Skoči na vsebino

Njam njam


pirrulz

Priporočene objave

Nisem "vege", toda tako "žar ploščo" si želim, ker "od svojih zrelih let naprel", zelenjavo v vseh oblikah priprave zelo rad jem ...   ?

a.jpg.bd5bd767abbbe2bbdf2d5a74073a71d1.jpg

b.jpeg.17fd5aec6d9c5fcff3f9f1f748f3fd76.jpeg

c.jpeg.16c0a6dc74fd58b8aa3d1f5e64434928.jpeg

d.jpeg.5a4d2863b98de4b72ed5bdbcc9125812.jpeg

e.jpg.fd3fee2d122eb1dea013bf8f05cb38dc.jpg

f.jpg.f4318971262c0ac5456e4930affe1347.jpg

g.jpg.bd080ad9379f3d5500781040e5b57434.jpg

h.jpg.f48aae88bea48ae23f5f34961ea595ae.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

maus bo kriv če bodo kitajci kakšno banko kupil pa bomo mel številko kartice po diagonali..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 14 urami, Grut pravi:

 

20210612_134956.jpg

 

K vidm tale peteršilj za dekoracijo... bi jim kr krožnik vrnu ?

Sicer pa, bi dele komot maznu tale zrezek pa pomfrit :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Cukr... Itak. Za mami. Sicer navadne čokolade nisem hotla mešat, ampak sem mogla, ker z belo nisem delala in nimam pojma kako se obnasa... Stopila se mi je in takoj strdila. Pa sem dala se navadno in mal olja...

Za u rit past bo

IMG_20210613_102021.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, motozajebant pravi:

K vidm tale peteršilj za dekoracijo... bi jim kr krožnik vrnu ?

Sicer pa, bi dele komot maznu tale zrezek pa pomfrit :)

dej ti đejmi oliver ne hrop u strop ... pa... prjatu moj ... vse naj naj...še na mnoga leta :beer2:

  • Hvala 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes za kosilo :)

Restan krompir, zelena solata in ocvrti oslič, odlično je bilo:whistle:

slikat uspel samo slatko prilogo, ki je tudi že ni več:blush:

20210613_125129.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 7 urami, Ninč. pravi:

Cukr... Itak. Za mami. Sicer navadne čokolade nisem hotla mešat, ampak sem mogla, ker z belo nisem delala in nimam pojma kako se obnasa... Stopila se mi je in takoj strdila. Pa sem dala se navadno in mal olja...

Za u rit past bo

IMG_20210613_102021.jpg

bela čoločada ali nadomestel, beljakovine zakrknejo ko gre temp pri segrevanju čez 50C, potem imaš pa žgance.

topiš na nizki temp, dodajanje olja ne škodi, s tem višaš mazavost/mehkobo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 10 urami, motozajebant pravi:

K vidm tale peteršilj za dekoracijo... bi jim kr krožnik vrnu ?

 

e resno? kaj pa če je bazilika ali pa šetraj?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

11 hours ago, motozajebant said:

K vidm tale peteršilj za dekoracijo... bi jim kr krožnik vrnu ?

Sicer pa, bi dele komot maznu tale zrezek pa pomfrit :)

To ni dekoracija, to je zelenjavna priloga....

  • Haha 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 11 urami, Grut pravi:

dej ti đejmi oliver ne hrop u strop ... pa... prjatu moj ... vse naj naj...še na mnoga leta :beer2:

Hvala prjatu.... prleti v Mengeš na kako ?? 

pred 2 urami, thumper pravi:

e resno? kaj pa če je bazilika ali pa šetraj?

Problem je v temu, da na temu krožniku ta peteršilj nima kaj iskat :D

pred eno uro, nejc74 pravi:

To ni dekoracija, to je zelenjavna priloga....

Pol majo pa še manjše porcije ko jaz ??

  • Haha 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 13 urami, DAMI34 pravi:

bela čoločada ali nadomestel, beljakovine zakrknejo ko gre temp pri segrevanju čez 50C, potem imaš pa žgance.

topiš na nizki temp, dodajanje olja ne škodi, s tem višaš mazavost/mehkobo.

Hvala za nasvet. Res sm zdele prvic in zadnjic z rokovala. Za pect bo ostala klasika ??

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 22 urami, Ninč. pravi:

Cukr... Itak. Za mami. Sicer navadne čokolade nisem hotla mešat, ampak sem mogla, ker z belo nisem delala in nimam pojma kako se obnasa... Stopila se mi je in takoj strdila. Pa sem dala se navadno in mal olja...

Za u rit past bo

IMG_20210613_102021.jpg

Bela čokolada ma vrelišče nekje pri 44 stopinjah. Topiš jo izključno nad vodno kopeljo (zavri vodo do vrelišča, vendar ne dovoli da zavre). Pa voda se ne sme dotikati sklede v kateri je čokolada in jo imaš nad vodno kopeljo. Bodi pozorna tudi na to, da v čokolado ne pride nobena vodna kapljica, ker to povzroči grudice. 

tako, simpl ko pasulj :) 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!