Skoči na vsebino

Supermoto ali Sport


Pobaliinka

Priporočene objave

Sem nova v forumu in bi rada obudila spet to temo, saj bom v kratkem naredila izpit A1 in kupla tudi moj prvi pravi motor. 

Edini problem je da se nemorem odločit med supermoto in sport. Zato bi rada vaše predloge prednosti enega in drugega. Zanima me tudi kolikšna je razlika v vzdrževanju/porabi € (cene tehničnih, poraba goriva...) enega in drugega, ter med 2T in 4T. Kako se pa sport obnese na makadamu? (potrebovala bi ga tudi za vožnjo na trening, kjer bi mogla it okoli 200m po makadamu).

Osebno se bolj nagibam h sportu (honda cbr 125ccm) , saj kot sem zasledila je za ture dosti boljši. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 5 tedne pozneje...

za tistih 200m makedama je čisto vseeno kaj vzameš. Vzdrževanje med sport in SM je čisto isto, razlika je samo če vzameš 2t ali 4t. Kot verjetno že veš, 2t bolj gre, samo pije 2x več, treba je tankat olje in menjat bat vsake 15k km. če rabiš motor bolj za uživat vzami 2t (če ti finančno stanje to dopušča) če pa gledaš na motor bolj kot praktično prevozno sredstvo varianta tankaj-pelji vzami 4t. Za ture vsekakor boljše športni motor kot SM, čeprav tudi na SM se da kar nekaj km naredit. Zapomni pa si, da če usuješ motor, so plastike bolj poceni za SM kot športni motor. Aja, pa definitivno naj ti bo prvi motor rabljen motor :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hvala za nasvet :) 

sem se odločla za sportaka (honda cbr 125 r, letnik 2007), novega sigurno nebi kupovala :) zdej ga je treba samo še it jskt.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!