Skoči na vsebino
Izanagi

Ročno poslikani motorji

Priporočene objave

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se


 • Zadnji brskalci   0 članov

  No registered users viewing this page. • Podobna vsebina

  • Kingx
   Avtor Kingx
   Že peta izvedba druženja z namenom je tik pred nami, a novo leto prinese nove izzive. V 2017 smo DGR Ljubljana zapeljali v malce drugo smer, kot prejšnja leta, saj se bomo iz Ljubljane odpeljali proti Kamniku. Vsekakor smo ponosni, da smo tudi letos del svetovne dobrodelne akcije Distinguished Gentleman's Ride, ki se je začela v deželi tam spodaj, Avstraliji. Več kot 70.000 udeležencev vsako leto opozarja ljudi na moderne moške težave, tudi na zloglasno bolezen rak na prostati in s svojo dobrodelnostjo, tudi slovenci pripomoremo, da se vsako leto več moških pregleda. S skupnimi močmi iščemo eliksir za zdravje in splošno boljše počutje ne samo moške populacije, ampak človeštva.

   Dobimo se v nedeljo, 24. september ob 11:00 v Špica caffe, na Grubarjevem nabrežju. Ob 12:00 pa bodo manjše skupine motoristov (po cca 20) krenile na pot proti Glavnemu trgu v Kamniku, torej slabih 30 kilometrov vožnje. V Kavarnici pri Jodlu se bo od 13:00 dalje odvijal glavni del dogodka, s hrano in pijačo, glasbo, itd. Z nami bodo tudi letos predstavniki Društva onkoloških bolnikov Slovenije, prvič pa tudi medijski sponzor Rock radio.
   Obvezna oprema: monokelj, urejene brčice in frizura, pražnja obleka, suknjič, svilen brezrokavnik, kravata ali metuljček. 

   Dovoljena prevozna sredstva: Cafe acer, Bobber, Klasika, Tracker, Scrambler, Old School Chopper, Moderna klasika, prikoličar, Pre 1970 vespice, Brat Styloe motocikli.
   Galerija slik iz 2016
   https://www.facebook.com/events/976989759108834/?ref=br_rs
   Prijava in več info na... Uradna stran dogodka: www.gentlemansride.com
    
   Dobrodošli!
    

 • Forum

×