sreda, 17. julija 2024

Danes se s prologom začenja 46. izvedba relija Dakar

Deli

Danes se s prologom začenja 46. izvedba relija Dakar, ki bo ponovno potekal v Savdski Arabiji. Simon bo že desetič ponosno zastopal Slovenske barve, tudi tokrat v najtežji kategoriji “Original”, ki ne dopušča nikakršne pomoči s strani mehanikov ali drugega osebja. Simon se mora zato sam znajti tako na, kot tudi izven proge.

Pa ponovimo, Simon nastopa v razredu Original od leta 2016, najboljši rezultat je dosegel leta 2021, ko je zaključil na 5. mestu. Lani je kljub svoji prvi etapni zmagi in še dveh etapnih uvrstitvah na zmagovalni oder zaradi smole z rascefrano pnevmatiko zasedel skupno 6. mesto. Priprave so potekale dobro, zato tudi letos cilja visoko.

Včeraj je potekal administrativni in tehničnih pregled, ki ga je opravil brez zapletov.
Danes je še zadnjič preizkusil motor preden se začne zares.

Držimo pesti, da izboljša rezultat iz leta 2021, in predvsem brez poškodb zaključi dirko.

Press Release
Press Release
"Sporočilo za javnost" je v bistvu promocijsko besedilo športnika, ekipe, podjetja ali organizacije s katerim predstavljajo svojo verzijo realnosti, ki je lahko ali pa ni točna. Sporočila za javnost se izdajajo za namen obveščanja javnosti o dogodku, izdelku ali storitvi z vidika izdajatelja in če se zdi, da imajo informativno vrednost za naše bralce so objavljena na motosvet.com. Preberi več o tem...

Več novic

Zadnje novice