Ob omembi Harley-Davidsona večina takoj pomisli na počasno lahkotno vožnjo z veliko kroma, resicami in dolgimi bradami. Če je kdo kdaj obiskal kakšen Harley dogodek potem je takšen stereotip več kot kristalno jasen.

Kljub temu, pa se nekaj voznikov Harleyev razlikuje od stereotipa in uživajo v veliko bolj dinamični vožnji. Z motocikli kot sta Street 750 in Street 500 želijo pri Harley-Davidsonu zajeti ravno to ciljno skupino, ki uživa drugačni vožnji in predelavah svojih ljubljencev.

In ravno to misel še posebej poudarjajo v novi reklamni kampanji poimenovani Roll Your Own (Zvijte si svojega). Reklamna kampanja prikazuje voznike Harleyev, ki uživajo s svojimi individualnimi V-Twin motocikli. Predstaviti želijo raznolikost voznikov motociklov Harley-Davidson in številne možnosti individualne kustomizacije in stile vožnje, ki jih omogočajo njihovi motocikli. V video posnetku si lahko ogledate, kaj vse lahko počnete z motocikli Harley-Davidson.

Harley-Davidson poziva vse lastnike, da delijo svoja lastna "Roll Your Own"  doživetja preko socialnih omrežij z uporabo hashtaga #RollYourOwn.