Skoči na vsebino

Njam njam


pirrulz

Priporočene objave

še dobr da me je ta tema spomnla da bi bil čas po 23h kej v usta dat

boš prežvečila in pogoltnila, ali samo pogoltnila?

:devil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes bo :

pohan piščanec od včeraj

pršut od včeraj

sir opd včeraj

kruh od včeraj

prepeličja jajca od včeraj

francoska solata od včeraj

potica od včeraj

ledeni čaj od včeraj

vino od ...... mater, kje pa je vino od včeraj? :D :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

..Tatarca,.. že 3 dni,... :grim :OK:

Jaz pa še mislim, da ga bom! :) je pekoč, da ga sam jem.... :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz pa še mislim, da ga bom! :) je pekoč, da ga sam jem.... :lol1:

...jaz mam tut tazga najrajš,... bolj k žge, boljš je :OK:

Popravljeno . Popravil king
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mislim da bo danes na vrsto prišla sarma. jebiga je blo prej treba ves biftek pojest, da se ne pokvari. :grim (btw bifteka mam za kaka dva tedna dovolj)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pis of kejk :blush:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne mi govort' nič o hrani po praznikih!

Jaz bom dva dni jedel NIČ, da si "spucam" drobovino po "kolinah".

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

..lihkar umalcu Struganoff s pirejem + solatka pa 4 kose kruha. Zraven pa še "sunu" eno kremšnito pa japko :grim :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

30 dkg pasjih briketov Evkanuba Lamb & Rice, 3 dcl mlačne vode in bučne semenke za poobedek.

mljask........

A maš praznik, da si si privoščil ta boljše. Saj so Chappi čist OK.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!