Jump to content
 • Sign Up
 1. dr.looney

  dr.looney

 2. Akito

  Akito

 3. maus

  maus

 4. Bmflar

  Bmflar

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Zadnje objave na forumu

  • DAMI34
   zavijanje desno, vsaj tak sem gledal zgornjo nesrečo (križišče, ti pa desno zaviješ). Vozila, pešci kolesarji vse vozi vzporedno s tabo (smer gor in dol), tiste, ki gredo proti tebi (preden zaviješ desno in jim presečeš pot) dobro vidiš, tiste, ki pa gredo v tvoji smeri pa mal težje, je potrebno že prej gledat, pred zavijanjem, saj ko zavijaš desno v kamionu, kombiju nimaš stekel, da bi glavo obrnil in preveril situacijo še 1x. Sedaj pa si predstavljal, ti 5km/h čakaš zavit desno, v isti smeri s tabo pa pripizdi kolesar 30 ali več/h direkt pod tvoje vozilo, ko mu pot prekrižaš.
  • Vin
   Težko je biti pameten. Sem kot kolesar že bil v situaciji, ko bi me lahko tovornjak zgazil. Ko se je ustavil pred kolesarsko stezo, si rečem: "Ok, vidi me," in sem pognal, da bom čim prej mimo, potem pa je speljal. Če bi zaviral, bi mu najbrž priletel pod kolesa, ker tudi pecikl ima zavorno pot, tako pa sem švignil mimo pred njim. Od takrat več ne kolesarim v prepričanju, da me šofer vidi, če se ustavi. Isto je pravzaprav tudi na motorju.
  • motozajebant
   Zakaj samo na eni?  Vse bi bilo isto kot zdaj, samo kolesarji in peščci bi iz druge strani prišli... tako rešiš problem z mrtvim kotom... 
  • DAMI34
   tega primera ne poznam, poznam pa zelo podobnega in zelo hudega in veliko mafije zadaj. Namreč moj kolega, je pred leti povozil pri 3km/h nekoga (tip iz mafijsko političnega prostora), torej kamion lz glavne na desno, biciklist direkt pod zadnje gume. S forenziki dokazal, da ni kriv, saj je praktično stal, pa dobil nato pogojno v stilu: molči, ker te lahko zapremo za velik časa. Problem tvoje ideje je da bi lahko samo na eni strani gorela zelena luč.
  • motozajebant
   Zato pa pravim, da bi po mojem mnenju bilo bolje, če bi v kontra smer vozili, da ga imaš pred sabo...  sploh pa tule, sodeč po fotkah, je kamion najprej malo bolj levo zapeljal (da bo lažje zmotal) in očitno ni imel v vidnem kotu kolesarsko stezo.... 
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!