Skoči na vsebino

Aplikacija za telefone


Priporočene objave

Torej poleti ko kaže bom imel malce več časa, pa me že dalj časa zanima kakšen app bi si želeli motoristi za telefone? V mislih imam naredit nekaj v smislu da bi logiralo ruto po kateri voziš spremljalo naklone hitrost itd, v kolikor telefon to omogoča, poleg tega pa še kakšne objave npr: organiziram vožnjo do Portoroža, kjer bi se lahko check inali itd ? Malce priporočajte da vidim :)

Popravljeno . Popravil Arcanewater
  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zanimivo, čeprav nekatere aplikacije in  garmini to majo. Mene osebno bolj zanima na določeni ruti, kako bo vreme, kje lahko pade dž, kje so radarji (čeprav to manj).

Bi veljalo, kar dobro razmisliti, ali pa čimveč informacij folka, kaj uporablja, pa kaj bi uporabljal, pa potem nekaj skupaj sestavit.

  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 1 mesec pozneje...

Smo se še s kolegi dobili in skupaj malce spravli seznam:

  • Organiziranje voženj (live zemljevid (GPS) kje se nahajaš kje štartaš daš gor če se kdo želi pridružit na poti od-do)
  • Izračun cestnin/trajekta na poti
  • Statistika (Prev. km, nagibi....)
  • Vreme (za Slovenijo že imamo idejo kako implementirat razna opozorila upam tud da nam uspe radarsko spravit in  na podlagi radarske predivdevat kje na poti bi lahko bil dež)

Bo še kdo kakšno idejo od tukaj pristavil?

  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Opcijo kot tracker, da ti riše zemljevid po zemljevidu kje si bil. Npr če najdeš slučajno zanimivo pot in si potem doma pogledaš koordinate ali komu drugemu pošlješ ruto da ji lahko sledi.

Lahko sicer samo še moja butasta ideja da lahko uzklopiš določene funkcije, če nimaš telefona na polnjenju da zdrži celo pot. 

Lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hja, aplikacij za sledenje poti, da si potem pogledaš doma, ter da zadevo šeraš prijateljem, znancem in ostalemu folku, je nebroj.
To bi si moral zamislit vsaj nekaj let prej, zdaj je že vse skoraj že narejeno. Naj pa omenim, da pohvala za trud in voljo.
Tracker aplikacija ti omogoča vse; lahko ti riše pot, izračuna prevožen čas v eni minuti, višinske razlike na prevoženi poti, svojo pot lahko deliš z ostalimi ali uporabiš njihovo pot, če na poti kaj slikaš, ti potem na karti točno pokaže, kje si sliko naredil .... itd.

Že sam fotič v telefonu, pa tudi drugi malo boljši žepni aparati imajo funkcijo dodajanja GPS koordinat sliki ... itd, tak, da nesmiselno je zgubljat čas za takšno aplikacijo, pa naj ti to ne zbije motivacije, ampak povem, da več ali manj že vse obstaja in smo uporabniki že siti tega. Priznam, tudi sam sem včasih bil zagrižen, pa sem vklapljal te aplikacije, da sem si doma ogledoval prehojeno ali prevoženo pot ... to je zdaj izguba časa.

 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!