Jump to content
 • Sign Up

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. motosvet.com

  Tunizija 2010

 3. SharpNinja

  IBERIA EKSPRES 2019

  Tako kot pravi @franc.....nekaj ful posebnega za motor ne rabiš sabo; orodje ki je na motorju, mogoče dodatno kak mini kompletek gidor (pride prav včasih), sprej za verigo, midva imava še mini komplet za flikanje gume+kompresorček (je tudi že prav prišlo), ductape (reši vse hahahah). Sicer pa če gre kaj večjega priporočam plačilo asistence.
 4. Za 3€ in lahko v obleki hodim z Ducatijem v sluzbo.....! Kar vredu nalozba...
 5. logarr

  Yamaha MT 09 Tracer

  Prve lastnike ja, kaj pa druge, tretje..?
 6. gaberkosir

  Uzbekistan, Kirgizijstan, Kazahstan by Kmet2 edition.

  A lahko samo vljudno vprašam, kaj so cilji te ture, v smislu: radi bi si ogledali to in to, radi bi prevozili to in to..... Iz začetnih postov tega nisem razbral... Hvala!
 7. DAMI34

  Suzuki V Strom

  ti je človek jasno napisal, kaj je počel in delal, se je že zgodilo, al ti moram vse poste prepisat? Malo manj se ubadaj z mano, pa bo mir.
 8. motosvet.com

  Novo leto Berlin 2011

 9. Rubuz

  Yamaha MT 09 Tracer

  Tudi meni so po pošti poslal za MT-09 2017.
 10. sem rekel, da ne bom več tu nabijal, bi pa prosil, da me ne obsojaš kar tja v 3 dni, ker ko boš prebral moje poste se jasno vidi, da nikogar ne degradiram, obtožujem itd, niti nimam namena obračunavati s komerkoli, ter zbijati vrednosti njegovega podviga. Zgolj sem sledil Gspot, limal slikce trenutne situacije (ter zapisal , ker je pač obstajal posnetek street wiev) med drugim se tudi lepo vidi kje ste po tvojih besedah pokali 160km/h (verjetno po luknjah ne moreš 160) in nič drugega. Seveda sem dobil lepo porcijo nekega obtoževanja, ki se enostavno ne ustavi, saj prebiram podobne fraze (tule, pa na FB): -prijatelji na kavču -nož v hrbet... -vse kar veš je listanje katalogov bdw, ta zadeva se ni tule začela ampak se ti rada zapiše marsikje Lej, mogoče boš prebral, še 1x to temo in ugotovil, da moje pisanje ni podjebavanje, ampak čisto normalno spremljanje nekega podviga in res ni potrebe, da se vsak dan in vsak drugi post piše podobne izjave. Če pa imaš željo, da si dokončno "nalijeva čistega vina" pa raje predlagam, da zaključite pot, ker se mi res zdi neumno obračnavat sedaj, ter debatirat o tem, kar popolnoma nič ne pripomore, h kvaliteti, varnosti in užitku na poti. Sem obljubil, da bom dal mir in sem ga dal, ne vem zakaj je potrebno nadaljevati. Daj zadevo na "stand by", pa jo bomo reševali, ko bo čas za to. Žal mi je, da sploh pišem take zadeve, ki so trenutno nepomembne, me pa fajn zmoti, če me obtožuješ, zato sem ti tudi odgovoril. (in smetil po temi) Ekola, svoje sem povedal, sedaj grem pa na kavč listat kataloge motociklov in potovat s prstom po zemljevidu. ps. še vedno ti pa želim, srečno in varno pot, pa več zabave in manj živčnosti
 11. motosvet.com

  Izleti

 12. Da, oziroma 1 leto, če prevoziš manj. Sodeč po manualu.
 1. Load more activity


×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!