Cartman

Člani
 • Content count

  6926
 • Joined

 • Last visited

About Cartman

 • Rank
  JuJu Man

Contact Methods

 • Domača stran http://

Profil

 • Gender moški
 • Lokacija Postojna
 • Motorcycle Kawa Gpz750r, Honda 996

Recent Profile Visitors

25921 profile views
 1. Moto GP 2016

  ma nit ni kot pr avjonskih kartah. določijo ceno in prodajajo. Za 2016 jih še ni. prijavi se na njihov newsletter in boš obveščen ko začnejo predprodajo.   http://www.automotodrombrno.cz/grand-prix/en/tickets-2015
 2. Akrapovič izpušni sistemi

  u naših cajtengih takega intervjuja nisem zasledil   http://www.moto.it/accessori/akrapovic-cento-volte-campioni-del-mondo.html
 3. Triumph Speed Triple

  IMO ker zvočna kulisa na posnetku ni tako spektakularna kot bi mogla bit za PR in imiđ namene. Par dni nazaj sem gledal neko TVserijo, je Tuono V2 žagal ko CBR600. Par epizod dalje, pa je bil VFR400 po moje realno posnet. Tuono v kadrih pač ni rjovela, ni bla spektakularna, In so nasneli "jezn zvok" VFR pa so zavijali vrat in je bil ropot "akciji primern"  
 4. Yamaha MT-10

    Mene resno zanima zakaj? zakaj se ti zdi de je treba, blago rečeno, butcu vse 100X odgovort v vseh temah kjer se poserje? Zanj mi je jasno da je zgubljen primer, ampak zakaj pr hudiču vedno nasedeš?!?!!? Si ko lorenzo, zajebeš usako prilko bit tiho. 
 5. Migrantska kriza

  norc, je mislim da tabora za priseljevanje ni. je tabor strogo proti in ostali. Ostali se IMO delijo v tiho večino ki je po malem proti, in tiste ki pravimo da je kar je, in je treba razseljenim nekako pomagat da ne pocrkajo na mrazu. Da je treba zadeve uredit in umirit situacijo na viru. Pariške pizdarije so RAZLOG da folk s culami beži. Večina bežečih je v takem strahu živela že leta in leta. zdej je pač poču film in so šli. V nikdjerdom   ja vem vsi imajo ajfoune in polne žepe vijolčastih soldov..... 
 6. BMW R 1200 GS

  Itaq de ga sparas. Ta cas ko je tvoj  pokrit u garazi si ze zvrnu verzota, zeni zbil multistroodel in se ostale 1/2 sezone vozu z njenim "malim" mitorjem.  Eniwej. Meni je fajn videt frisno umazan stroj. Nikol ne bom pozabu frenda in njegove zdolgocasene babe ko sta se  po poti domov ustavla na grobniku. Honda pa je bla umazana od 2000km fure. Ko pa vidim gor predlanske muhe in rijavo verigo bi pa komu uzel kljuce.    No, vsej to zadnje pr velikmu G/S ne pride v postev. Pa se to. Vodno hlajeni me je presenetu, kako kompakten in u bistvu vitek motor je to. Samo valji strlijo. Motor sploh ni  glomazen. 
 7. BMW R 1200 GS

  par let nazaj sm se med Jelšanami in Krkom vozil z enim GSom ki mi je všeč.    takle je bil. Kasnej sem ga videl v kampu ježevac, parkiranga pri izhodu v mesto in od bliz pogledal. Videvam ga parkat na leto, vem da je "moj" ker sem reg tablico povezal z nekimi zadevami. Nisem 100%, se mi pa zdi da je bil letos v eni garaži v Omišu. Eniwej, ne vem zakaj mi je všeč. Verjetno zarad črnega motorja in strašno enostavne ampak zgovorne poslikave. Feltne bi mu pa verjetno menjal. Za lite. 
 8. Vtisi z dnevnih voženj 2015

  Od domadoma do doma, pr mami doma, v sosedno ulico na baterijski polnilec. Cca 900m hehe Vtis je drugi ojej ojej trenutek sezone. Na stmem klancu je blo dokaj ledeno.....U glavnem (pre)mrzlp je.  Edit: a letos bo zaključna fura do Pirana, al corduro pošljem na impregnacijo? Ledr je že konzerviran. 
 9. Moto GP 2016

  http://www.craveonline.com/culture/621309-casey-stoner-ducati-stabbed-me-in-the-back   torej prevedemo dukati me je zabodel v nazaj?!?!   Berem da nima namena vozit na skupinskih testih. Škoda. Pa da ga je HRC postavil na stranski tir, ker Marc ni zaupal njegovim inputom. Po videnem v '15, smo spet dobili potrditev da HRC ne posluša nikogar in nikoli. Oni že vedo....
 10. Migrantska kriza

  paaaa sej ni blo kej dost za napisat? Konfuzno do konca. Shod so organizirali skrajni desničarji, po neonazijih zgledujoča se stranka. Protestiral je narod, ki so ga nacisti ne dolgo nazaj obsodili na smrt, in zdesetkali. kar je Poljakov ostalo, je pomanjkanje pognalo s trebuhom za kruhom v svet. So narod z najštevilčnejšimi diasporami na treh kontinentih. Kdo je tu nor?!?!?     
 11. Toleranca do žaljitev ostalih članov foruma?

  Ja in? A smo zato frendi? A smo zato idtomisleci? A s ti prjatu z usemi k jih srecas v enakih cevljih? A si u klubu ljubiteljev enga telefona? Ma sam Fuckoff s tem crednim nagonom. Jez se mam za cloveka. Slucajno mam ful rad motorje in jih mam en par...,
 12. Toleranca do žaljitev ostalih članov foruma?

    Stari sam ti maš včasih res kot kak napad stekline, jebo te. Pa smanji doživljaj malo no. Pali razum. kaj kurc se razburjaš ko dementne nončke pred cerkvijo....
 13. Moto GP 2016

  Maus, pa veš da je?!?!?! Tito Rabat je zmagu za novinca leta. Eni pravjo, da je to u bistvu najtežje osvojiv naslov, ker maš sam prvo leto cajt. 
 14. Triumph Explorer 1200

  King Carl.....ne vem a je na financah močno zaškripalo, al je navadna pozornosti željna lajdrica.  Dno dnesa je IMO dosegel s kraljevanjem v džungli. resničnostni šov,  Naj me koklja brcne, če ga lahko povežem s čim drugim kot z Ducatijem 916.
 15. Iskanje motorja - kaj, kako, za koliko

  cole niso tak problem ker so gume ozke, predvsem zadnja, in se fino zvrne. je pa filing meni osebno precej slabši kot na cestnem motorju s 17 colskimi gumami. ampak ne zarad gum, zarad dolgih vilc. Tud male G/Ske se lahko faj nagne in hitro pelje, verjetno pa bo potrebna določena doba prilagajanja. Ipak greš iz enga najbol sweet nakedov na udobno in prijetno zibajočo kozo.