sreda, 17. julija 2024

MATRYX in CONNOR: AIROH-ove vrhunske čelade za motoriste

Deli

Začela se je motoristična sezona in AIROH-ove cestne čelade so namenjene vsem ljubiteljem dveh koles, da izpolnijo njihove potrebe. MATRYX – vrhunska cestna čelada, je nedavni zmagovalec nagrade iF Design Award in je čelada z agresivnimi linijami in vrhunskimi zmogljivostmi tudi na področju aerodinamike. CONNOR – vstopni model italijanske blagovne znamke, združuje vso znanje podjetja z odlično kakovostjo in razmerjem med ceno in zmogljivostjo.

Čelada Airoh Matryx
Čelada Airoh Matryx

Čelada Airoh Matryx

Čelada Airoh Matryx
Čelada Airoh Matryx

Čelada Matryx je namenjena tako izkušenim motoristom kot tudi vsem navdušencem, ki iščejo varnost in udobje. Ponaša se z osupljivim drznim dizajnom nagrajenim z iF Design Award 2024 in agresivnimi linijami, ki vas zagotovo ne bodo pustile ravnodušne. Homologiran je po standardu ECE 2206.

Primerna je za dirkališče z DD zadrževalnim obročem, ima dve velikosti školjke iz 6K karbona ali kompozitnega karbona, ASN (AIROH Sliding Net) sistem za boljši pretok zraka in zmanjšanje sile, prenesene na glavo ob udarcu ter AEFR (AIROH Emergency Fast Release) sistem za hitro odstranitev ličnih blazinic v nujnih primerih.

Ima inovativni in funkcionalni prezračevalni sistem z nastavljivimi zračniki na bradnem ščitu in zgornjem delu čelade, dopolnjene z zadnjim spojlerjem z integriranimi izvleki. Čelada je primerna za uporabo v vseh letnih časih, zahvaljujoč odstranljivemu dvojnemu Stop Windu. Notranje obloge, ki so hipoalergene, odstranljive in pralne, so izdelane iz materiala Coolmax® z inovativnimi obdelavami, ki povečujejo dihanje tkanine in udobje.

Vizir Matryx omogoča izjemno široko vidno polje, je UV-odporen in opremljen s sistemom ATVR za hitro in enostavno odstranjevanje brez orodja. Pripravljen je za vgradnjo leč Pinlock® 120XLT in vsebuje sistem A3S (AIROH Automatic AntiFog System) za zagotavljanje maksimalne vidljivosti in varnosti ter minimiziranje tveganja rošenja. Čelada ima tudi praktični integrirani sončni vizir in je pripravljena za vgradnjo komunikacijskih sistemov Bluetooth z namenskim prostorom za baterijo

Maloprodajna cena za čelado Matryx se začne pri 359,99 evrov.

Čelada Airoh Connor

Airoh Connor čelada je namenjena vsem, ki se šele spoznavajo z motociklizmom, kar pa ne pomeni, da ni primerna za vse motoriste. Ponaša se s futurističnim dizajnom in privlačnimi grafikami. S homologacijo ECE 2206 je izdelana iz termoplastike (HRT) in ima tri velikosti školjke (XS-S, M, L-XXL).

Čelada Airoh Connor
Čelada Airoh Connor

Prezračevalni sistem vključuje nastavljive zgornje in sprednje zračnike ter zadnje spojlerje z izvleki za odlično prezračevanje in termoregulacijo. Dvojni Stop Wind omogoča uporabo čelade v vseh letnih časih in vremenskih pogojih, medtem ko sistem ASN, ki je uporabljen na krožni podlogi, omogoča prehod zraka in skrbi za absorpcijo udarne sile pri morebitbem udarcu v glavo.

Notranje obloge so odstranljive, pralne in zelo zračne. Čelada CONNOR podpira komunikacijske sisteme in leče Pinlock® 70. Vizir ponuja široko vidno polje, hitro odstranitev brez orodja in položaj proti rosenju.

Maloprodajna cena za čelado Connor se začne pri 119,99 evrov.

RaVen
RaVen
Prihaja iz druge dimenzije in je strasten ljubitelj vsega, kar se tiče motorjev. Njegova nezemeljska strast se odraža v vsakem članku s katerimi navdušuje bralce s svojim znanjem in strastjo do motorjev, ter jih popelje na navdihujočo avanturo skozi svet motorističnega adrenalina.

Več novic

Zadnje novice