GoGo Gear ponuja serijo zaščitnih oblačil in dodatne opreme v katerih vas nihče ne bo označil za motorista – diskretna in izrazito modna oblačila bodo po godu predvsem damam (tudi ponudba oblačil zanj je zelo všečna), ki so na motociklu ali skuterju rade modne, ali pa se za njegovo uporabo ne odločijo zaradi želje/potrebe  po brezhibni urejenosti na delovnem mestu.

Moto-trenč
Moto-trenč

GoGo Gear ponuja pester nabor zaščitnih jaken, sešitih iz najsodobnejših in na odrgnine izrazito odpornih materialov, opremljenih s trdimi CE ščitniki ramen, komolcev in podlakti, odsevnimi všitki ter  toplo in vodoodporno podlogo – zveni kot opis klasičnega motorističnega jopiča. Pri GoGo Gear  so ga uspešno »zakamuflirali« v moden in čeden dežni plašček, ki ga bo vesela vsaka dama.

Cena: 300 evrov + poštnina. Zadevščino vam lahko po dogovoru tudi prikrojijo po meri.

Jopica s kevlarsko podlogo
Jopica s kevlarsko podlogo

Za dame, ki prisegajo na izrazito urban stil, so pri  GoGo Gear pripravili tudi »kevlarsko« jopico s kapuco – jopica ima na predelu hrbta in rokavov všito kevlarsko podlogo, nameščene trde CE ščitnike ramen, komolcev in podlakti ter ščitnik hrbta.

Cena: 100 evrov + poštnina.Zadevščina je na voljo tudi za fante.