Skoči na vsebino

Dvorana slavnih


Najbolj popularna vsebina

Showing content with the highest reputation since 05/25/18 v vseh kategorijah

 1. 38 točk
  imaging

  Grand enduro Slovenija

  Hellas Rally je za nami z zaključkom v nedeljo. Žal sem do cilja prispel sam. Nič čudnega, saj je kar tretjina tekmovalcev odstpopila, predvsem zaradi poškodb. To je tudi dokaz, kako težki so bili tereni, saj je bil najtežji Hellas do sedaj, ki je vseboval že skoraj Hard Enduro vložke. Po pogovoru z izkušenimi tekmovalci je letošni Hellas bil še težji od Merzouga in Tuareg Rally in časovno tudi bolj tempiran. Res je to dirka od začetka do konca. Tudi med etapami ni časa za selfije, sladoled in včasih tudi wc ne. Lahko si predstavljate kot GES ali GEM vožnjo le s postanki za tankanje in voziš po svojih najboljših močeh, tudi po cesti in to cel teden. Komaj čakam kakšno GES vožnjo, kjer bo čas za panoramsko fotko in pa predvsem da se pošteno najem Poleg zajtrka in včasih tudi večerje so telo poganjale le energijske ploščice. Potrošnega materiala sem v enem tednu bitke porabil pribložno toliko kot zadnje leto in pol do dve leti. 2x sprednja guma in 4x zadnja in dve zadnji bi še lahko skuril. Tudi veriga in zobnika so toliko zdelani kot po 8kkm vožnje doma. Medtem ko čakam še na nekaj fotk prilagam le te, ki sem jih do sedaj dobil. Več pa sem o vsakem dnevu napisal na svojem FB profilu. Uradni Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCCuZHzVunBMc_QXmMLzAk8Q/videos Youtube sotekmovalca, ki sem ga do sedaj našel: https://www.youtube.com/user/tequila64bmw/videos
 2. 35 točk
  ALEŠ M

  Vtisi z dnevnih voženj 2018

  Sem se popolne mal na obalo zapeljal. No na Vrhniki me je malo ohladilo in ker je blo proti Postojni precej črno sem podaljšal do Godoviča in čez Col do Vipane in nazaj na Razdrto in naprej proti oblai. Tako sem se izognil pranju. Se je pa ozračje zvečer po dežju kar ohladilo in je bila vožnja domov osvežujoča
 3. 34 točk
  apirko

  Vtisi z dnevnih voženj 2018

  Včeraj naredil eno kljukico na seznamu stvari za letos: Maltatal. Tura je bila dolga okrog 500km in trajala cel dan in sicer iz LJ čez Godovič, Tolmin in Bovec, kjer sem mel pavzo za kafe in čokolado. Potem sem nadaljeval do Predila in nato po mnenju nekaterih iz foruma šel takole: Trbiž, Podklošter, Šmohor, Greifenburg, Gmund in Malta. Pot nazaj me je nesla čez VIllach, Ljubelj, Kranj in Medvode do LJ. Vmes sem se malo izgubil, a je Google rešil stvar. Pa ugotovil sem, da imajo avstrijci odlične bus postaje, za prevedrit plohe.
 4. 34 točk
  JamesTheMan

  Vtisi z dnevnih voženj 2018

 5. 34 točk
  Snecer

  Izlet članov MS na Veliki Klek (Grossglockner)

 6. 34 točk
  JamesTheMan

  Vtisi z dnevnih voženj 2018

 7. 33 točk
  aichmb

  Vtisi z dnevnih voženj 2018

  Še nekaj današnjih vtisov. Nekaj čudovitih prelazov, sonca, nekaj dežja, v glavnem čudovito. Santispass, fleulapass, stelvio pass, ofenpass.
 8. 33 točk
  Snecer

  Izlet članov MS na Veliki Klek (Grossglockner)

  evo ovčic, vsepovsod
 9. 32 točk
  skofk

  Vtisi z dnevnih voženj 2018

  Današnje raziskovanje Dolenjske z Pogled proti Goltem Google me je zgubu Pol ure čakanja na prazen most za eno slikco... ampak kakor pravijo "happy wife...happy life" Prebivalci Slivniškega jezera Uglavnem fejst furca in fejst je že vroče
 10. 31 točk
  Scarabeo 500

  Vtisi z dnevnih voženj 2018

  Današnji vtisi po Avstriji. https://goo.gl/maps/5AgNGTXGJ7M2
 11. 31 točk
  Snecer

  Izlet članov MS na Veliki Klek (Grossglockner)

  Vreme včeraj izjemno, poletne rokavice, danes tudi solidno, popoldne po 16. se je začelo pripravljat na plohe, ampak sem bil že daleč od hribovja. Fajn termin se je zadel, ovčice pridne, brez težav, če odmislimo konflikt bmwjašev ma parkirišču
 12. 31 točk
  lucif3rka

  Vtisi z dnevnih voženj 2018

 13. 30 točk
  gasperX

  Vtisi z dnevnih voženj 2018

  Nekaj utrinkov z vcerajsnega poskusa brezplacne poti na Nockalmstraße.... ni glih ratal je blo pa finofajn
 14. 30 točk
  Kawl

  Vtisi z dnevnih voženj 2018

  Vikend lep. Naredu 1300km. Bosna lepa. Jadran tud. Magistralka po starem. Vse super
 15. 30 točk
  avtomoto

  Indija

  Potovanje počasi prehaja v zaključno fazo - vračanje in zato še nekaj naključnih slik "s prizorišča". :-)
 16. 30 točk
  RobiRoberto

  Jadranska magistrala

  Ne morem da ne bi. Včerajšnja "Jadranska magistrala" by Roberto ... +
 17. 30 točk
  gasperX

  Vtisi z dnevnih voženj 2018

  Rollin´Toys 2018 zadeva zakljucena. Prispevki so se zbirali za pomoc druzini s 4imi otroki 2 od teh na vozicku z neko zelo redko boleznijo, zbiralo se je za predelavo kombija ki jim bo olajsal prevoz z vozicki.... plan je bil 15000€ zbrat, toliko naj bi predelava stala, na koncu se je zbralo nekje 390 motoristov, ce bi bilo vreme dopoldan soncno bi jih bilo verjetno se vec, in skupnimi mocmi in sponzorji zbrali nekaj manj kot 27000€ Hudo fantasnicni motoristicni vtisi sicer malo drugacni kot ponovadi. Naslednje leto 20ta obletnica kluba in seveda bom z veseljem nasledje letu tudi prisoten.
 18. 29 točk
  Rubuz

  Vtisi z dnevnih voženj 2018

  Včerja do Jablanaca pa nazaj. Vreme top shit, glih prav vroče je bilo. Od Delnic do Crikvenice peljaj za/z enim SS Suzikejm Mariborskih registracij, odprt Akrapovič, sopotnica s pink NZI čelado. Če je kdo od tle...super tempo. V Jablancu malo namočil noge, šel nazaj proti Senju na kofe in sladoled potem pa po AC do Jastrebarskega in domov. AC eno samo trpljenje, ampak sem bil hkrati tudi pozen, tako da neke hudi izbire nisem imel. V glavnem, na koncu se nabralo 508km od katerih je bilo 388 uživatskih, 120 pa AC.
 19. 28 točk
  DAMI34

  Jadranska magistrala

  Same dobre mašine pri Mileni.1x sm pršu 2x
 20. 28 točk
  The Lakl

  Vtisi z dnevnih voženj 2018

  Tamo negde.
 21. 27 točk
  XTR

  Vtisi z dnevnih voženj 2018

  Danes je bil pa bolj turistično naravnan dan. Smo se šli pa Grobniški "turizem" Skupinica petih turistov, tempo za prvič kar soliden, drsalo pa je spet na vseh koncih in to celo s sport touring zadnjo gumo .
 22. 27 točk
  Biker87

  Grand enduro Slovenija

  Benduro7 report: Udeleženci: @plansar@svobodnaptica01@SF in jaz. Start je bil 18.5. ob 13h v smeri Trojane - Ljubljana da smo natovoril vse 4 stroje. Takole izgledajo 1 x crf250L, 1 x exc250, 1 x F800, 1 x wr450 strpani v kombi vključno z opremo, gurtnami in nekaj flaš sveže PervojščiceTM. Prihod v Livno (BA) je bil okrog 1:00h ponoči. Po 4 pirih smo popadal v krevet, razen SF, ki je vzdrževal stara poznanstva do jutranjih ur. Jasno jutro je razkrilo lepote in razsežnosti okoliških hribov ki so komaj čakali, da jih prelazimo. Dolžina krožnega tracka cca 180 km, med Livnim in Glamočem. Zahtevnost = lahka ( odvisno od stroja in gum ). Od Livnega dalje se track takoj povzpne na planoto za mestom, kjer smo dosegli najvišjo točko in fantastičen razgled. Vozilo se je vse od HP2 do KTM SX in EXC 250 2T od @svobodnaptica01, ki je zaradi 25ltr tanka požel največ občudovanja. En selfie: Nekaj ovinkov, kamnov, kotanj in kupčkov medvedjih potičk kasneje se nam je nekje od zadaj po enem cilindru pridružil še SF. Po kavi, koli, 4 sadnih ploščicah v Glamoču smo se odpravili dalje v iskanju baze = pir, odojek, pir, golaž, pir, pir ... Nekih zapletov ni bilo, razen hrvaškega kolega, ki je rahlo trčil v gozdarski kamion, ampak jo odnesel z lažjimi poškodbami. čestitke @plansar za brezhibno odpeljan track z F800. @svobodnaptica01 kljub mali mašini in 25ltr tanku vozi ko profi, res srčna motoristka, ki je po tracku šla še na drugi bolj zahteven track. @SF hvala za bazo znanja o eventu, 5 kg sadnih ploščic. Naslednjič prinesi še čepke za ušesa za ostale udeležence tvoje nočne žagarije Meni je bila zadeva odlična, vzdušje preprosto balkansko in vredno ponovit oz. eskalirat.
 23. 26 točk
  Snecer

  Izlet članov MS na Veliki Klek (Grossglockner)

  kako čez noč zavaruješ gsko na versača jo prikleneš
 24. 26 točk
  Snecer

  Izlet članov MS na Veliki Klek (Grossglockner)

  kozliči in ovčice
 25. 25 točk
  a79

  Vtisi z dnevnih voženj 2018

  Mi pa na stajerski konc...
Ta dvorana slavnih je nastavljena na Ljubljana/GMT


 • Novice

  Želite biti na tekočem z vsemi najnovejšimi novicami in informacijami?

  Prijavi se
×

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!