Jump to content
Najpomembnejši ukrep za preprečevanje širjenja okužbe z novim koronavirusom je, da zmanjšamo stike in ostajamo doma. ×
 • Sign Up
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Zadnje objave na forumu

  • Alla
   TAle karantena mi gre pa že mal na živCE
  • VS800
   ŽE ZAMUJA, KER IMA TEŽAVE NA KITAJSKEM Pečečnik tudi z dobavo mask že zamuja, njegova težava pa naj bi bila v tem, da ima trenutno na Kitajskem, zaradi njihovih političnih in strateških interesov, samo 10 kitajskih podjetij uradno dovoljenje za izvoz zaščitnih mask, tistega kitajskega podjetja, prek katerega maske kupuje Pečečnik, pa žal ni med njimi. Zato naj bi maske še vedno stale v skladišču, Pečečnik pa slovenskim vladnim predstavnikom jamra, da ga to stane po 4 tisoč dolarjev na dan. Joc Pečečnik se je posla z maskami, kot pravijo naši viri, lotil zato, ker se je njegov igralniški biznis s specifičnim poslovnim modelom izdelave igralniških naprav in posojanjem (oddajanjem v najem) teh naprav igralnicam in hotelom - zaradi epidemije in zaprtja igralnic teh hotelov - znašel v popolnem kolapsu, Pečečnik pa je hkrati do vratu zadolžen in praktično pod vodo, že pred epidemijo pa se je tudi preselil nazaj iz Las Vegasa v Kamnik. No, še pred epidemijo je Pečečniku propadel poskus odhoda Interblocka na newyorško borzo (leta 2018 - vir) ter leto kasneje poskus prodaje tega podjetja, kar je na primer v časniku Finance že vnaprej napovedoval kot posel svojega življenja (vir). Naši viri pravijo, da je 100-milijonski kredit, ki ga je dobil julija 2018, od konzorcija slovenskih bank ...
  • dr.looney
   Nc bat .... js ti naum nc nardila..... so mi rekli da starih pa mejhnih ne smem tepst..... ......
  • HyperJack
   Centralno mi rešuje življenje. Lažje ga pospravim v kot, itd. Pa da ne boš mislil, dvigovanje z dvigalko je obup. Nastavki za dvig so zelo daleč. Moraš izjemno pazit, da ne popraskaš nihajke. Pa še ko prideš z dvigalko do nastavkov, se dvigalka že zaletava v nosilec tablice. Sam, da ne poškoduješ nihajke dvig motorja ni mogoč. Pa nimam slabih dvigalk...uglavnem centralno je na tem motorju TOP. Tudi dvig motorja je sila preprost...v primerjavi z GS.om k sm mogu skledo žgancov prej pojest predno sem ga dvignil.
  • ProdriveR
   Okej, mislim, da je vsem jasno, da JJ ni priljubljen pri medijih (ki niso njegovi) in tudi , da objektivnih medijev pri nas ni. Je pa JJ sper pljunu v svoj krožnik s takim odgovorom. Zmeri so pri njemu krivi komunisti, pri (sedanji) opoziciji pa JJ in vsem paše ,da je tako. Folk se pa pol prepucava med sabo (tko,k tudi na tem forumu). Vsi se grejo po principu, če nisi z nami, si proti nam.   Zato pa imamo tako kot imamo in živimo v preteklosti. 
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!