Jump to content

Intervjuji na MS

  • entries
    4
  • comment
    1
  • views
    561

About this blog

V tej temi se bodo občasno objavljali intervjuji z nekaterimi soforumaši. Predvsem imam v mislih člane in članice, ki se sicer ne oglašajo prav pogosto na tem forumu, po drugi strani pa bi lahko bili njihovi pogledi in razmišljanja na tak ali drugačen način zanimivi za širši krog bralcev.

Kandidate za intervju bom izbiral po lastni presoji. Argumentirani predlogi in sugestije so dobrodošli, vendar neobvezujoči. 

Vsak intervju je prvenstveno namenjen objavi in uporabi na tem forumu. Kopiranja na druge spletne platforme ali medije so možna le s predhodno privolitvijo obeh soudeleženih.

Vabila in razgovori so neobvezni in neambiciozni. Honorarjev ni.

Predvidoma bom vsakemu izmed povabljenih zastavil 5-6 vprašanj. Prvi dve bosta podobni za vse. Zadnja vprašanja pa se bodo sproti prilagajala v smislu bolj individualnih področij, interesov in preferenc.

Vsem sodelujočim se že vnaprej zahvaljujem za odziv. Če pa bo kdo izmed povabljenih iz kakršnegakoli razloga odklonil sodelovanje, ne bo prav nobene zamere. Še naprej ostanemo forumski moto kolegi.

 

Prvi dve vprašanja bi bili nekako v tej smeri:

1. Kakšna je bila tvoja moto zgodovina oz. izkušnja do trenutka, ko si se aktivno prijavi(a) na ms forum?

2. Kaj si od tega članstva pričakoval in v kakšnem smislu so se tvoja pričakovanja uresničila? 

Entries in this blog

Razgovor s članom: @nejc74

Tvoja zgodnja leta motoriranja, do obdobja, ko si se aktivno prijavil na ms forum. Morda kakšna zanimiva zgoda ali nezgoda? V motoriranje sem zapadel zelo pozno, šele po tem ko sem predelal kar nekaj drugih stvari v življenju. Razlog je bil enostaven, kot voznik avta sem bil precej nor, v glavi pa mi je vseeno deloval tisti kolešček, da se bom z miselnostjo, da je vse treba prignati do maksimalne meje na motorju zelo hitro razfukal. Po naključje sem malo pred svojim štiridesetim letom

izibajker

izibajker in intervju

Razgovor s članom: @Tedybear

Za današnji intervju sem izbral našega kolega soforumaša, @Tedybear-a. Kakšna je bila tvoja moto zgodovina (zgodnja leta motoriranja) oz. izkušnja do trenutka, ko si se aktivno prijavil na ms forum? Če malo obrnem na glavo in zaključek napišem že v prvem stavku in povzamem mojo moto zgodovino, je, glede na moj EMŠO, kratka in ne preveč zanimiva. Pa če vseeno grem nazaj kakšne slabe pol stoletja. Rojen in prve četrt stoletja sem preživel geografsko rečeno na sredini Zgornjesavske d

izibajker

izibajker in intervju

Razgovor s članom: @BIF

1. Kakšna je bila tvoja moto zgodovina oz. izkušnja do trenutka, ko si se aktivno prijavi na ms forum? Torej ne vem sicer ali bi lahko to poimenoval "moto zgodovina". Namreč pred prijavo na MS forum sem dvakrat vozil (ukradel) očetov Tomos avtomatik. Pri tretjem poizkusu "kraje" me je foter dobil in moja moto izkušnja se je končala. Ta dogodek se je pripetil nekje v prehodu med osnovno in srednjo šolo. Zanimivo, da potem ves čas vse do 50 leta nisem imel praktično nobenega stika z motorji..

izibajker

izibajker in intervju

Razgovor s članom: @C eagle

1.  Kakšna je bila tvoja moto zgodovina oz. izkušnja do trenutka, ko si se aktivno prijavi(a) na ms forum? Moji zakonsko legalni začetki  motorizma segajo v leto 1984. Takrat sem opravil najprej tečaj prve pomoči, potem zdravniški pregled, nato pa še cpp. S tem sem pridobil pravico, da sem zapeljal na poligon, kjer sem inštruktorju pokazal, da sem sposoben odvozit osmico in se pravilno ustavit. Potem sem dobil L tablico in se veselo vozil 2 meseca okloi. Tako sem pridobival izkušnje v prome

izibajker

izibajker in intervju

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!