Ali se sprašujete, kje lahko dobite najcenejše vstopnice za Veliko nagrado Češke? Pri www.gprooms.eu lahko po zelo ugodni ceni dobite Junior, Silver ali Gold vstopnice.

To leto vam pri Gprooms ponujamo tudi posebne VIP vstopnice s katerimi boste lahko vstopili v samo zakulisje MotoGP dirke. Tekmo si boste lahko ogledali z najboljše tribune T2 (štartno-ciljna ravnina), vstopili v paddock in VIP lounge, kjer bo na voljo celodnevni catering. Parkirali boste lahko neposredno ob dirkališču, se prosto sprehajali po dirkališču in koristili javni prevoz med tribunami. Za več informacij obiščite našo spletno stran,  pokličite na 00 420 779 970 256 ali nam pošljite e-mail na info@gprooms.eu.

Več informacij in rezervacije

Gprooms - Najboljša nastanitev v času Velike nagrade Republike Češke v Brnu

Če iščete kvalitetno in hkrati ugodno namestitev v času Velike nagrade Češke, potem morate preizkusiti Gprooms Hotele. Ne samo, da boste prijetno presenečeni, nagrajeni boste z udobnim spanjem in nepozabnim vzdušjem.

Že četrto leto zapored smo vam pri Gprooms pripravili zelo ugodno nastanitev v Brnu. Izbirate lahko med ekonomskimi, standardnimi ali hotelskimi*** sobami. Od vas je odvisno, kakšno vrsto udobja si boste izbrali. Večina naših sob je dvoposteljnih, na voljo je tudi nekaj enoposteljnih in troposteljnih. Cene za sobo na osebo / noč se pričnejo pri 25 EUR. Standardne sobe vključujejo tudi odličen zajtrk.

Več informacij in rezervacije

Svojo sobo lahko rezervirate na www.gprooms.eu vse od četrtka 2. avgusta do ponedeljka 6. avgusta. Nastanitev lahko plačate v hotelu ob prihodu z gotovino ali kreditno kartico.

Med številnimi ostalimi prednostmi bivanja v Gprooms je tudi neposredna avtobusna povezava z dirkališčem. Za vikend boste brez kakršnihkoli skrbi prispeli na dirkališče v samo 25 minutah, svoj avtomobil ali motocikel pa boste lahko parkirali na hotelskem parkirišču.

Od središča mesta smo oddaljeni le 10 minut vožnje z javnim prevozom. Sprehodite se po zgodovinskem središču Brna, uživajte v poletni, sproščujoči atmosferi ali pa se prepustite kullinaričnemu razvajanju v eni izmed številnih odličnih restavracij. Za svoje goste bomo poskrbeli tudi s številnimi prigrizki izven hotelskih sob. Gprooms je eden izmed najbolj ugodnih in priljubljenih ponudnikov namestitev v Brnu, kar dokazuje tudi visoka ocena 9,6, ki smo prejeli od svojih gostov. Prav tako smo uradni partner dirkališča Masaryk.

Več informacij in rezervacije