NOV DATUM, NOVA PRILOŽNOST ZA NEPOZABNE VOZNE UŽITKE.
SOBOTA, 21. MAJ 2016, LETALIŠČE LESCE

Spoštovani ljubitelji hitrosti, svobode in življenja.

Za uspešen začetek motoristične sezone, vam želimo ponuditi kar največ užitkov ob zvoku BMW motorjev. Zaradi slabe vremenske napovedi je dogodek Vznemirjenje BMW motorjev prestavljen za teden dni. Program dogodka ostaja nespremenjen. Nemir in vznemirjenje ob zvoku motorja, pospeški, hitrost, neomejene možnosti za nove podvige in svoboda vas že nestrpno pričakujejo.

novosti-bmw-r-1200-gs 10Še preden se odpeljete v svet in začutite veter v laseh, vas ponovno vabimo, da se v soboto, 21. maja 2016 ob 9. uri pridružite VZNEMIRJENJU Z MOTORJI BMW V LESCAH (Letališče Lesce). Za uspešen uvod v motoristično sezono bodo poskrbeli vozni užitki z novimi motorji BMW, izkušeni BMW inštruktorji in odlična družba več kot 300 motoristov na pisti letališča Lesce.

Za vozne užitke bo poskrbel pester vozni park motorjev BMW. Med 9. in 16. uro bodo potekale enourne panoramske vožnje z novimi motorji BMW na relaciji Lesce–Bled–Blejska Dobrava–Poljane–Lesce. S svojimi motorji se boste lahko zapeljali tudi na poligon, na katerem boste pod vodstvom inštruktorjev preizkusili svoje spretnosti in zavore. Pospeške bo mogoče občutiti tudi z električnimi vozili BMW i3 in BMW iPerformance. Vašo pozornost bo vsekakor pritegnil tudi kotiček Mottorrad lifestyle, kjer bodo predstavljeni oblačila in izdelki BMW.

PRIJAVA.
Predprijava na dogodek s katero si zagotovite želen termin panoramske vožnje, poteka do srede, 18. maja 2016, preko telefonske številke 031 442 567.

Na dogodek pa se je mogoče prijaviti tudi na dan dogodka na prizorišču.
Ne ustalite se. Raziskujte. Poiščite svojo pot in z motorji BMW odkrijte nove ovinke.

Naj se vaša vznemirljiva vožnja življenja nadaljuje.

Veselimo se srečanja z vami,

BMW Mottorrad Slovenija