Motosvet je v sodelovanju z Desert Soul za svoje bralce in forumaše pripravil nagradno igro, ki bo srečnega izbranca popeljala na motoristično avanturo, ki je ne bo pozabil.

Tako se je preizkusil Matevž Hribar
Tako se je preizkusil Matevž Hribar

Se upate podati v srce puščave in na preizkus postaviti svoje motoristično znanje? Bi v objemu peščenih sipin doživeli enkratno izkušnjo, ki vas bo zaznamovala za vse življenje? Bi radi izkusili drobec tega, v kar se podajajo dirkači na Dakarju? Za vas smo pripravili nagradno igro, ki vam bo uresničila sanje.

Do konca poletja svojo najboljšo, najbolj kulsko, najbolj radikalno, odštekano ali prismojeno motoristično fotografijo skupaj s svojimi podatki in zelo kratkim opisom prilepite v FORUMSKO TEMO.  Izbiro kaj in kako boste fotografirali, bomo prepustili vam. Pomembno je le, da je rdeča nit fotografije motociklizem.
Ekipa motosveta bo ob zaključku poletja izbrala deset najboljših fotografij, nato pa izbiro prepustila bralcem motosveta. Avtor najboljše ocenjene fotografije se bo podal na peščeno pustolovščino – prav takšno kot je je bil deležen Matevž  – Desert Soul vas bo brezplačno popeljal v čarobni svet afriške puščave, kjer si boste lahko dali duška, nabrali goro pisanih vtisov, sklenili prijateljstva, ki jih ne boste nikoli pozabili, našli svoje meje in jih morda celo presegli.Nimam enduro motocikla!
Nič hudega. Avanturo lahko užijete v vsej njeni lepoti tudi v spremljevalnem vozilu.
Nagradna igra je namenjena  čisto vsem, in če vas motoriranje po puiščavi ne mika, vam Desert Soul ponuja tudi kolesarsko pustolovščino. Izbira je vaša.


Ste za?
Potem pa na lov za najboljšo fotografijo letošnjega leta. Nepozabna nagrada vas čaka.

Fotko prilimajte SEM.

Preberite Matevževe vtise s puščavske pustolovščine - nanjo se lahko podate tudi vi!

Več podrobnosti o tem, kaj vse vključuje paket enduro avanture z Desert Soulom, si lahko preberete TUKAJ.

Drugi del nagradne igre se odvija tu.

Pravila:
Posameznik v nagradni igri sodeluje tako, da v forumsko temo prilepi svojo fotografijo s katero kandidira za ožji izbor.
Sodelujoči v nagradni igri morajo biti prijavljeni na forum localhost/mtv.
Sodelujoči v ožjem izboru mora navesti vse zahtevane podatke (forumski nick in mail)
Sodelujoči se s prijavo v nagradno igro zavezuje, da je fotografija njegovo avtorsko delo.
Nagradna igra poteka v dveh delih - v terminu od 01. avgusta 2013 do 15. oktobra 2013 se sodelujoči lahko prijavijo in prilepijo fotografijo v forumsko temo. V času od 15. oktobra do 01. novembra 2013 bo redakcija motosveta zaklenila forumsko temo in opravila ožji izbor poslanih fotografij. V terminu od 01. novembra 2013 do dneva MNZ 2013 bodo bralci motosveta glasovali za najboljšo fotografijo ožjega izbora. Zmagovalec bo razglašen na MNZ 2013 in bo na tunizijsko avanturo z Desert Soulom romal v februarskem terminu, v kolikor bo ta realiziran, sicer se nagrada prestavi na prvi naslednji termin.
Člani Motosvetove redakcije in ožji sodelavci v nagradni igri ne morejo sodelovati.
Udeleženci se strinjajo, da lahko spletni portal Motosvet oddane fotografije prosto uporablja za promocijske namene.
Organizator nagradne igre je Desert Soul, Tilen Gabrovšek s.p.