FORUM! MALI OGLASI NOVICE

Tim Gajser šestič zapored motošportnik leta

Objavil PR dne 20. jan. 2021

Avto-moto zveza Slovenije, nacionalna športna zveza za motošport in karting, ob koncu sezone tradicionalno razglasi motošportnika leta in podeli priznanja najboljšim voznicam in voznikom v panogah pod svojim okriljem.

Matej Žagar z drugim  mestom v danskem Vojensu privozil med osmerico v SP

Objavil PR dne 09. sep. 2019

Žagar je takrat na tem ovalu dosegel šest točk. Letošnji nastop pa si bo postavil dobesedno v vitrino, saj je za Poljakom Bartoszom Zmarzlikom z izjemno vožnjo osvojil drugo mesto.

Peklaj, Vrh in Ivandić po finale v Šentvid pri Stični

Objavil PR/AMZS Šport dne 28. jun. 2019

Ta konec tedna bo v organizaciji AMD Šentvid pri Stični četrta kvalifikacijska dirka evropskega prvenstva v jugozahodni coni v motokrosu za mlade voznike.

Tim Gajser tudi v Nemčiji brez konkurence

Objavil PR/AMZS Šport dne 24. jun. 2019

Tim Gajser je na deseti letošnji dirki za svetovno prvenstvo v motokrosu v razredu MXGP v Nemčiji zmagal že petič zapored in prednost v skupnem seštevku pred drugouvrščenim Antoniem Cairolijem povečal na 83 točk.

V Nemčijo Gajser, Gerčar, Pancar in Milec

Objavil PR/AMZS Šport dne 20. jun. 2019

Najboljši motokrosisti sveta se bodo ta konec tedna pomerili na deseti preizkušnji letošnje sezone, ki bo na progi v nemškem Teutschenthalu blizu Halleja.

Matej Žagar jubilejnega nastopa ni nadgradil z uspešnim dirkanjem

Objavil PR/AMZS Šport dne 17. jun. 2019

Najboljši slovenski speedwayist Matej Žagar svojega jubilejnega, stotega nastopa na dirkah za svetovno prvenstvo v speedwayu ni nadgradil z uspešnim dirkanjem.

Tim Gajser v Rusiji do tretje zaporedne zmage in vodstva v svetovnem prvenstvu

Objavil PR/AMZS Šport dne 09. jun. 2019

Tim Gajser je današnjo dirko za Veliko nagrado Rusije zaključil kot veliki zmagovalec in prevzel vodstvo v skupnem seštevku svetovnega prvenstva.

Matej Žagar osmi na kvalifikacijah za VN Slovenije

Objavil PR dne 01. jun. 2019

Danes nas v Krškem čaka dirka za VN Slovenije v speedwayu, ki že vrsto let velja za največji motošportni dogodek v naši državi.

Timu Gajserju v čast tudi v Franciji zadonela Zdravljica

Objavil PR/AMZS Šport dne 27. maj. 2019

Tim Gajser je na včerajšnji dirki svetovnega prvenstva v motokrosu v razredu MXGP z dvema vrhunskima vožnjama osvojil Veliko nagrado Francije in tako drugič zapored ugnal svojega največjega tekmeca Antonia Cairolija.

Na dirki za VN Francije Gajser, Gerčar in Pancar

Objavil PR/AMZS Šport dne 24. maj. 2019

Konec tedna bo v francoskem kraju Saint-Jean-dAngély sedma dirka letošnjega svetovnega prvenstva v motokrosu. V razredu MXGP bosta z licenco AMZS nastopila Tim Gajser in Klemen Gerčar, v razredu MX2 pa Jan Pancar.

Tim Gajser do letošnje druge zmage v MXGP

Objavil PR/AMZS Šport dne 20. maj. 2019

Tim Gajser je včeraj v Aguedi na dirki svetovnega prvenstva v motokrosu za Veliko nagrado Portugalske v razredu MXGP ugnal vso konkurenco in si kot najhitrejši v obeh vožnjah privozil svojo drugo letošnjo zmago.

Matej Žagar v Varšavi brez polfinala

Objavil PR/AMZS Šport dne 20. maj. 2019

Najboljši slovenski speedwayist Matej Žagar je bil na uvodni dirki svetovnega prvenstva v speedwayu na Poljskem najhitrejši v petkovih kvalifikacijah, a sinoči se mu na Narodnem štadionu v Varšavi pred več kot 50.000 gledalci ni uspelo prebiti v polfinale.

Tim Gajser bo na Portugalskem lovil Cairolija

Objavil PR/AMZS Šport dne 16. maj. 2019

Konec tedna bo v Aguedi na Portugalskem na sporedu šesta dirka letošnjega svetovnega prvenstva v motokrosu. AMZS bo imel predstavnika le v najprestižnejšem razredu MXGP, v katerem bo nastopil Tim Gajser.

Tim Gajser prvič letos brez zmagovalnega odra

Objavil PR/AMZS Šport dne 13. maj. 2019

Tim Gajser si je na včerajšnji peti dirki sezone v svetovnem prvenstvu v motokrosu v razredu MXGP za Veliko nagrado Lombardije v Mantovi kljub veliki borbenosti ni uspel privoziti pete zaporedne uvrstitve na zmagovalni oder.

Slovenija na pokalu narodov v speedwayu

Objavil PR/AMZS Šport dne 29. apr. 2019

Najboljše reprezentance v speedwayu se bodo prihodnji konec tedna pomerile za pokal narodov. Slovenijo bodo v polfinalu ekipnega svetovnega prvenstva v speedwayu 4. maja 2019 v Landshutu.

V Prilipah prva dirka državnega prvenstva v motokrosu

Objavil PR dne 12. apr. 2019

AMD Brežice bo to nedeljo na progi v Prilipah organiziral prvo dirko državnega prvenstva v motokrosu, na kateri bodo nastopili najboljši slovenski motokrosisti, tudi Tim Gajser.

Tim Gajser zmagal v Trentinu!

Objavil PR/AMZS Šport dne 08. apr. 2019

Tim Gajser je ob bučni podpori slovenskih navijačev zmagal na dirki za svetovno prvenstvo v motokrosu v razredu MXGP za Veliko nagrado Trentina v Pietramurati in si tako na četrti dirki sezone privozil še četrto uvrstitev na zmagovalni oder.

V Trentinu Gajser, Gerčar in Pancar

Objavil PR/AMZS Šport dne 04. apr. 2019

Najboljši motokrosisti sveta bodo ta konec tedna najbližje Sloveniji, saj se bodo v Pietramurati pomerili na dirki za Veliko nagrado Trentina.

Tim Gajser tretjič zapored na zmagovalnem odru

Objavil PR/AMZS Šport dne 01. apr. 2019

Na tretji letošnji dirki sMXGP v Valkenswaardu na Nizozemskem je Tim Gajser osvojil tretje mesto v skupnem seštevku dirke. Še tretjič letos je zmagal Antonio Cairoli.

Tim Gajser letos prvič na mivki

Objavil PR/AMZS Šport dne 28. mar. 2019

Naš najboljši motokrosist Tim Gajser si bo ta konec tedna na tretji dirki sezone, dirki za Veliko nagrado Nizozemske, skušal še tretjič zapored privoziti uvrstitev na zmagovalni oder.