Jump to content
 • Sign Up

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Snečer

  POLICIJA SVETUJE, POLICIJA KAZNUJE

  netočno sem napisal, na prejšnji strani imaš točno iz zakona je pa seveda možno dokszovat tudi to, o črmer modruješ drug avto, napaka naprave itd...
 3. joj koja debilna debata... pa sej kaj več niste sposobni 🤣🤣🤣 Aja od kdaj je beseda bruh prepovedana? 🤣🤣 Ego je hujs k kurac... ta vsaj vsake tolk mal počiva, ego je treba pa skoz pokonc držat.... Aja a sem povedala, policaji so face, vse v roku plačajo 🥰
 4. Kugelschreiber

  POLICIJA SVETUJE, POLICIJA KAZNUJE

  Bol koran. Biblijo so tko gorece zagovarjali 500-1000let nazaj. Tega drugega pa ne stekam. Kako bos dokazoval, de prekrsek ni bil storjen, ce je prehiter avto na sliki?
 5. Tex

  POLICIJA SVETUJE, POLICIJA KAZNUJE

  to se rahlo preveč simpl sliši .. kako dokazuješ, da si bil recimo na šihtu? potrdilo delodajalca je dovolj? kakšni posnetki nadzornih kamer al kaj? ma ne vem, simpl preveč se mi zdi ..
 6. smasher

  Bočna prikolica za motocikle

  https://www.moto-berza.com/moto-vesti/strane-vesti/honda-grom-od-sada-i-sa-bocnom-prikolicom/ TO Ok sedaj ne se usut preveč sz težkimi teorijami, po zakonu je potrebno vsako spremebo na vozilu javiti v roku 15 dni, če bi recimo naredil mini bočno prikolico za moped za en piknik torej bi jo uporabil samo en vikend. Ali je možnost ugovora na možno kazen da je še nisem uspel homologirati? Ali bi moal imeti za to zraven še kakšne papirje da je stvar realno možno homologirat? Velikost prikolice ni za ljudi ampak cca dimenzij "gajba pira" oz 2 hladilne torbe.
 7. Snečer

  POLICIJA SVETUJE, POLICIJA KAZNUJE

  saj maš gori zakon citiran ne, ni treba a dokazuješ potem kje si bil itd.
 8. smasher

  POLICIJA SVETUJE, POLICIJA KAZNUJE

  Torej nisi dolžan javit kdo je vozilo vozil?
 9. Scarabeo 500

  Vtisi z dnevnih voženj 2019

  Evo ti nekaj, če ti je všeč. https://goo.gl/maps/wRasnwtnmgrT4HnZ8 https://goo.gl/maps/vEjYZWmppahuWdQn7 https://goo.gl/maps/sgjaTFDK7g222mhH8
 10. spartanbp

  Kawasaki Zephyr

  Ojla. Poznam malo trg, ker poznam kar nekaj lastnikov (v tujini). Za 1.5 k € dobis Zephyr-a 750 za projekt, se pravi obnovo. Za 2.5 k € dobis spodoben C model (brez sprememb, torej nic kromiranih zadev na njem ali pa kaksne Z1 ali Z2 grafike), za D model se cena pricne od nekje 3 k (500 _ so vredne felge na spico). Potem pa se pricne veselica Obicajno pa uporabniki, ki so v moped vlozili "ljubezen", sploh ne prodajajo, najboljse predelave pa so japonske, ki dosegajo nore ceno na trgu zaradi superbike videza iz konca 70' in pricetka 80' let. Cene za Zephyr-e so trenutno na dnu, priporocam da kupis enkrat najkasneje v prihodnjem letu, max. 1 leto in pol, ker bodo pocasi postajali oldtajmerji in bodo cene samo se rastle.
 11. Borutt

  POLICIJA SVETUJE, POLICIJA KAZNUJE

  Nje. Ti dokaži, da nisi vozil in se postopek ustavi.
 12. Do sedaj sem slišal samo dva motorja da sta imela res lep zvok predelanga auspuffa. Enga ima moj sodelavc, kako lepo rohneče zapoje, ko pospeši in zapre gas na ustavljanju. Vse ostalo kar se sliši je pa... glasno, rohneče, in odurno za slišat. Približno enako kot videti res simpatično oblečeno deklino...
 13. spartanbp

  Kawasaki Zephyr

  Odvisno kateri...dobijo se stari Marvingi, Sebringi, pa tudi kaksen Kerker se najde. Moj je kopija Z900, to so izpuhi, ki so takrat konec 70' in v zacetku 80' let prevladovali na takratni super-bike sceni. Hitro so namrec uporabniki ugotovili, da je izpuh 4-1 boljsi kot tovarniski 4-2.
 14. Snečer

  POLICIJA SVETUJE, POLICIJA KAZNUJE

  Mogoče še kaj @Borutt pove, ki mu je to biblija. https://www.gov.si/novice/2019-06-21-spremembe-zakona-o-pravilih-cestnega-prometa-v-medresorski-obravnavi/ No, po novem se (bo) še vedno lahko dokazuje, da prekršek ni bil storjen in tako ni ne pik, ne globe. V glavnem dolgo so rabili.
 15. Today
 16. Vito23

  Vtisi z dnevnih voženj 2019

  Še par dni dopusta in je konec za letos. Morja in lezanja brez motorja imam dost zato sem popakiral svojo drago domov in na motor. Danes start do Herviz do največjega termalnega jezera. Hotel je v samem centru in moram rečt, da so me madžari tukaj presenetil z čistočo. Jutri do blatnega jezera in domov. Razmisljava, da bi potegnila še en dan tukaj okrog sam nimam pojma kam bi šla. Budimpešta odpade...kaj bi bilo še kaj za pogledat, če ima kdo kakšno indormacijo? Jebemtis servis pa menjava gum sta na vidiku. 😉
 17. Snečer

  POLICIJA SVETUJE, POLICIJA KAZNUJE

  če ni mogoče najti storilca, se pač kaznuje lastnik, imetnik vozila, v tem primeru ne sme dobiti pik, do sedaj so jih talali, kar je milo rečeno bolano trenutna ureditev Sedaj lastnik faše tudi pike. Če jih ima v zbirki preveč, se da doma zmenit, pa nekoga drugega iz familije obremenijo Po novem (končno) pa bo lastnik "samo" plačal in nič več pravljic. Na koncu bo vedno nekdo plačal.
 18. Vito23

  Kawasaki Zephyr

  Z motorjem ni nič narobe. Sodelavec je res pedanten in ga ne zanemarja. Non stop ga je čistil, servisiral. Sedaj ima hondo cb1100 in zaradi tega ta motor prodaja. Pokliči ne bo ti žal.
 19. DinDiin

  Kako do kredita?

  Ko bos kredit dobil oz denar, bo tut morda motoristka 😋😁
 20. ligenjček

  POLICIJA SVETUJE, POLICIJA KAZNUJE

  se pravi, če dokažem da nisem vozil jaz, plačam kazen ker sem lastnik, ampak ne dobim pa kazenskih točk? če sem prav razumel..
 21. maus

  POLICIJA SVETUJE, POLICIJA KAZNUJE

  sj ne vem ... nism js
 22. Borutt

  POLICIJA SVETUJE, POLICIJA KAZNUJE

  Zato pa sedaj nekatere rentakar firme plačujejo kazni. Ker ni točk. Seveda jim mora najemnik vozila poravnati kazen.
 23. Snečer

  POLICIJA SVETUJE, POLICIJA KAZNUJE

  saj bo konec teh pravljic z novelo zakona lastnik plača, če je sklerozen, jasno da pa pik ne more dobit, če ne morejo dokazat pilota
 24. Primosio

  POLICIJA SVETUJE, POLICIJA KAZNUJE

  Pa tudi če bi vedel, nisi dolžan povedati, če razbremenjuješ sebe. Ni se potrebno izreči glede kogarkoli, če si v stanju dokazati svojo nedolžnost.
 25. Primosio

  POLICIJA SVETUJE, POLICIJA KAZNUJE

  To sploh ni res. Ne, nisi dolžan, v kolikor si v stanju z verodostojnimi in preverljivimi dokazi izkazati, da nisi storilec. Prav tako moraš na sodišču aktivno sodelovati pri pojasnjevanju. Tako sodna praksa.
 26. Snečer

  POLICIJA SVETUJE, POLICIJA KAZNUJE

  podobno kot ne veš kdo s tvojo pištolo poka.. lastnik mora vedeti komu da volan v roke ni se pa potrebno izreči glede družinskih članov..
 1. Load more activity


×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!