Dvorana slavnih


Popularna vsebina

Najbolj všečkana vsebina dne 03/26/17 v vseh kategorijah

 1. 15 všečkov
  Kaj člowk ne najde vse doma ..., Zgleda iz Češke prebegnu k nam
 2. 12 všečkov
 3. 11 všečkov
 4. 10 všečkov
  Sem bil zraven, ko se je motorist ulegel na pesku za ovinkom, in je tudi policaj pametoval o prilagoditvi hitrosti... Problem je pa sledec: lahko se je prilagoditi na dez, ker pac pada dez in se peljes pocasi... ZELO tezko se je pa prilagoditi na pesek za ovinkom, v doticnem primeru nesaniran hudournik.. Kaj, naj pred ovinkom parkiram motor in grem pes pogledat kaj je za ovinkom? Ni vsak padec na pesku otrocarija, MOM, neprilagojena hitrost... veliko od tega je nemarnost upravitelja cest... Pozimi in jeseni jih zelo malo pade na pesku, poleti vec, ker ga pac tam ne bi smelo biti...
 5. 8 všečkov
  Schultz

  Vtisi z dnevnih voženj 2017

  Ker mi ture proti jugu postajajo malo tečne, sem jo mahnil pogledat kako gre kaj po furlanskih dolomitih. Načrtovano je bilo da bom šel čez Učjo v Rezijo, vendar je cesta zaprta (plaz). Tako da sem šel preko prelaza Tanamea v Furlanijo. nad Žago jezero "Carnico" Nato sem nadaljeval proti sedlu Chianzutan, postanek za fotoseššon sem naredil pri jezeru Verzgnis Verzegnis na vrhu sedla Chianzutan Tu se vedno ustavim na pašti z ragujem in klobaso. Njammi, ni presežek kulinarike, je pa fiiino. Nato po kratkem klepetu z lastnico oštarije sem videl da se plan ture podira....še ena cesta je bila zaprta. Tako da sem se moral spustiti v dolino in presekat po drugi strani, pri tem sem spustil prelaz Rest....mah bo za drugič. Leto je še dolgo. cerkev v vasici Pielungo na tej cesti, če se zaposliš za štetje prometa, bankrotiraš po enem dnevu nekje pred Tramonti jezero Tramonti Nato pa sem spet presekal čez palo Barzano, da sem prispel do jezera Barcis. vas Navarons pod vrhom pala Barzana na vrhu Jezero Barcis Potem po eni kratki pavzi s kofetom domov. Padlo je čudovitih in sončnih 393 km.
 6. 8 všečkov
  Andrejcer

  Domači ljubljenčki (živali) :)

  Prejšnje leto spomladi sem jo naredil, letos pa dobil nove stanovalce, ki delajo na pomladku: Fotografiral je moj sin.
 7. 8 všečkov
  Všeč mi je definicija tvojega odgovora, presenečen sem na globino tvoje teze, ter bistroumnostjo argumentov, ki jih podajaš. Kar tako naprej.
 8. 7 všečkov
  wow, tale je pa grda, imam tudi js podobno izkušnjo pa je bila vožnja pod omejitvijo (s skuterjem cca 40km/h). Upam da se ti to ne zgodi. lp
 9. 5 všečkov
  Auc!! Res mocan argument, prov mas! Na takole dobro argumentacijo in razlago pa jaz ne znam odgovorit!
 10. 4 všečkov
  IZTOK

  Izleti po Istri

  - Trget - Štanjel Na koncu naj še povem, da je Pršut in kruh v gostilni v Hum-u božanski. Pa pašta v gostilni s prenočišči, kjer sem bival tudi. Istra je lepa!
 11. 4 všečkov
  Pa ne moreš s škornji na skuter!?!? Ga poškoduješ.
 12. 1 všeček
  uf vesel sem zate, a maš tut šolo varne vožnje, učiš drift s 300kg kravo? Kje se prjavim? Pa pazi ko pišeš "če ga boš videl" glede na to da velik prevoziš (jaz bol mal, pa skoz tišim, pol sm pa utrujen) verjetno veš da se zgodi tudi opcija "če ga ne vidiš".
Ta dvorana slavnih je nastavljena na Ljubljana/GMT