Ljubitelji hitrosti, svobode in življenja, letošnja motoristična sezona se je z lepim vremenom že začela in prihaja čas za adrenalinske užitke z vašimi jeklenimi konjički. Nemir in vznemirjenje ob zvoku motorja, pospeški, hitrost, neomejene možnosti za nove podvige in svoboda, ki jo boste zagotovo občutili na eni izmed vaših pustolovščin.

BMW Motorrad GS Trophy 2016 4Še preden se odpeljete v svet in začutite veter v laseh, vas vabimo, da se 14. maja 2016 ob 9. uri pridružite VZNEMIRJENJU Z MOTORJI BMW V LESCAH. Za uspešen uvod v motoristično sezono bodo poskrbeli vozni užitki z novimi motorji BMW, izkušeni BMW-jevi inštruktorji in odlična družba več kot 300 motoristov na pisti letališča Lesce. Za vozne užitke bo poskrbel pester vozni park motorjev.

Med 9. in 16. uro bodo potekale enourne panoramske vožnje z novimi motorji BMW na relaciji Bled–Blejska Dobrava–Poljane–Lesce. S svojimi motorji se boste lahko zapeljali tudi na poligon, na katerem boste pod vodstvom inštruktorjev preizkusili svoje spretnosti in zavore. Pospeške bo mogoče občutiti tudi z električnimi vozili BMW i3 in BMW iPerformance. Vašo pozornost bo vsekakor pritegnil tudi kotiček Mottorrad lifestyle, kjer bodo predstavljeni oblačila in izdelki BMW.

Na dogodek se lahko prijavite in rezervirate svojo testno vožnjo najkasneje do srede, 11. maja 2016, preko telefonske številke 031 442 567. 

Ne ustalite se. Raziskujte. Poiščite svojo pot in z motorji BMW odkrijte nove ovinke. Naj se vaša vznemirljiva vožnja življenja nadaljuje.