Velika nagrada Češke se hitro bliža in vsi navijači se že ukvarjajo z organiziranjem svojega obiska. Ena izmed najbolj pomembnih stvari je zagotovo kvalitetna in ugodna namestitev. Pozabite na neudoben spanec v kampu in preizkusite odlično ponudbo pri GProoms, kjer zagotavljamo odlične nastanitve za obiskovalce Velike nagrade v Brnu.

Dirkalna steza Masaryk v Brnu se že pripravlja na največji letni motociklistični dogodek, svetovno prvenstvo MotoGP. Vsako leto Brno obišče na tisoče obiskovalcev, ki potrebujejo udobno in cenovno ugodno namestitev. Konec koncev gre za večdnevni dogodek, zato ne morete prespati kar na klopci ali biti neprestano budni.

Če ste namenjeni na češko Veliko nagrado 2016 in iščete kraj za prenočitev, obstaja edinstvena nova ponudba pri GProoms. GProoms je uradni partner dirkalne steze Masaryk, ki ponuja nastanitve v času Velike nagrade Češke. Svojo sobo lahko rezervirate vse od četrtka 18. avgusta do ponedeljka 22. avgusta. Tako boste lahko prispeli v četrtek popoldne, se nastanili in spočili. Naslednje jutro se boste lahko po zajtrku, ki je vključen v ceno luksuznih sob, odpravili na dirkalno stezo Masaryk. In ker lahko svojo sobo rezervirate vse do ponedeljka, vam ni potrebno skrbeti, da bi v nedeljo morali prezgodaj zapustiti dirko in lahko tako do popolnosti uživate v Veliki nagradi.

Rezervirajte svojo sobo na spletu, za kar potrebujete le svojo kreditno kartico. Cene se začnejo že pri 60 evrih na noč za dvoposteljno sobo. To je ena izmed najcenejših možnosti v Brnu!

GProoms ponuja sobe v 3 kategorijah: ekonomska, standardna in nadstandardna.

Nadstandardne in standardne sobe lahko najdete v domovih “Pod Palackého vrchem” in so s tramvajem od središča mesta oddaljene le 15 minut vožnje oz. 25 minut od dirkališča MotoGP. Obiskovalcem dogodka bo na voljo tudi neposredna avtobusna povezava. Standardne hotelske sobe imajo lastne kopalnice, rjuhe, brisače in milo. V skupnih prostorih je na voljo brezplačno Wi-Fi omrežje. Nadstandardne sobe se nahajajo v na novo prenovljenem predelu in v ceno vključujejo zajtrk ter brezplačno parkiranje na tem območju.

map_parkingEkonomske sobe so na voljo v domovih  “Listové koleje”, le 8 minut stran od mestnega središča s tramvajem oz. 20 minut do MotoGP dirkališča. Organizirana bo tudi neposredna avtobusna povezava do dirkalne steze.

Poleg tega si lahko ogledate številne češke znamenitosti, kot je grad Špilberk, ki je le 3 km oddaljen od nastanitve. Ekonomske sobe imajo skupno kopalnico in so opremljene z rjuhami. V skupnih prostorih je  na voljo tudi brezplačno Wi-Fi omrežje. Parkiranje je na voljo okoli stavbe.

GPRooms skupaj ponuja skupaj 3000 postelj v 1500 sobah.

Recepcija v vseh objektih je odprta 24 ur na dan. Govorimo češko, nemško, angleško, italijansko in špansko. Mogoče boste pri prihodu dobili tudi pijačo za dobrodošlico. Večerni program pa obljublja jedi z žara in pivo. Uporabljate lahko vse direktne avtobusne povezave, ki vas bodo pripeljali neposredno do dirkalne steze Masaryk.

Uživajte v udobnem spancu v sveži postelji in bodite vsako jutro maksimalno spočiti in pripravljeni za dan, poln dirk.