Skoči na vsebino

Honda VFR 1200 X CROSSTURER


sayo

Priporočene objave

Ob ‎15‎. ‎02‎. ‎2020 ob 11:11, boki brm pravi:

je tale varianta ok tudi za visoke tank torbe? kako visoja je tvoja? 

Jaz sem imel tole, z obročkom za pritrditev na rezervoarju. Ni bilo problemov tudi ob polno naloženi.

https://sw-motech.com/en/bike/HONDA/VFR1200X/2011/ALL/products/luggage/tank+bags/EVO+tank+bag/4052572042724.htm

bc_trs_00_103_20002_3_xl.jpg

Popravljeno . Popravil skuterist
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 1 leto pozneje...
  • 4 tedne pozneje...

Še moje izkušnje:
po menjavi za Varadero je velik napredek, motor je sicer uvoz, vendar aftermarket sedež (vrhunsko!), vzmetenje ( ne poznam originala) prav tako aftermarket, gume so še Dunlop. Po nekaj K km vedno v dvoje, zelo zadovoljen. Pri mojih 2m nobenih težav z vetrno zaščito (3 višine nastavljivo) vse top. Po jadranki polno naložena, za šalo, tudi prehitevanje je precej krajše. Poraba dokaj majhna za polno naloženo kravico - 5,6-6 zmerne vožnje v dvoje. Nisem testiral če gre do roba (verjetno tudi ne bom zato ker sva dva) in se še malce navajam na te gume. Prej na Vari sem imel Metzeller, Michelin itd. nazadnje Mitas in so bile najboljše za moj način vožnje. Nisem siguren, če bi se na temu obnesle enako ker je teža pač večja in imajo tendenco neenakomerne obrabe.

 

20210226_195503.jpg

20210226_195400.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no, se en zadovoljnez ???

bi samo dodal, da originalni sedez na sopotnicinem delu res nekoliko sili v polozaj sportaka (kar je nekoliko nenavadno, saj je zelo pogosto pred sopotnico se voznik ???).

za minimalno porabo svaka cast! ??? ce bi men uspelo na 5,6l prilezt, bi se hvalil, da mi bencin nazaj v tank tece ??? res pa s porabo nisva tako dalec narazen.. 

vidim, da imas originalne kufre - tvoji so novejsi (mislim, da je bistvena razlika samo v zadnjem), pri cemer sem zadnjega zamenjal, ker.... kaj so japonski inzenirji razmisljal, nobenmu ne bo nikol jasno, za celado pospravt si moral odpret zadrgo in kufer raztegnit kot brako prikolico ??? ocitno je bla aerodinika pred varnostjo ???

glede gum sem svoje izkusnje napisal zgoraj - mislim, da ima michelinka trso sredico in mehkejsa ramena.. je pa res, da so se gume z wilbersom cca. 2.000 km prej "vdale" ???

srecno in varno voznjo - ce se pa srecamo se izven MS pa z veseljem dam za kavo (brez mleka, smetane, cukra in ostale nezdrave navlake ???)! 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Glede gum ima vsak svoje mnenje-glede na način vožnje, sem bil pač globoko razhočaran nad Michelin-om ne zaradi vzdržljivost pač pa zaradi "tulenja kot ranjena žival" pri nekaj nagiba. Zadeva se je stopnjevala z obrabo, čeprav so v ovinku še vedno dobro držale. Se je pa trikotna obraba pokazala prej kot pri Metzeller-ju.

Veliko km!

za kavo te pocukam za rokav ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!