Skoči na vsebino

Fotooprema na poti


kp-kp

Priporočene objave

Takole zgleda moja tank torba. Torba gre vedno z mano, tudi če grem sam verigo zagret, ker nikoli ne veš, kdaj naletiš na kaj lepega ali nenavadnega :) . Drugače pa za na motor uporabljam nikon d60 z objektivom 18-105. Kot že rečeno je stvar danes dokaj poceni za dobit, tako da  na poti nisi obremenjen še s fotoaparatom. Dela pa odlične slike.

post-36087-0-88379000-1375975838_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Leta 2007 sem si kupil Olympus S770 in še danes gre z mano vsepovsod.

Kompaktna zadeva, ki dela povprečne fotke, vendar je odporna na vse živo in se vozi v majhni tank torbi, da je pri roki.

 

Fotke nalagam na picasso, ki zanimivo avtomatsko barvno popravi fotografije ter sama naredi panoramske posnetke (sestavi fotke), če si slikal v zaporedju.

 

Je majhen, v močnem kovinskem ohišju, vodoodporen (še vedno po 6 letih) ter odporen na udarce, tako da mu praktično ne pride nič do "živega". Če bo kdaj crknil, bi spet nabavil kaj sličnega.

 

olympusmju770swzoom1.jpg

 

Ni pa to za "profije".

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pred leti (leta 2009), sem imel Canon 1000D in objektiv. Fotoaparat me je takrat stal celega premoženja, prav tako objektiv.

2x sem ga zraven vzel na motor in NIKOLI več, ker se mi ni dalo, da vsepovsod, kjer vidim kaj zanimivega, da moram razjahat motor, odklepat kovček potem pa naredim dve ali tri slike. BREZVEZE.

 

:grim podobno. Hvala bogu, da so začeli delat brez zrcalne reflekserje :OK:. Že kake pol leta uporabljam Olympus PEN PL3 z Lumix 14-42 in Zuiko 40-150 objektivom, kvaliteta slik je popolnoma prilmerljiva z DSLR jem, samo malo mali je za moje velike lopate, ki so mi zrasle namesto rok :blush:.  Ko pustim doma vso kramo, ki sem jo prej tovoril s seboj je po novem placa za najmajn 4 piksne pira :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!