Jump to content

About This Club

Mamutovalci vseh dežel, združite se!
 1. What's new in this club
 2. smasher

  MAMUTOVANJE 2024

  Torej fajn je blo... jomaha ki so je nekateri preimenovali v tomos je preživela. Če ni preveč magičnega (kovinskega) prahu v filtru olja zna bit da pride spet naslednje leto Lidl bočna torba deluje odlično, morda bom za naslednje leto investiral v novo vrečko ker ima ta sedaj luknjo, tako poceni torb za motor še nisem videl imajo jih v vsakem lidlu za 1€
 3. Dr_Jakob

  MAMUTOVANJE 2024

  tista tanka je bolj kot ne za backup
 4. smasher

  MAMUTOVANJE 2024

  Tako ta tanko ketnco kot jo imaš tam za djagonale sem imel jaz prvo leto... je zdržala do prvega ovinka... je popustila pod neverjetno silo pol crknjene 125ke ..
 5. Frenk 67

  MAMUTOVANJE 2024

  Men se zdi, da boste bl zvončke nabiral 😂
 6. Dr_Jakob

  MAMUTOVANJE 2024

  Evo, ketne so narejene, verjetno jih ne bom rabu, ampak lej, če bo treba, so kle. jeeeeeeeeeeee!
 7. Dr_Jakob

  MAMUTOVANJE 2024

  https://www.timeanddate.com/countdown/winter?iso=20240208T10&p0=2025&msg=Mamutovanje+2024&font=hand&csz=1 Časa za priprave vedno manj!!
 8. until
  Mamut tajm!
 9. smasher

  MAMUTOVANJE 2024

  Jes. Sicer za gor štartam dan prej pa prespim nekje v okolici Lj, da sem pol naslednje jutro lahko z mojo kripo na Trojanah. (Tako da me že dan preden se začne mamutovanje 3x mine in se sprašujem zakaj spet delam iste neumnosti, ponavadi prvič ko rinem pouno naložen v Črni Kal, pol nekje med Razdrtim in Postojno ki me prepiha kot cucka in potem med Logatcem in Vrhniko ki se vleče in nikakor da pridem do Lj. ) Lani sem se odpovedal nedeljskemu kosilu in ugotovil, da je iz mamut placa do Portoroža 6 ur na 125ki. To je to kar mi žena dovoli in pol imam za celo leto dovolj šotora in celodnevnega čepenja na motorju
 10. Kugelschreiber

  MAMUTOVANJE 2024

  Jao brate…ko bombon. dec, a ti to v KP osedlas, in jomaha jo maha v Vitanje?
 11. smasher

  MAMUTOVANJE 2024

  Kaj če bi vsi začeli pogovor z "A štrik maš?" bi bilo fula zabavno če bi kdo bral in se spraševal če bo to kakšno grupno obešanje... 🤣 🤣 🤣 Ps: neki fulll lepega ao mi dostavli danes, mlram hitro z rjo prekrit da se bo ujemalo z okvirjem
 12. Dr_Jakob

  MAMUTOVANJE 2024

  HAHA; pa sem vas. JAZ SEM BIL! Mamutovanje 2024 je uradno prijavljena prireditev!!!
 13. Dr_Jakob

  MAMUTOVANJE 2024

  JA PA FAK NOOO!! SPET NAS JE EN PRJAVU NA POLICIJO!! KA SI TI JA NOORR!!!? Vsako leto ista pašta..!! In to vedno en in isti tip, vsi ga že poznajo, pa dej nooo!!
 14. Frenk 67

  MAMUTOVANJE 2024

  Mogoče bi šlo "bacanje kamena s ramena". 😂
 15. Kiri

  MAMUTOVANJE 2024

  Mislim, da je uporaba vprašalnice ZAKAJ? v kakršnikoli povezavi z Mamutovanjem tako ali tako odveč
 16. Dr_Jakob

  MAMUTOVANJE 2024

  Ramen? Ajd, instant ramen bi še mogoče šel skoz, sam ZAKAJ???
 17. Kiri

  MAMUTOVANJE 2024

  Zrihtam kakšne grickalice letos p.s. tudi Lidl ima ponudbo za Mamute... tisti rdeč štrik za 3,5 EUR majo ta četrtek v ponudbi.... moja omiljena izbira namesto verig. p.s.2: Ramen bo letos v ponudbi... za nas, ki pridemo z japonci (do vrha)?
 18. Dr_Jakob

  MAMUTOVANJE 2024

  22.1.2024 stanje na Mamutplacu
 19. Dr_Jakob

  MAMUTOVANJE 2024

  Nene, skupni meni je že določen, jaz sprašujem zase, kaj naj vzamem. Oz. dajem ideje. Bomo rekli Elotu za kako slikco.
 20. smasher

  MAMUTOVANJE 2024

  Kaj če poenostavimo? Juha iz kocke z neko pašto al pa ulivanci? (ki porabimo glih tolk cajta kot čaj skuhat) Pa ne pozabit malo razrečit tisti čili kon karne, ki vsaka piksna ima že preveč soli, pol določeni mamuti še dodajo soli pol bo pa kakemu vrglo pritisk na 200. Kaj to da še ni slike zimske idile iz mamutplaca?
 21. Dr_Jakob

  MAMUTOVANJE 2024

  Kdo ima kakšno fino idejo za hrano za na Mamute? Poleg skupne, seveda... zajtrk? Klobase itd.. naprej? Tuhtam o kombinaciji Miso juha za zajtrk, plus dodatki. Za kosilo kakšen Chilli con carne iz piksne. Za gricke pa tortilja čips z nachotom? Kakšna briljantna ideja?
 22. Kugelschreiber

  MAMUTOVANJE 2024

  Na mamutovanje gres. Voda bo led in sneg
 23. smasher

  MAMUTOVANJE 2024

  😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂 Kaj 60Lna vsako stran pa 120L za "top kejs"... Pa se lahko čez vodo peljem... 🤣 🤣 🤣
 24. Kugelschreiber

  MAMUTOVANJE 2024

  Ne seri s kantami. Sod namontiraj. 60l, vaserdiht, velika odprtina za klačenje…Počez. Dve gurtni in basta. https://www.ims-trgovina.si/posode-za-nevarne-odpadke/5621-plasticni-sod-s-pokrovom-60l.html fix fertiq. Za vedno bo. Med mamutovanji lahko v njemi kisaš zelje…
 25. smasher

  MAMUTOVANJE 2024

  Ma nič zagonu sem ves mamut buđet za nove amortizerje, pridejo iz UK, baje že naslednji teden. Tako da ostala oprema bo... Kar najdem.. 🤣 🤣 🤣 Ps: internet predlaga... Plastične ročke..
 26. ELO

  MAMUTOVANJE 2024

  Jaz sem sem na vseh svojih motorjih sicer imel večdelne amortizerje, ampak so se držali skupaj... Moje zares laično mnenje je, da s temle tvojim nekaj ni v redu. Probaj s silvertejpom in vezico.
 27.  

×
×
 • Create New...

Important Information

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!