Skoči na vsebino

Izbrana vsebina

Top vsebine iz celotne skupnosti, ki smo jo ročno izbrali za vas.

Glede na to, da sem v življenju naredil kakih 200km. s kolesom lani oktobra pa izpit in kupil svoj sploh prvi motor, se mi je zazdelo, da se je treba pač malo peljat.

In sem šel....na jug...do kod in kam še ne vem....

Par slikic za vtis....ko se vrnem pa mogoče kak potopis...če bom pri volji...
  • 104 odgovorov

Vtisi z dnevnih voženj 2017 http://bit.ly/2rslo60 #motosvet #potovanja #dnevnevoznje
  • 1658 odgovorov

Ta tema je samo za najavo vozenj in dogovarjanj v zvezi z njimi, vsi vtisi pa bi bili v temi Vtisi z dnevnih vozenj (kjer lahko opisujemo, kje vse smo bili in kako je bilo).


Stili najavljene vožnje
SS-super sportski
MS-medium sport (by Hotschko)
LS-lagano sportski (by NEARRAIN)
ST-sportsko turistički
LT-lagano turistički
KK-ko kura (by PERVY)
N-nikakršn
CMM-cruise missile mode (by Ice)


VREMENSKE RAZMERE: Kje v SLO trenutno (ne)dežuje se da videti tukaj.
  • 3234 odgovorov

Ideja je zorela 3 leta, a vsakič mi jo je zagodel kolen in nova operacija , dokler se letos ni vse poklopilo . Glava expedicije je bil Mac ,star puščavski lisjak , ki je Maroko obiskal že drugič . Tako je imel vse informacije in popolnoma splaniran trip, ki mi je pustil lep pečat in spomine . 

Karte smo nabavili že februarja , Mac še prej  in je za to dobil skoraj 200€ bonusa , moje karte so prišle (povratno) s pogledom na morje  cca700€ in ni mi žal centa ,da sem se po nasvetu Maca tudi odločil za takšno kabino ......

Potopis bova pisala oba z Mac-om , on me bo dopolnjeval  z fotografijami in komentarji po dnevih, tako boste dobili pogled na Maroko iz dveh perspektiv , kmečke in doktorske  . Mac pa je napisal že en prelep potopis iz Maroko, kateri je po prebranem prepričal mojo ženo ,da obišče črno celino hvala Mac .....
  • 99 odgovorov×