Skoči na vsebino

Čestitka ob ex-prazniku - dan republike

Priporočene objave

Objavljeno

Pripravil sem si "gotova jela" in zaradi nespremenjenega bioritma praznik (čustweno) zalil. Zdaj grem pa še kaj spit. Ker danes je dan Res Publicae :smoke:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Hvala za čestitke in vam vsem srečno, ter SFSN! :yea2:

Objavljeno

V bistvu smo sedaj v nepravičnem kapitalizmu, ki nima nobene veze z demokracijo

Se mi zdi, da smo podobni svinji, ki leta od korite do korite, pa vedno na prazno natrofi.

• 9 let pozneje...
Objavljeno

Objavljeno (popravljeno)

Majstor Gajaš je v filmu Petelinji zajtrk reka : Pubec, da je Titej bia živ te je bog po zemlji hoda   👍⚒️

20241129_111249.jpg.d91c69320419728e11afc559cefbffdb.jpg

Zagorje ob Savi: 29.11.2024, ura 11:51 po CET (GMT +1)  

Popravljeno . Popravil Luka66
  • Všeč mi je 2
  • Hvala 1
Objavljeno (popravljeno)
pred 7 urami, Luka66 pravi:

Majstor Gajaš je v filmu Petelinji zajtrk reka : Pubec, da je Titej bia živ te je bog po zemlji hoda 

Množični morilec spada bolj v domeno satanske dejavnosti ne pa Božje. 

Pri nas je zakonsko prepovedano javno izobešanje tujih zastav. Dovoljeno je izobešanje zastave RS in EU.

Popravljeno . Popravil bladerunner
  • Haha 1
Objavljeno
pred 14 minutami, bladerunner pravi:

Pri nas je zakonsko prepovedano javno izobešanje tujih zastav. Dovoljeno je izobešanje zastave RS in EU.

O vratija se Šime...:yea1:

Objavljeno
pred 11 urami, bladerunner pravi:

Zastava sfrj ni tuja zastava, ampak xg. spominek. Država ne obstaja več...

Zato jo je dovoljeno izobesit in ni prepovedano... pojma nimaš

Edini problem je, če mahaš z njo na javnem mestu in to koga vznemirja, potem je lahko jrm...

Pa saj to je že prežvečena tema.

Isto kot vznemirja hrup cerjvenega zvona.

Objavljeno

Prejšnja vlada je na državnih institucijah veselo obešala Ukrajinske zastave, oktobra 2023 se je na kakšnem mestu pojavila tudi Izraelska, pa Palestinska.

Tuje zastave se lahko izobešajo. 

Objavljeno

smo videli....v BTCju Albanske.... po policijskih avtih.... streljanje v zrak je samo bonus

sfrj.... me ne moti, je naša zgodovina, vse ostalo, kar se izobeša zadnje čase brez sankcij..... pa zelo.... mogoče postajam "nestrpen"🙄, pa se nimam za takega

Objavljeno
29 minutes ago, Tedybear said:

Prejšnja vlada je na državnih institucijah veselo obešala Ukrajinske zastave, oktobra 2023 se je na kakšnem mestu pojavila tudi Izraelska, pa Palestinska.

Tuje zastave se lahko izobešajo. 

fun fact. S prijatelji smo včasih kar zagriženo gledali F1. V zanosu nad Hakkinenovo zmago je frend skoz okno obesil dokaj veliko finsko zastavo. Sešita je bila iz dveh belih rjuh, križ pa iz odpisanih policijskih srajc. V ulici je završalo, posredovala je policija, sklicali so se nadzorni odbori vseh petih blokcov heheh. Dec je bil "najstrožje zaslišan" pred celim tem zborom. V ulici je živelo par partizanov, in so bli na finsko še malo alergični. Pisalo se je 1998.  Dobro, da dec ni navijal za Šumlna :D

• Haha 2
Objavljeno (popravljeno)
9 minutes ago, Gricko said:

sfrj.... me ne moti, je naša zgodovina, vse ostalo, kar se izobeša zadnje čase brez sankcij..... pa zelo.... mogoče postajam "nestrpen"🙄, pa se nimam za takega

ma...mene pa skor mal moti. Je zgodovina, naj tam ostane. Ne pogrevajmo. Nisem za totalno preimenovanje ulic in trgov, sem pa čisto proti, da bi se še kje na novo zgodila, recimo,  titova cesta. In čisto proti izobešanju zastav, tako za foro. 

To mi je blo v Postojni kr všeč. Izglasovalo se je da Titov trgo in Titova cesta ostaneta. Iztrebljalo me bo težko okrcalo da živim v komunajzarski mlakuži, ker smo imeli 2 mandata SLS, 3 mandate de facto SDS župana in zvonko je parlamentarna stsalnica. 

Popravljeno . Popravil Kugelschreiber
Objavljeno
pred eno uro, Kugelschreiber pravi:

ma...mene pa skor mal moti. Je zgodovina, naj tam ostane. Ne pogrevajmo. Nisem za totalno preimenovanje ulic in trgov, sem pa čisto proti, da bi se še kje na novo zgodila, recimo,  titova cesta. In čisto proti izobešanju zastav, tako za foro. 

To mi je blo v Postojni kr všeč. Izglasovalo se je da Titov trgo in Titova cesta ostaneta. Iztrebljalo me bo težko okrcalo da živim v komunajzarski mlakuži, ker smo imeli 2 mandata SLS, 3 mandate de facto SDS župana in zvonko je parlamentarna stsalnica. 

točno tak, tudi jaz mislim. Ni potrebe po poveličevanju in klicanju "starih časov". Pa vendar je dejstvo:

narod, ki briše zgodovino, bo izumrl.

Smo pač bili komunistični, je bil tito, so ble ulice s tem imenom, jebiga, lahko bi ostale. Enako kot Napoleonove ulice in podoben drek.

Objavljeno
pred 1 uro, Kugelschreiber pravi:

fun fact. S prijatelji smo včasih kar zagriženo gledali F1. V zanosu nad Hakkinenovo zmago je frend skoz okno obesil dokaj veliko finsko zastavo. Sešita je bila iz dveh belih rjuh, križ pa iz odpisanih policijskih srajc. V ulici je završalo, posredovala je policija, sklicali so se nadzorni odbori vseh petih blokcov heheh. Dec je bil "najstrožje zaslišan" pred celim tem zborom. V ulici je živelo par partizanov, in so bli na finsko še malo alergični. Pisalo se je 1998.  Dobro, da dec ni navijal za Šumlna :D

https://www.zurnal24.si/slovenija/globa-zaradi-zastave-25354

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!