Skoči na vsebino

Njam njam


pirrulz

Priporočene objave

Ne razumem kako ste lohk do 5ih brez hrane.Jest zjutrej ob sestih jem dost.Poj pa dopoldne cokolade pa sadje.Poj kosilo, poj spet cokolade pa sadje poj pa mal pred sesto se vecerjo pol pa nc vec. No marbit se mal cokolade.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

gaddamit niti malce nisem mel :angry: , kaj bo pa za kosilo, pa ne vem. :krneki: Aja goveja župa z domačimi rezanci ziher, ker je še od včeraj ostala. B) :OK: :grim

kot se je izkazalo, je bla goveja župa edina svetla točka kosila. :glare: glavna jed namreč PP kura. kam smo prišli. še ptiče jemo. :glare: :BUA:

bo treba malo okus popravit (ve se, s čim :grim )

Popravljeno . Popravil pirrulz
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ko sem se zjutraj zbudil okoli devetih, me je v želodcu še tiščala neprebavljena večera - kljub delu do štirih zjutraj namreč nisem ravno prebavil vsega, kar sem včeraj mehiškega pojedel na Simobilovi žurki za novinarje (seveda na račun uporabnikov storitev simobil, kaj pa drugega :naughty:) ... a vendar je bilo lažje vstati in delati, ker sem vedel, da me čaka popoldan nekaj slastnega ... oddal sem tekst na cajtengu in se okoli 15h namalal pri prijatelju ... ta je namreč le nekaj dni prej poslal okrožnico, da se moramo postrojiti v njegovi firmi, kjer bomo malega klasičnih dobrot pojedli in kakšno rekli, za zaključek jesenske delovne sezone in v smislu filozofskega obračuna z minulim letom.

In se je začelo - odlični teran od Jazbeca, če se ne motim, smo ga zlivali čez domač sušen pujsov pršut. Prav na tanko, sprva, smo ga rezali, proti koncu je tu ali tam padel tudi kak debelejši zrezek... no, vmes domače kruhe raznih sort, pa avokado s tuno, loparnica in sirov 8 vrst različnih ... še nekaj slastnih belih vin je steklo v grlo... Prijatelj se je res potrudil, mi smo zadovoljno premlevali in bluzili, modrovali s filmskimi producenti o filmih in ugibali, kdo bo naslednjič igral Vinetuja, ki ga bojda kanijo prav kmalu spet začeti snemat... Serijo, ne film, da se razume...

Počas smo tonili v pozabo hrane in pijače, slastno belo in rdeče pršutovo bistvo goltali, ko se nam pokaže tista kost nemarna, ki pomeni, da je šestorica res kvalitetno opravila svoje delo... Pa pride ti njegova žena s sladkim pladnjem, da ti mozak stane... čokoladne kockice iz Leclerca, tiste ultra-šokoladne, bistvo bistva, eno čez, da poteši okuse slane...

No, ko sem šel, sem gleda tist ostanek požrtije. Dobru je blo, kot kakšna predbožična osmica - in to kar sredi Ljubljane. Da ne govorim o družbi - slastna in strastna.

Bo še kdo kaj več?

O ja :) - jutri njoki z lešniki

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ŽIVELI VESELI DECEMBER & ZAKLJUČKI

:yea1: :grupni: :beer2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Čez eno uro bom na požrtiji :OK: kaj je firma reskirala za nas pa poročam pozneje :worship: samo alkota pa niti kaplje :BUA: danes prvi dan, ko me ne boli glava.... :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se nic. Je pa cez dobro uro sluzbena zabavica se prej pa pozrtija... mala :kva2:

Brezvezno, da naštevam :slap: vsega preveč :eek: tako, da je zdaj šlo vse v wc školjko :SS

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kisla juhica (mater je spet pasala)

sam, ne vem zakaj se ljudje tak čudijo :hmm: , meni pač paše iz krigla :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Župa sa pakkla,(ptičja brž) pohana krila in pohana prsa, riž, solatka...& šarlota, mučo šarlote :kva2: :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

..včeri za večerjo sva z mojo lubico jedla tortilije s solatko, za povrh pa še ananas v vanilijevi kremi (al neki tazga) :OK: :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!