Skoči na vsebino

O skupini

Mamutovalci vseh dežel, združite se!

 1. Kaj je novega v tej skupini
 2. sesir

  Mamutovanje 2018

  Ali na Mamutih koristite ruski grelc?
 3. thumper

  Mamutovanje 2018

  7.2? glih prav..sam pazi , da bosta s tvojo skup pakirala - ona cunce za v porodnišnico ti pa flaške za na mamute.. rodiš 7-ga, 8-9 si gor .. pa če gledamo standardni nivo bi se lahko tako vsako leto rodil kak otrok - zapiti so že kar konkretno po defoltu ... kar se naslenjih mamutov tiče - nekaj let bi tako bili naslednji vikend po rd od otroka ..pol pa itak že tolk zrase , da ga lahko s sabo vzameš.. msaj pri naslednje boš pa itak malce bolj tempiral ane.. prideš z mamutov , cunje dol pred bajto pa sam u gatah uletiš v spalnico pa rečeš : "ej lubica lej k sm ti prnesu čist na frišn prekajeno klobasco".. če bo po tvoje citiram: "zadnjo sekundo, ampak na šus" si zmagal..
 4. Sahbazz

  Mamutovanje 2018

  @Ni3ous Touche... AMPAK, AAAMPAK o tom potom. Prvi je tko da mogoče mal potegne v sredino meseca, če je kej po fotru, bo vse delal zadnjo sekundo, ampak na šus. :D @Dr_Jakob je pa jako aktiven na FB, človek bi že mislil da se je tja naselil. Upam da tud nas plebe tukaj pride povohat.
 5. Ni3ous

  Mamutovanje 2018

  Zajebo si na celi črti! Kako bos pa svoji pojasnil vikend izhod. Mali bo imel za vedno taisti vikend rojstni dan in se mu pritiče zabava. Žena ti bo vse lepo razložila, ne skrbi. Doma boš za veke vekov za vikend mamutov in mamute boš sam še v večernih poročilih in dokumentarcih gledal. Spijemo kakega zate, sej bo. Kje pa je Ata Mamut? A bomo moral brez njega odpret temo Mamu ti 2019?
 6. Sahbazz

  Mamutovanje 2018

  @Ni3ous kje si bil prej, da bi mi svetoval...zdej pa mam. No, bo pa lahko mulc nam starčkom dajal za pijačo vsakič ko bo prišel na Mamutovanje...tud to je nekaj.
 7. Ni3ous

  Mamutovanje 2018

  Tole pa nisi dobro razmislil datumsko. Ko sem jaz otroke delal sem pazil da ne bi slučajno rok rojstva bil tam plus, minus 1 mesec okoli mamutovanja.
 8. sesir

  Mamutovanje 2018

  Uporabljate na mamutih "Ruske grelce"....jz rečem sicer "gorenjske zadeve"....poleti "Ruska klima" deluje...
 9. Sahbazz

  Mamutovanje 2018

  Mene tud zanima datum, ker ima moja rok 7.2. in moram uredit kdo jo bo peljal, ko mene ne bo. Ne, sej ne. Tole okrog roka je vse res, ampak kdaj/če pridem je pa še vse v zraku.
 10. Ni3ous

  Mamutovanje 2018

  Ja tole pa že globoko v zamudi. Kateri datum se moram začet zgovarjat? A je koga po vrnitvi iz zadnjega mamutovanja žena kaj zasliševala?
 11. Sahbazz

  Mamutovanje 2018

  Ajde @Dr_Jakob nared temo za 2019, da kako rečemo...
 12. SF

  Spalna vreča

  Evo mamuti za simbolično ceno prodam vrečo za surf. Ko v njo daš spalno vrečo, je zadeva dobesedno vroča... Primerno za mamute - začetnike...
 13. Sahbazz

  Spalna vreča

  @thumper Ja ko je hud minus ti ne pomaga tud tipi s pečjo not. Se zavedam,ampak jaz sem bil res prijetno presenečen nad relativno udobnostjo spanja. Pomagala je tudi deka čez spalko, moram priznat.
 14. avtomoto

  Ciciban št. e sad ne vem

  Še en "ciciban", ki je lepo in doživeto napisal o "mitu Mamutovanja". Bravo. Zaradi takšnjih "cicibanov" majmuni, upss mamuti še ne bo(mo)do izumrli.
 15. avtomoto

  Ciciban 2

  Lepo, doživeto napisano - bravo "ciciban" !
 16. thumper

  Spalna vreča

  se boš izjasnil , ko bo -16/-17 stC ponoči.. 10 več minusa (po občutku je bilo prvo noč -6 , drugo pa -9)je približno tako , kot da bi bil pri +30 oblečen isto kot pri 0stC...
 17. thumper

  Oprema in dodatki za oprijem / grip koles

  no sj nitrous me je pa snemal ko je vozil v stoje z eno roko..
 18. Sahbazz

  Šotor

  Bosna Sport FTW!! Resno, če se mene upraša, sam da maš nekaj nad glavo in da se ti to ne podre NA glavo pa je ok. P.S. Nekaj na tole vižo nebi smelo bit slabo za spat. Nomad tent, sploh mi je všeč ker nima nobenih palic, pa še če si malo prižgeš motor da se mašina ogreje jo lahko uporabiš kot "kalorifer". Se mi zdi da ima Roman nekaj podobnega doma narejenega.
 19. Sahbazz

  Spalna vreča

  Jaz imam neko no-name spalko iz Sport-Direct. Res da je confort do +5, ampak se je odlično obnesla tudi pod 0 stopinjami. Bolj kot spalka se mi zdi pomembno da nimaš stika s tlemi. Imel sem napihljivo podlogo za spanje cca 5cm debeline in prvo noč sem spal ko CAR. Edino v noge me je malo zeblo, ampak daleč od tega da bi se mi zanohtalo. No drugi večer, ko se mi je blazina rahlo izpraznila, tako da sem se dotikal z boki in nogami tal, pa me je zeblo, priznam, ni blo fajn spat. Skratka moje mnenje je da če imaš orenk podlogo za spat in vsaj spodobno spalko te nima kaj zebst.
 20. Sahbazz

  Fsi muviji

  Jst mam en kup Gb bedne vožnje DO mamutovanja, pa še to manj zabaven del do McAdama, pol mi je baterije crknila, za drugič vem kaj moram snemat.
 21. Sahbazz

  Ciciban 2

  Ja bolj bad-ass fotke nimam, tole bo šlo enkrat v okvir.
 22. Sahbazz

  Ciciban št. e sad ne vem

  Primož, ja pizda! Zdej si bom zapomnil ime... HAHA, prid mi ekran obrisat.
 23. Dr_Jakob

  Oprema in dodatki za oprijem / grip koles

  Nemorm. Majke mi, nemorm. Se ze skrivam pod kamen.
 24. Dr_Jakob

  Fsi muviji

  Seveda. Kot vedno, enkrat junija ali julija, ko bo najbolj vroče.
 25.  
×

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!