Na testiranje SIDECAR dirkalnika na Grobnik je prišel tudi povratnik, slovenski dirkač Milan Špendal, s sovoznikoma Dejanom Klezinom in Edisom Sulejmanovičem, katera dva se šele privajata na nov dirkalnik in pod budnim očesom "učitelja" g. Peter Hill-a. Bolid temelji na LCR šasiji in agregatu 1000ccm Yamaha.

20150304074126_o3eskpg6hcqm29Izjava Milana po testiranju: "Sedanji motor, čeprav ima bistveno večjo moč, kot sem ga bil navajen, je vožnja z njim popolnoma drugačna in lažja. Privadit se moram nove tehnike vožnje in uskladit ter gradit zaupanje s sovoznikom. Načrte za letošnjo sezono pa nimam pretiranih, glavno je privajanje na tehniko in sovoznika in sproščeno uživati v vožnji. Konec sezone pa tudi ujeti kakšno točko," je z nasmehom in vidnim zadovoljstvom povedal Špendal, kateri bo tekmoval pod okriljem Remše Racing teama.

20150304074127_x06os7hunptgclPoleg, Slovencev so priši na testiranja tudi: angleško moštvo iz prvenstva "BSB" in udeleženci svetovnega prvenstva FIM SIDECAR, Pavarinta Team Finska in Streuer Team Nizozemska, katera se bosta borila tudi v sezoni 2015 za najvišja mesta!