Vabljeni na dogodek »Motoristi za motoriste«

3. in 6. september 2020

Na cesti je varnost na prvem mestu

Motoristi in motoristke, tudi sončni jesenski dnevi vabijo k motorističnim doživetjem. Toda ne pozabite na svojo varnost in varnost drugih udeležencev v prometu! Že sedmo leto zapored vas vabimo, da na poligonu varne vožnje, na brezplačnih delavnicah, ki jih organizira Zavarovalnica Triglav, obnovite in nadgradite svoje znanje ter veščine varne vožnje z motorjem.

Kje in kdaj se dobimo?

AMZS Center varne vožnje, Vransko

  • Četrtek, 3. 9. 2020, 15.00 - 20.00
  • Nedelja, 6. 9. 2020, 10.00 - 17.00

Za udeležbo na dogodku se je treba obvezno predhodno prijaviti, najkasneje do 31. 8. 2020 oz. do zasedenosti prostih mest, na sple- tni strani www.triglav.si/motoristi, kjer najdete tudi podrobnejši program prireditve. Zaradi varnosti in zaščite obiskovalcev pred okužbo želimo preprečiti zbiranje večjega števila ljudi na priredit- venem prostoru, zato vas prosimo, da se držite dodeljenega ter- mina delavnice, ki ste ga prejeli ob prijavi. Dogodka se udeležite le, če ste popolnoma zdravi.

Poleg teoretičnih in praktičnih delavnic varne vožnje se boste lahko na dogodku udeležili tečaja prve pomoči za motoriste in izvedeli marsikaj koristnega v spremljevalnih vsebinah (zašči- tna oprema, priprava motorista, vzdrževanje motorja itd.), ter si ogledali dve kratki demonstraciji motoristov-inštruktorjev.

Za kosilo bo na dogodku poskrbljeno. V primeru dežja dogodek odpade, o čemer boste obveščeni preko elektronske pošte.

Skupaj rešujemo življenja

V Zavarovalnici Triglav spoštujemo delo motoristov reševalcev, saj ti vedno med prvimi priskočijo na pomoč, ko se na cesti pri- peti nesreča. Da bi jim olajšali delo in obenem poskrbeli za njiho- vo varnost, bomo letos že sedmič podarili donacijo za motoriste reševalce.