FORUM! MALI OGLASI NOVICE
Motocikli 2204

Mitas predstavlja nove različice pnevmatike SPORT FORCE+

Objavil PR dne 20. jan. 2021

Mitas daje na trg dve novi različici popularne pnevmatike Mitas SPORT FORCE+. SPORT FORCE+ EV je izdelana iz nove zmesi in namenjena voznikom motociklov iz hypersport segmenta

Vabljeni na dogodek »Motoristi za motoriste«

Objavil PR dne 24. avg. 2020

Motoristi in motoristke, tudi sončni jesenski dnevi vabijo k motorističnim doživetjem. Toda ne pozabite na svojo varnost in varnost drugih udeležencev v prometu!

Mitas širi paleto izjemno priljubljene pnevmatike E-07

Objavil PR dne 29. apr. 2020

Mitas širi svojo ponudbo pnevmatik za potovalne enduro motocikle in zaradi povpraševanja uporabnikov poleg uspešne palete pnevmatike E-07+ ponovno uvaja več dimenzij pnevmatike E-07.

Dobrodelno druženje v gosposki obleki in z ustreznimi motocikli

Objavil PR dne 02. okt. 2019

Človeštvo se z boleznijo bori že od vekomaj, vsak človek sem in tja zboli, za prehladom ali angino, za pljučnico ali rakom.

Zakaj je za motoriste blagoslov najboljša rešitev.

Objavil Borut Hojsak dne 20. maj. 2019

Ker je blagoslov dober, najboljši, je tudi vse povezano z njim najboljše. In je rešitev. Rešitev za motoriste.

Motorji odslej varni pred tatvino

Objavil motosvet.com dne 22. mar. 2019

Slovensko zagonsko podjetje Movalyse je razvilo napravo za varovanje vašega motorja. Z njo so prepričali tudi eno izmed največjih zavarovalnic v regiji, s katero zdaj skupaj ponujajo ultimativno varnost vašega motorja.

Najcenejše karte in nastanitev za ogled Velike nagrade Češke

Objavil Gprooms dne 22. mar. 2018

Ali se sprašujete, kje lahko dobite najcenejše vstopnice za Veliko nagrado Češke? Pri www.gprooms.eu lahko po zelo ugodni ceni dobite Junior, Silver ali Gold vstopnice.

Spoznajte baggerja Top Mountain

Objavil J.B. dne 30. dec. 2017

Avstrijski prodajalex Indianov Markus Krasser  je za izdelavo baggerja Top Mountain porabil šest mesecev. Oglejte si, kako je videti...

Košarkarji KK Petrol Olimpija že obuli svoja vozila v zimske pnevmatike TOYO TIRES

Objavil Špan motocenter dne 25. okt. 2017

Podjetje Špan d.o.o. z blagovno znamko TOYO TIRES vstopa v KK Petrol Olimpija kot sponzor in tako sledi globalni strategiji znamke TOYO. Najuspešnejši slovenski košarkarski klub ima tako po novem uradne pnevmatike kluba in košarkarji so zaradi varnosti že z današnjim dnem na svoja vozila...

Dunlop v Harley-Davidson dobavil že svojo desetmilijonto pnevmatiko

Objavil PR dne 23. sep. 2017

Desetmilijonta pnevmatika za Harley-Davidson Dunlopu predstavlja nadvse pomemben mejnik, zdaj pa se že osredotočajo na razvoj novih inovativnih proizvodov za naslednje legendarne modele.

Novo pnevmatiko Dunlop Geomax MX12 razvili na svetovnem prvenstvu MXGP

Objavil PR dne 29. avg. 2017

Najnovejša pnevmatika Dunlop Geomax MX12 v svoji zmogljivosti občutno prekaša predhodnico, saj nudi izboljšan oprijem na peščeni in blatni podlagi.

Mitasove pnevmatike kot prva oprema na novih motociklih GasGas Trial

Objavil PR dne 17. jul. 2017

Mitas je postal dobavitelj prve opreme za španskega proizvajalca terenskih motociklov GasGas, ki je Mitasovo pnevmatiko ET-01 Trial izbral za prvo opremo svojih novih modelov Trial Contact ES z električnim vžigom in Trial School.

Mitasove pnevmatike na novih motociklih GasGas Trial

Objavil PR dne 13. jul. 2017

Mitas je postal dobavitelj prve opreme za španskega proizvajalca terenskih motociklov GasGas, ki je Mitasovo pnevmatiko ET-01 Trial izbral za prvo opremo svojih novih modelov Trial Contact ES z električnim vžigom in Trial School.

Nova pnevmatika Dunlop D213 GP Pro v hipu postala zmagovalka dirk

Objavil PR dne 30. jun. 2017

Za najnovejšo pnevmatiko Dunlop D213 GP Pro, homologirano za cestno vožnjo, so se že odločile najboljše ekipe ter vozniki v razredih Superstock in Supersport. D213 GP Pro je sicer že tretja pnevmatika, ki jo je v zadnjih šestih mesecih Dunlop ponudil voznikom hiperšportnih motornih koles.

Kako je Rok Bagoroš preživel Cesto smrti ali slave

Objavil Rok Bagoros PRESS dne 06. jun. 2017

Vabljeni v domišljijski svet umetnika na dveh kolesih, ki se v svojem najnovejšem projektu Ride and Slay, akcijskem kratkem filmu a la Rok, sooča s smrtno nevarnimi pastmi na Cesti smrti ali slave!

Električni Askoll odslej pod okriljem Špan d.o.o.

Objavil Špan center mobilnosti dne 01. jun. 2017

Električna mobilnost ni več stvar prihodnosti. Postala je sedanjost. Podjetje Špan d.o.o. je z letom 2017 postalo uradni zastopnik in distributer za znamko Askoll. Prvi motorji in kolesa so že na voljo v Centru mobilnosti na Tržaški 547.

SYM tudi letos nagrajuje

Objavil Špan motocenter dne 26. maj. 2017

SYM tokrat že tradicionalno nagrajuje ob zaključku šolskega leta. Ob nakupu skuterja SYM namreč vsi učenci, dijaki, študentje ter njihovi starši, prejmete darilo.

Blueberry Bomber: mogočen Gold Wing z novo, custom vintage podobo!

Objavil PR dne 09. maj. 2017

Blueberry Bomber: predstavljamo vam mogočnega Hondinega Gold Winga z novo, custom vintage podobo! Motocikel bo novega lastnika dobil na novem blues rock festivalu MotörCity!

Pirelli moto pnevmatike z darilom

Objavil Špan motocenter dne 25. apr. 2017

Za varen vstop v novo motoristično sezono so v motocentru Špan za vas pripravili akcijsko ponudbo izbranih moto pnevmatik Pirelli.

Pričetek akcije 25je100

Objavil Špan motocenter dne 20. apr. 2017

Novela Zakona o motornih vozilih je uvedla novo obveznost.  Po 1. 5. 2017 morajo biti vsi mopedi tudi registrirani. To pomeni, da morajo biti do tega datuma registrirani tudi tisti mopedi, pri katerih trajna nazivna moč pogonskega motorja ne presega 4 KW in konstrukcijsko določena hitrost ne...