Avstrijski prodajalex Indianov Markus Krasser (SMC – Styrian Motor Cycle)  je za izdelavo baggerja z imenom Top Mountain porabil šest mesecev. 

Motocikel si že lahko ogledate v motoristične muzeju Top Mountain v Hochgurglu.

Markus je ob predstavitvi povedal: "Motocikel sem izdelal za Attila Scheiberja, lastnika motorističnega muzeja Top Mountain, kjer bo tudi razstavljen. Motocikel ima seveda evropsko homologacijo, tako, da se lahko z njim mirne duše prevažate po evropskih cestah."

"Najtežje pri predelavi je bilo najti pravi način, kako povezati staro z novim in v vse skupaj vplesti elemente iz muzeja in Attilovega življenja," pravi Markus.

"Še posebej sem ponosen na poslikavo, ki so jo naredili pri Airvolutionu in predstavlja scene iz motorističnega muzeja v katerem je razstavljenim 250 motociklov vse od letnika 1894 naprej, vključno z 25 Indiani."

"TOP MOUNTAIN motocikel bo čez zimo ostal v muzeju," pravi Markus. "Lastnik Attila pa se seveda namerava z njim voziti, takoj, ko pride poletje."

Če vas zanima muzej in bi ga radi obiskali si lahko več o samem muzeju pogledate na njihovi spletni strani www.crosspoint.tirol
.

Foto: Michael Hochfellner