Lepote juga Italije. Posebno kategorijo tu ima vožnja v stranskih ulicah Neaplja.

5 komentarjevRAZVRSTI GLEDE NA
 • GO_Tomi
  A to ti z avtom? Sej ne vem, če velja ... ;)
 • Scarabeo 500
  Saj sem malo kalkuliral. Zaradi dolžine dneva sva se odločila, da greva z avtom in ni nama bilo žal. Takoj, ko si se dvignil malo višje, je bilo kar hladno. Tudi jutra in večeri niso bila ravno topla. Ta del Italije sva si že dolgo želela ogledati, pa nekako ni šlo - z motorjem. Je šlo pa z avtom.
  Pa da vidiš, kaj delajo skuterske ninđe v Neaplju - noro. Sploh ni primerjave s Trstom. Samo, da je akcija.
 • izibajker
  V Neaplju v 90ih se jaz spomnim, da smo se lovili po tistih enosmernih cestah ko eni lunatiki. Smo bili štirje v avtodomu na poti v Tunis... Tako kaotičnega prometa v Evropi res ne vidiš prav pogosto...
 • izibajker
  Sicer pa lep izlet, sta se potrudila s fotografiranjem. Tistega bolšjega trga na sliki 66 se pa tudi jaz spomnim, ko smo šli ob eni drugi priliki po Toskani. Se ne spomnim točno, je to Siena ali Arezzo... A niso tudi tam snemali kadre za film La vita e bella...
 • Scarabeo 500
  Kraj z bolšjakom je Arezzo. To si ne moreš predstavljati, koliko je tega, neverjetno. Imajo ga vsako prvo soboto in nedeljo v mesecu.
  Kilometri in čas vožnje v okolici Neaplja imata tu drugo kategorijo.
  Prevozila sva Amalfijsko obalo in vse povezave preko gora. Prevozila okoli 160 kilometrov, pravzaprav skoraj nikjer dalj časa stala in vožnja je trajala preko 7 ur. Najin premik na Vezuv, ki je bil oddaljen okoli 30 km, sva porabila okoli 1 uro in z Vezuva v Neapelj še eno uro. Resnično kaotično noro doživetje. Tu gre za sekundarne ceste ali še nižjega ranga. Se je tudi zgodilo v Sorrento, da sem šel po ulici prečekirati ali bom prišel skozi☺.
  Doživetje, ki ga ne pozabiš. Aja, predelal sem tri praske, dve sem lahko spoliral, ena pa je ostala v spomin????.
Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni oziroma se morate registrirati.