja v dežju

  Pred leti, 5. septembra v Črni gori.
 9. A jaz prav razumem da za motor Husqvarna 701 Enduro Euro 4 placam DMVja 3.5% (torej 3% na kw in 0.5% genericnega) ce ga uvozim iz Nemcije? Je se kak drug strosek poleg homologacije?
 10. Zjale

 11. Graje in pohvale

  Po ne vem kolkem času sem priplezal nazaj gor ... pohvalno bi reku za ves trud moderatorjev. Užvejte še naprej ...
 12. Zgodbica

  GA bom prašu, če me loHK
 13. Koliko kilometrov smo prevozili v letu 2017

  Z AT od sredine aprila 16.988 km ... pa ne gledam več na števc ker je pomembno kakšni so tile kilometri bili. Spomini štejejo ... potrkam nekam, da je bilo vse vredu.
 14. Kaj pa glasba ?

 15. Hujšanje

 16. I hate winter!!!

 17. Cimet

  takolele .....
 18. Njam njam

  Tut na šiht morš vedt kje ti je nš dom
 19. Smešne slike

 20. Tomos APN 4 ne delujejo luči

  Po moje bi bilo najbolje, da preveriš če prihaja napetost na stikalo. Morda je šlo navitje pod magnetom, katero skrbi za dovod elektrike... Če se prav spomnim, je napetost 6V, ne spomnim se pa ali je imel regulator napetosti... V vsakem primeru, greš po kablu od stikala proti izvoru elektrike, pa boš našel kje je problem. Je pa problem, da se elektrika proizvaja le ob vžganem motorju... Lp, C eagle
 21. Triumph Tiger 1050

  Še pred kratkim so na WOT praktično razdajali aftermarket Arrowe za Tigra 1050 (cca 160€). Čekidaut. Drugače pa ja, samo z loncem ni neke strašne razlike (razen zvoka), ampak Triumph ima to značilnost, da razmeroma zlahka sam zamenjaš mapo ecuja, tu se pa razlika pozna zelo občutno in ti nariše nasmeh pod čelado. Drugače pa: ventili za vilice Mupo so cca 120 €, bazični Wilbers zadaj 400 €, en par kulturnih gum in imaš super motor. Serijsko vzmetenje na letnikih do 2011 je res precej katastrofalno, če nimaš ravno 50 kil. Po 9 letih pa še toliko slabše. Če bi izbiral, bi verjetno prej poštimal amortizacijo. Pisker zadaj pa takoj zatem.
 22. Iran 2018 "Kmet2 edition"

  Hahaha...jaz bi šel...ampak ne bi zmogel...tudi če mi plača.... Tako da...mogoče kaj takega, pa da me na štrik prihefta, pa zbudi v Beogradu....
 23. Yamaha XT 660 Z Tenere 2008

  Ni moj, poznam pa dobro motor, sem šel z njim na ogled, ko ga je kupoval. Model se je večkrat peljal z nami in dobro pelje. Ima nekaj predelav. Predvsem zadnji feder je ok, je od TFT in dobro dela.
 24. Moje izkušnje

  V nedeljo mi je hčerkin fant odpravil težave s preteklo "naročnino" protivirusnega programa, jaz sem pa pravkar disk C olajšal za 9,05 GB fotografij in 42,2 GB mojih video posnetkov, ker sem ugotovil, da imam na disku D dovolj prostora in sem vse fotografije in posnetke lahko preselil tja . Pred tem sem mislil, da bom zaradi upočasnjevanja računalnika pri odpiranju teh dveh map, moral skoraj vse te datoteke zbrisati ...
 1. Naloži več
×