sreda, 24. julija 2024

GIVI nadgrajuje Kawasaki Eliminator 500

Deli

GIVI, priznani proizvajalec motorističnih dodatkov, je predstavil novo linijo dodatkov za Kawasaki Eliminator 500, ki omogoča večjo prilagodljivost in uporabnost tega srednje zmogljivega “cruiserja”.

Zgodovina modela Eliminator sega v sredino 1980-ih, pri čemer je različica iz leta 2024 precej oddaljena od prvotnih športnih in prilagojenih linij. Novi model se ponaša s privlačnim črnim videzom in ohranja nekatere klasične elemente cruiserjev, kot so minimalen sedež za sopotnika, naprej pomaknjeni stopalni nastavki, okrogli žaromet, nizko nameščen izpuh in nizko težišče.

 

Kawasaki Eliminator 500 je zaradi svoje izjemne vodljivosti in nizke teže (176 kg med vožnjo) popoln spremljevalec za daljše ture. Primeren je tudi za imetnike A2 vozniškega dovoljenja. Da bi dodatno povečali možnosti uporabe tega motorja, je GIVI ustvaril serijo dodatkov, ki se popolnoma prilegajo originalni zasnovi motorja.

GIVI dodatki za Kawasaki Eliminator 500
GIVI dodatki za Kawasaki Eliminator 500

GIVI dodatki za Kawasaki Eliminator 500

  • SR4134: Specifični zadnji nosilec za MONOKEY ali MONOLOCK kovčke. Pri izbiri MONOKEY kovčka je treba dodati eno izmed naslednjih plošč: M5, M7 (iz plastičnega materiala), M8A, M8B (iz 3 mm anodiziranega aluminija) ali M9A, M9B (iz 3 mm satiniranega aluminija). Za MONOLOCK kovček je na voljo standardna plošča, ki jo lahko nadgradite z M5M ali M6M. Če se odločite za vožnjo brez zgornjega kovčka, lahko namestite EX2M aluminijasto držalo za torbe.
GIVI dodatki za Kawasaki Eliminator 500
GIVI dodatki za Kawasaki Eliminator 500
  • PL4134: Specifični nosilec za stranske kovčke MONOKEY. GIVI ponuja dva modela, ki se ujemata s stilom tega motorja: E22 v črni barvi in Trekker DOLOMITI DLM30A ali DLM30B (v naravnem ali črnem aluminiju).
  • BF71: Specifična prirobnica za pritrditev tank torb TANKLOCK in TanklockED. Združljiva s torbami XS319Y (3 litrske) in EA144B (5 litrske).
  • TN4134: Specifična zaščita motorja, črne barve, premera 25 mm. Na jekleno cev je možno namestiti dodatne luči (kot so GIVI S310 Trekker Lights ali S322 LED projektorji).
  • A802: Privlačen specifičen zatemnjen vizir z ABS oklepom, ki se popolnoma ujema z vintage stilom motorja in poudarja okrogli žaromet.
  • PR4134: Specifična zaščita hladilnika iz črno pobarvanega nerjavečega jekla.
  • TS4134C: Specifično naslonjalo s pritrjeno majhno prtljažno nosilko, črne barve.
RaVen
RaVen
Prihaja iz druge dimenzije in je strasten ljubitelj vsega, kar se tiče motorjev. Njegova nezemeljska strast se odraža v vsakem članku s katerimi navdušuje bralce s svojim znanjem in strastjo do motorjev, ter jih popelje na navdihujočo avanturo skozi svet motorističnega adrenalina.

Več novic

Zadnje novice