Skoči na vsebino

Torzo motoristične jakne


urosintruder

Priporočene objave

ker kupujem novo usnjeno jakno za chopper stil me zanima kaksne izkusnje imaste z jaknami torzo a je kvalitetna ... a ma kaksne pomankljivosti kaj svetujete

Lp urosintruder

Popravil/a - Ice on 14/02/2002 12:16:11

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz nosim torzo hlače in sem z njimi zadovoljen. Usnje je mehko in precej debelo, tako da nudi dobro zaščito, v svojem razredu seveda. Edino zanke za pas so zanič, sem moral že po enem let dat šivat nove.

Burn to be wild

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Stari, če kupuješ od Torzota, kupuješ strogo na opekarski, in se s starim zmeni za brez DDV varianto, ...garancijo ti napšiše na listek od jakne oz hlač, ....

Imam samo njihovo usnje in sem zadovoljen, razen, zank za pasove in določene zadrge so rahlo švoh, grejo pa-pa po npr. letu in pol dveh.

Imel samo eno reklamacijo za rokavice, ko jih je ex-lady na roki dobesedno razklalo, po 10,. dneh Italije sem se ustavil pri njih, dal razmočeno in zvalano rokavico na pult, so mi dali nove in se mi še zahvalili.

*****

Come in peace or stay at home!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dobre usnjene stvari je mel IMOB v miklavzu na dravskem polju. vcasih so ble ugodne ampak sem slisal da je dvignil cene. ker sem bil tam nazadnje pred 2 leti rajsi preveri. je pa imel kopije bmw kombinezonov (jaz mam original in je zakon) za 1/4 cene originala pa dobro so bili izdelani. drugace pa je mel tudi dosti siroko paleto tak da se sigurno kaj najde, ampak preveri cene.

SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jakna stara cca 3 leta.....razen zanke za pas ko nova

Rokavice.......beda.....razpadle po prvem dežju.....zamenjal za druge... zdržale skoraj celo sezono(mehkejše kot so,slabše so).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Aha Rokavice v bistvu tudi jaz odsvetujem, razen dveh modelov dobro odloženih debelih in dolgih, poletnih ne kupuj, ker boš imel roke kot iz Sipine ri-- (amm beri: Črne!!)

*****

Come in peace or stay at home!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jaz pa tudi vedno kakšno pihnem, zanima me zaščita komolcev itd.

za kondom se prostor vedno najde, o pivu mi je pa že itak vse jasno.

lp marijan

lp marijan

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mislim da so jakne in hlače kar kvalitetne,to dokazuje da ima pol slovenije hlače od tam,meni so jih v 14dneh naredili po meri,služijo pa mi že 3leta pa so skor kot nove,fant ima jakno od torza in je zelo zadovoljen.Skratka pohvala

sanda LIVE TO RIDE

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jst mam Torzo hlače in jakno. Mel sem tudi rokavice, ki so kot zgleda vsem razpadle, gumbi mi iz jakne in hlač kar veseko odpadajo (res ti jih brez komplikacij zamenja), hlače so se mi po dveh sezonah odprle nad koleni (po šivu), barvo pa so izgubile po prvem srečanju z vodo. Nosi jih že skoraj štiri leta pa se stojijo skupaj. Kupil pa jih zagotovo ne bom več.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 2 tedne pozneje...

V informacijo. Včeraj kupil v Mariboru novi motoristični komplet (jakna + hlače) iz GORETEXA. Popolnoma enaka varijanta kot jo ima SLO Policija, vendar drugačna barva. Hlače v celoti črne, jakna pa prevladuje črna z rdečo kombinacijo. Zaščita na kolenih, ramenih in komolcih. Možnost pritrditve hlač z zadrgo na jakno. Osnovna tkanina 90% PA(?) in 10% PU(?). Medvloga je iz dvokomponentne podloge na bazi PUR(?). Sama podloga pa iz 100% Polyestera (poznana stvar). Znižano za dobrih 50%.

Cena za hlače in jakno 38.000 SIT. Če želi kdo kakšno informacijo me naj mail-ne. Skoraj prepričan sem, da se ta stvar dobi tudi v LJ, ker zadeva izvira od tam.

Lep pozdrav izpod vinogradov! ROCKY

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz nisem preveč zadovoljna s Torzom. Imam od tam in hlače in jakno. Hlače, razen tega, da so se zmečkale, ko bi bile iz papirja niti niso tak problem, večji problem je jakna. Najprej mi je šla ta prva zadrga. Sem mu rekla, da imam jakno pol meseca pa da je šla zadrga, pa mi je zabrusil, da on nima nič s tem... in da mi ne more zamenjati. Dal tel. št. od enega, ki mi je hotel za velike denarje zamenati. Potem sta šli obe zadrgi na rokavih.... no to smo sedaj nekako rešili, da deluje, potem se mi je pa še zadaj po šivu raztrgalo.

Naj ti pa povem, da imam tudi jaz najnovejši model (pa čeprav je jakna 2 ali 3 leta stara), ki ima 3 zračnike.

Hvala lepa, nikoli več...... ppprrreeccceejjjj razočarana.

I want some more!!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Imam torzo jakno, hlače, ledvice pa rokavice.

Jakna zgubila farbo, res je pa tudi da jo nucam vsak dan zadnje 3-4 leta. Leder je debelejši od enakega modela kasnejše izdelave.

Moti me v glavnem samo dizajn. Zadaj prekratka pa za vrat hoče pihat. Ampak to se porajta itak samo pozimi. Za zadaj imam pa ledvični pas toliko bolj dol potegnjen, da ne piha.

Leder je dober, pa mi je skor škoda kupovat novo. Lahko tudi Torzo, če bi bil kak pameten kroj pa z enakim ledrom.

Hlače.. pretanek leder, un ščegi na zadrgi ki ga zagrabiš je odpadel. Nadomestila ga je sponka za papir. Dela. Nima nič ojačanih kolen, kar najbolj pogrešam. Ob strani imajo tiste čudne vezalke pa je par netov odpadlo. Nisem preveč zadovoljen. Zadaj so seveda prenizke.

Ledvični pas dela bp. Mogoče bom zamenjal z nečem ki ima vsaj malo želve.

Rokavice so pa OK. Imam tavisoko srednjemrzlo varianto. Za par let bojo še. Po cca 10kkm ne kažejo znakov razpadanja.

Kar se pa tiče zatikajočih se zadrg, zaenkrat še nimam teh problemov. Sicer se jih pa splača namazat s kremo za roke. Dela.

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Da še jaz zastavim vprašanje:

Sicer jakno že imam, vendar bi vseeno kupil novo, pa hlače tudi, vzel bi corduro, pa me zanima, kje naj kupim? Ali pri nas, ali raje v Italiji (GO Moto Pignolo - tam sem kupil zdajšnjo opremo), ali morda v Avstriji? Vse to me seveda zanima za cestaka...

LP

Drekavac

drekavac@vavpycom.net www.vavpycom.net

Bilo kuda, drekavac svuda

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!