Skoči na vsebino

Njam njam


pirrulz

Priporočene objave

pred 19 minutami, DAMI34 pravi:

svinjsku mas se da, vpraši nono "strutto " rečejo taljani:P

Vem jaz to ? zato pa jo vedno izzivam, da bi povedala resnico, pa jo očitno hoče v grob nesti.

Enako velja za potico. Še danes me je groza, ko pomislim s čim so me kot otroka hranili!

Popravljeno . Popravil 3nity
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, 3nity pravi:

Vem jaz to ? zato pa jo vedno izzivam, da bi povedala resnico, pa jo očitno hoče v grob nesti.

Enako velja za potico. Še danes me je groza, ko pomislim s čim so me hranili kot otroka!

nič bolj ni škodljiva kot razne margarine s stabilizatorji, emulgatorji, konzervansi in podobnem :P

 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 6 minutami, Grut pravi:

pa nouš djau dauš srovo jedu ... :?

Ne bos verjel, tud prblizn ni bila surova ;)

Če sklepaš po barvi... ne maram domacih pic, k jih tok specejo, da so krajci neprebavljivi in rabis diamantne zobe in kladivo, da lahko prežvečiš :)

je bila ravno prav pečena...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

10 hours ago, C eagle said:

A tako kot kutina?

 

Vem kaj je kutina ne vem pa kdaj se obira mislim oktobra če se kutina pusti umodit potem ja tako kot kutina.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

10 hours ago, 3nity said:

Joj, ne mu verjeti, da uspemo Primorci preživeti 7-10 dni s sedmimi nešpljami!

Je treba stradat da odkriješ okuse nešplji.Bejži v hišo franko ti bo dala 2 jesenska lista mala, pesek z tenis igrišča v krožniku z Goriških opekarni in ravno tako boš sestradan,boš pa cenil kvaliteto in zato plačal nekaj drobiža:lol1:

ANA-ROS-AUTOMN_SCH4856.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ob 23. 11. 2020 ob 18:45, VS800 pravi:

Hehe...te pr ns prodajamo za t2...pa mislim da zaenkrat ni zaloge, ker sta oba modela šla v enem mesecu...nevem ti povedat kakšne so...lahko pa počakaš, da jih spet dobimo pa ti jest zrihtam eno fajn ceno, če ti je všeč....

Lej ga, spet kšefta :lol1: :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 21 urami, motozajebant pravi:

Domača pizza... no pizzi :)

20201205_131129.thumb.jpg.64ed6ee4568ceea4ffc75d085ce05fe7.jpg

20201205_132059.thumb.jpg.c3116deff68ee89b8d535d1efeeef46b.jpg

šunka gre pod sir ;) 

pred 12 minutami, Ninč. pravi:

A to res pali? :lol1:sprašujem za prjatlco...

 

FB_IMG_1607248773795.jpg

tut pri mlajših :D 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 14 minutami, ligenjček pravi:

Kam bi ti prišla.. vrži nekaj na žar pa jaz pridem :D

Ne, ti bos pujska, js pa cukr :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 59 minutami, Ninč. pravi:

A to res pali? :lol1:sprašujem za prjatlco...

 

FB_IMG_1607248773795.jpg

jop...sam potem pa res ne pričakuj več kot od spodobnega riganja in gledanja TV :P

 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 urami, ligenjček pravi:

šunka gre pod sir ;) 

tut pri mlajših :D 

Se mi zdi da je to kar večna dilema. Jaz dam prvo sir in potem šunko. Tudi gostilne/pizzerije delajo vsaka na svoj način :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz pa testo premažem s paradižnikovo omako, posujem malo sira, naložim šunko in suho salamo, potem pa na polno sir in čez še gobice...

Sir pod šunko ,prepreči, da bi se salama vozila po paradižnikovi omaki, ko še ni pečena.. Takrat je omakca lepa zavreta in se pol se vse vozi... :D

 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 urami, motozajebant pravi:

Se mi zdi da je to kar večna dilema. Jaz dam prvo sir in potem šunko. Tudi gostilne/pizzerije delajo vsaka na svoj način :)

Res je, pa tudi vsak ima svoj okus, meni osebno je najbolje da gre šunka spodaj, sir čez, pa slanina na vrh :D ker slanina mi je všeč zapečena, šunka pa malo manj. Včasih, pred epidemijo veganov je bila osnova za pico šunka-sir-gobice, potem pa ostali dodatki po okusu na vrh, pa sem ugotovil da mi ta "stari" način najbolj ustreza :D 

  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!