Skoči na vsebino

Zadnje aktivne teme

Prikazane je vsa vsebina objavljeno v zadnjih 365 dni.

Tok se samodejno posodablja     

 1. Včeraj
 2. BMW R 1200 GS do 2013

  Ne bi vedel, ker imam na ADVju originalne. Sigurno se da izvedeti na spletu ali direktno pri Touratechu.
 3. Honda Cr 80

  Živjo! Mene zanima priblizno koliko bi stal generalni servis Honde Cr 80 letnik 2000?
 4. Moto video posnetki

 5. Kdo je s'noč kej dingl-dong?...

  To si v tej knjigi prebrala?
 6. Motoštosi

 7. Domači ljubljenčki (živali) :)

  ...pogled z balkona ...očitno se dobro počuti, da prihaja ob nedeljah skoraj na kosilo...
 8. Kaj vas je danes spravilo v dobro voljo ?

  Kanarčki........fouš. Uživancija.....kle sneži
 9. To so klasični poskusi nategov oz. blablala zgodbice o mastnih procentih pri miljonskih transferjih. Zanimivo mi je, da ti je poslal kontakt na zs tule na forumu... Ponavadi je to preko gmaila ali kaj podobnega...
 10. Vtisi z dnevnih voženj 2018

  Kmet je čist poletn.Dami je pa zgleda bolj navajen na mrzlo burjo,al kako? Uživejta.
 11. MXGP 2017

  V novi temi smo to že pisali... A lohk nisi eno leto za cajtom?
 12. Kawasaki Ninja ZX 10 R in RR

  Ja sej to, kateri pa Jaz gledam za Tuono V2/V4, Speed Triple 2011+, Gsxs1000. Tudi sam se vrnem potem po krajšem razmisleku, cestka z balanco Btw a ne prodajaš ti na a&netu gixxo svojo?
 13. MX GP 2018

  Na 24ur poročajo, da je izgubil NEzavest! In da je padel z višine petih petrov! Nevem kakšna enota je to, ampak sliši se precej presno! Srečo je imel zaradi trga z glavo... Očitno jo je hotel prodat... Vsaj tako se je nakazlovalo...
 14. Njam njam

  Da se ne bo sam bobi hvalu, to je blo vceraj v 4.stuku izboljšan škofov kruh
 15. BMW R 1150 RT

  Poglej še,če nisi mogoče”ruknu” ,in premaknil,tisto cčrno škatlico na-pred ubrizg. šobo!
 16. Yamaha XT 660 Z Tenere 2008

  Zdravo. Zame je bilo dovolj, da sem v air boxu zapolnil luknjo za ais. (V boxu desno zgoraj) in agregat deluje bolj uglajeno, skoraj brez nadležnega pokanja in tekoče. Z menjavo bolj prepusnega zračnega filtra pa je tudi malce bolj dinamičen.
 17. KTM EXC 530 Six Days - obnova motocikla

  Volna za moj motor ni prava izbira. Mora biti tkanina. Ti motorji so precej zahtevni, volno bo zmlel kot za šalo. Original je sicer še cel, ga ni raztrgalo ali osmodilo, samo poln je saj in verjetno ne duši kot bi moral. Zgleda kot na sliki, nešteto ovojev tkanine. Zna pa bit, da niso steklena vlakna ampak kakšen aramid oz. podobno, nekaj kar vzdrži visoko temperaturo in je žilavo. V skrajnem primeru ga lahko morda operem za silo v kakšnem čistilu in ponovno uporabim.
 18. STOP policija (vse kar ni v zvezi z motorizmom)

  Tukaj se strinjam z Borutom, o predlogu za odložitev izvršitve prenehanja veljavnosti VD odloča izključno sodišče.
 19. STOP Policija !

  Kot da je sodišče resnici v funkciji sojenja v Sloveniji, kar se tiče prekrškov. Največkrat se obnaša kot podaljšana roka policije in se na vsak način trudi popraviti napake v postopkih. Tako pač je.
 20. Moje izkušnje

  Kaj pa sprememba vremena? Tudi to bi znalo malce vplivati, kaj meniš? Pa kavč ni v osnovi pretrd? Nekoč si bil zmajar. Zato še to: včeraj sem na poti na Blegoš dohitel dva jadralna padalca. Smo se malce menili okoli vremena: na vrhu, ki je raven, je bilo čisto mirno, brez vetra, v dolini inverzija, pod vrhom meglica, pa sta rekla da to niso ravno primerni pogoji, saj ni vzgona. Pa še vdiralo se je. Pa sta kljub temu poletela, vendar ne do Hotavelj, eden je pristal v Leskovici, na pol poti. Ja če ne gre, pač ne gre. Sem ju pa vprašal, če sta že štartala s Kredarice, pa sta mi pojasnila, da je v Triglavskem parku prepovedano vzletanje, je pa dovoljen prelet. Zanimivo.
 21. KTM servisi/prodaja/poprodajna podpora/splošno

  Itak, da so motorji bolano dragi v primerjavi z sodobnim avtomobilom, pa 2/3 komponent, ki jih najdeš v avtu v motorju sploh ni. Verjetno je deloma kriva za to mala serija v primerjavi z avtomobili in posledično visoki razvojni in proizvodni stroški. So pa se motorji podražili za več kot 100 % v dvajsetih letih, tudi zaradi EURO 4 bedarij in DMV ja. Kljub temu, mislim, da pač malo odirajo, ker je to le prestižni rekvizit. Še bolj bolano dragi pa so tekmovalni offroad motorji. EXC 300 z boljšo opremo se reklamira čez 10000 EUR pa je simpl kot mlinček za kavo. Edina elektronska komponenta je EFI, ostalo pa sicer malo izboljšano a konstrukcijsko zelo podobno kot pred 15 leti.
 22. Kaj trenutno počnete?

  No mal nas zebe....
 23. Smešne slike

 1. Naloži več
×