Skoči na vsebino
Kingx

DGR Ljubljana 2017

Priporočene objave

Kingx    24
Kingx

Že peta izvedba druženja z namenom je tik pred nami, a novo leto prinese nove izzive. V 2017 smo DGR Ljubljana zapeljali v malce drugo smer, kot prejšnja leta, saj se bomo iz Ljubljane odpeljali proti Kamniku. Vsekakor smo ponosni, da smo tudi letos del svetovne dobrodelne akcije Distinguished Gentleman's Ride, ki se je začela v deželi tam spodaj, Avstraliji. Več kot 70.000 udeležencev vsako leto opozarja ljudi na moderne moške težave, tudi na zloglasno bolezen rak na prostati in s svojo dobrodelnostjo, tudi slovenci pripomoremo, da se vsako leto več moških pregleda. S skupnimi močmi iščemo eliksir za zdravje in splošno boljše počutje ne samo moške populacije, ampak človeštva.

Dobimo se v nedeljo, 24. september ob 11:00 v Špica caffe, na Grubarjevem nabrežju. Ob 12:00 pa bodo manjše skupine motoristov (po cca 20) krenile na pot proti Glavnemu trgu v Kamniku, torej slabih 30 kilometrov vožnje. V Kavarnici pri Jodlu se bo od 13:00 dalje odvijal glavni del dogodka, s hrano in pijačo, glasbo, itd. Z nami bodo tudi letos predstavniki Društva onkoloških bolnikov Slovenije, prvič pa tudi medijski sponzor Rock radio.

Obvezna oprema: monokelj, urejene brčice in frizura, pražnja obleka, suknjič, svilen brezrokavnik, kravata ali metuljček. 

Dovoljena prevozna sredstva: Cafe acer, Bobber, Klasika, Tracker, Scrambler, Old School Chopper, Moderna klasika, prikoličar, Pre 1970 vespice, Brat Styloe motocikli.

Galerija slik iz 2016

https://www.facebook.com/events/976989759108834/?ref=br_rs

Prijava in več info na... Uradna stran dogodka: www.gentlemansride.com

 

Dobrodošli!

 

DGR_OFFICIAL_Gentleman.jpg

Deli to objavo


Povezava na objavo
Delite na drugih straneh
4janic    138
4janic

Sicer sem se že prijavil na internetu pa vendarle me zanima, se sploh lahko udeležim vožnje z mojim motorjem, Ducati 848 Evo Corse glede na to, da je bolj športen in ne paše najbolj v kontekst?

Deli to objavo


Povezava na objavo
Delite na drugih straneh
izibajker    3927
izibajker
pred 1 uro, 4janic pravi:

.... me zanima, se sploh lahko udeležim vožnje z mojim motorjem, Ducati 848 Evo Corse glede na to, da je bolj športen in ne paše najbolj v kontekst?

Če boš prišel s pravim odnosom do tega dogodka ne boš izven konteksta... 

Deli to objavo


Povezava na objavo
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se


 • Zadnji brskalci   0 članov

  No registered users viewing this page. • Podobna vsebina

  • Izanagi
   Avtor Izanagi
   Tandem Izanagi ročno poslika vaš motor ali čelado.
   Vsak motor je unikat, portret voznika - motocikel, ki je ednistven.
   Več najdete na: Internetna stran  • Kingx
   Avtor Kingx
   Če vozite klasičen, cafe racer, bobber ali pa custom motocikel in imate v omari Gentlemansko obleko s krvato ali metuljčkom, smoking ... in si želite zapeljati krog po Ljubljani s podobno mislečimi to nedeljo ob 10:00??
    
   Kaj sploh je Gentleman's ride - Ideja se je porodila v Avstralskem Perthu, da Ozijem. In to po tem, ko je skupina cafe racerjev- motoristov videla fotogafijo Dona Draperja iz televizijske serije Mad Man v popolni moški elegantni obleki na klasičnem motociklu iz sredine prejšnjega stoletja  (Matchless).

   Idejo so hitro posvojili v Sydnyu, zaj pa je že prerasla v svetovno gibanje z nekaj tisoč udeleženci, ki se udeležijo gentlemanske vožnje - vsi na isti dan. Ta dan je ta nedelja.
   Za vožnjo se prosim registrirajte tukaj ..

   Vožnja je brezplačna, lahko pa donirate minimalen znesek za raziskave na prostati.

   Dobimo se v Raci (Race Cafe Raca), spijemo kavo in se zapeljemo po mestu, dvakrat se bomo ustavili, da se vsi zberemo. Vožnja bo prilagojena obleki, kar predvsem pomeni počasna. Slikanje in video sta samoumevna. Po vožnji sledi druženje ob motociklih, pogovor...

   Vabljeni gospodje in gospe motoristi in gledalci!
   Slovenska DGR FB stran
    

 • Forum

×