CufaI lack "people" skills.

Kawasaki Ninja ZX-10R KRT Winter Test Edition

Kawasaki je s svojimi zelenimi superšportnimi strupenjačami vedno veljal za pravo izbiro, če ste ljubitelj športnega motociklizma.

Yamaha nazaj med avtomobile

Yamaha je na letošnjem salonu v Tokiju med moto in skuterskimi koncepti po dolgem času zopet predstavila koncept avtomobila.

Grobnik se bo prenavljal

Hrvaški spletni časnik Novi List poroča, da naj bi avtodrom Grobnik dobil odobritev kredita v vrednosti šestih milijonov kun.

BMW Motorrad za praznike

Veseli december je tu in z njim tudi poplava spletnih (in papirnatih) novoletnih voščilnic. Tako kot vsako leto, je svojo pripravil tudi BMW Motorrad – tokratna video voščilnica vas bo popeljala čez italijanske Alpe.

Kawasaki J125

Kawasaki širi svojo paleto skuterjev – po J300 – prvem skuterju ki ga je Kawasaki predstavil na evropskem trgu (jeseni 2013), je tu še njegov manjši brat J125.

Tomos ostaja doma

Primorske novice poročajo, da je podjetje Tomos dvokolesa kupi celjsko podjetje MPO Kabel.

Honda, zberi pogum!

Honda je v sklopu letošnje mrzlice novosti, ki jo vsako leto prinesejo jesenski saloni, predstavila nekaj sila simpatičnih konceptov.

Triumph Speed Triple S in R sta prenovljena

Med novostmi prihodnje sezone je moč ujeti tudi nekaj Britanskega – Speed Triple S in R sta prenovljena, pozabili pa niso niti na Tigra Explorerja.

Kawasaki Concept SC 01

Kawasaki je v začetku novembra potrdil govorice – prihodnost bo opremljena s turbo polnilnikom.

Hondine novosti v Milanu

Honda je v sklopu milanskega salona predstavila kup prenov – nadgradnje je bila deležne serija NC, predstavljena je bila dolgo pričakovana naslednica Africe Twin, pa tudi nova VFR 1200X Crosstourer.

Ducatijeve novosti v Milanu

Ducati je za letošnjo Eicmo napovedoval dramatično prenovo in veliko novosti – tiskovna konferenca in prvi dan Milanskega salona sta razkrila, da novosti v resnici ne bodo tako dramatične in številne.

Yamahine novosti v Milanu

Yamaha je včeraj v Milanu predstavila dve različici modela R1 – klasično superšportno in slečeno. So Japonci končno zbrali pogum in naredili pravega streetfighterja?

Ducati X je križanec?

Ducati za letošnjo Eicmo pripravlja predstavitev serije novih modelov – tisti, ki mu v svojih oglaševalskih kampanjah trenutno posvečajo največ pozornosti, se skriva za oznako X Ducati.

Yamahini Faster Sons in RSD

Yamaha draži z novim videom v serijo Faster Sons. V njem glavno vlogo igra nova stvaritev Rolanda Sandsa – flat tracker osnovan na Y MT-09.

Robo-rider

Yamaha je v zadnjih dneh oktobra na tokijskem salonu predstavila zanimiv koncept – a tokrat ne motocikla, pač pa voznika.

Obvestilo!

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo te spletne strani se strinjate z našo uporabo piškotkov.

~ root#

Strinjam seVeč o piškotihNe strinjam se

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors.
Please consider supporting us by disabling your ad blocker.