Grut 24298 Posted February 25 Report Share Posted February 25 pred 1 uro, Ninč. pravi: Nimas dustopa cuskomlati z majonezo,njamiiiiiiiii Ninč. 1 Quote Link to post Share on other sites
Ninč. 19472 Posted February 25 Report Share Posted February 25 pred 2 urami, Grut pravi: cuskomlati z majonezo,njamiiiiiiiii Na usak druh prestopn let Grut, thumper and VS800 2 1 Quote Link to post Share on other sites
Ninč. 19472 Posted February 26 Report Share Posted February 26 Kvazi šmorn, s pirino in ajdovo moko. Pa domača višnjeva malmelada Spasku, ligenjček, Grut and 5 others 7 1 Quote Link to post Share on other sites
Popular Post Erik99 1627 Posted February 26 Popular Post Report Share Posted February 26 Prvič letos... notranc, Spasku, ligenjček and 8 others 10 1 Quote Link to post Share on other sites
motozajebant 6375 Posted February 26 Report Share Posted February 26 Rižota z morskimi sadeži Mavti, bajkr88, Erik99 and 6 others 8 1 Quote Link to post Share on other sites
motozajebant 6375 Posted February 27 Report Share Posted February 27 Malo ribice, malo maslinovog ulja....a lipote a jubavi 😍 Spasku, Ninč., bajkr88 and 6 others 8 1 Quote Link to post Share on other sites
Popular Post thumper 14210 Posted February 28 Popular Post Report Share Posted February 28 Kruhke je moja spekla Grut, motozajebant, VS800 and 8 others 10 1 Quote Link to post Share on other sites
Popular Post Mavti 6168 Posted February 28 Popular Post Report Share Posted February 28 Pečenka bo Grut, ligenjček, Spasku and 10 others 12 1 Quote Link to post Share on other sites
Popular Post ligenjček 3826 Posted February 28 Popular Post Report Share Posted February 28 Lačn pa ne moreš na motor 😅 napolniti sač je bila druga najboljša ideja danes 😎 Spasku, Frenk 67, DAMI34 and 10 others 13 Quote Link to post Share on other sites
izibajker 6378 Posted February 28 Report Share Posted February 28 pred eno uro, ligenjček pravi: Na takšni grmadi so svoje cajte tudi kakšno čarovnico skuril... Pa še vprašanje. Kako se ti obnese sač na takem relativno malem kurišču. Podobnega ima tast, ga je uporabljal samo kot roštilj, pa mu je po dolgem počil... Ninč. 1 Quote Link to post Share on other sites
ligenjček 3826 Posted February 28 Report Share Posted February 28 pred 16 minutami, izibajker pravi: Na takšni grmadi so svoje cajte tudi kakšno čarovnico skuril... Pa še vprašanje. Kako se ti obnese sač na takem relativno malem kurišču. Podobnega ima tast, ga je uporabljal samo kot roštilj, pa mu je po dolgem počil... Čarovnico bi pa jaz že drugače "skuril" Kar se tiče sača, je kurišče ravno pravšnje, nikoli nisem imel težav, da ne bi dosegel želenih temperatur, je pa res, da ne uporabljam kupljenega oglja ampak si ga vedno delam sam. Ena takšna "grmada" je ponavadi dovolj, če je res velik kos mesa pa si dodatno žerjavico delam posebej zraven na "mobilnem" kurišču, in jo po potrebi dodajam zraven... Kar se pa tiče tegale kaminčka, tudi jaz precej roštiljam na njem, in je zaradi visokih temperatur pri pripravi oglja tudi meni počil, imam v prihodnosti plan izdelati novega, večjega, iz "klinker" opeke, ampak dokler bo pa moral še zdržati izibajker, thumper, VS800 and 4 others 7 Quote Link to post Share on other sites
Popular Post Frenk 67 13191 Posted March 2 Popular Post Report Share Posted March 2 Ob 28. 2. 2021 ob 20:28, ligenjček pravi: Čarovnico bi pa jaz že drugače "skuril" Kar se tiče sača, je kurišče ravno pravšnje, nikoli nisem imel težav, da ne bi dosegel želenih temperatur, je pa res, da ne uporabljam kupljenega oglja ampak si ga vedno delam sam. Ena takšna "grmada" je ponavadi dovolj, če je res velik kos mesa pa si dodatno žerjavico delam posebej zraven na "mobilnem" kurišču, in jo po potrebi dodajam zraven... Kar se pa tiče tegale kaminčka, tudi jaz precej roštiljam na njem, in je zaradi visokih temperatur pri pripravi oglja tudi meni počil, imam v prihodnosti plan izdelati novega, večjega, iz "klinker" opeke, ampak dokler bo pa moral še zdržati Jaz to vedno delam na tleh v gmajni ob parceli. Mam precej večji kamin, a se mi zdi še vedno premajhen, ker rabiš še kurit za zamenjavo žerjavice. Grut, Ninč., VS800 and 10 others 12 1 Quote Link to post Share on other sites
Popular Post motozajebant 6375 Posted March 2 Popular Post Report Share Posted March 2 Prvi letošnji 😍 bajkr88, nejc74, RobiRoberto and 9 others 11 1 Quote Link to post Share on other sites
maus 72472 Posted March 3 Report Share Posted March 3 prvi današnji kitajc motozajebant, bajkr88, VS800 and 8 others 7 1 1 2 Quote Link to post Share on other sites
motozajebant 6375 Posted March 3 Report Share Posted March 3 pred 7 urami, maus pravi: prvi današnji kitajc Ti tolk kitajca poješ, da te zato zanč v avtu nisem prepoznal... si že pravi kinez 🤣 Mavti, Grut, bajkr88 and 5 others 2 6 Quote Link to post Share on other sites
ligenjček 3826 Posted March 4 Report Share Posted March 4 Ob 2. 3. 2021 ob 7:50, Frenk 67 pravi: Jaz to vedno delam na tleh v gmajni ob parceli. Mam precej večji kamin, a se mi zdi še vedno premajhen, ker rabiš še kurit za zamenjavo žerjavice. kuriš lahko posebej za žerjavico.. aja pa če meso pustiš v enem kosu ostane bolj sočno, res traja dlje da se speče ampak se splača nejc74, Spasku, Ninč. and 1 other 3 1 Quote Link to post Share on other sites
Frenk 67 13191 Posted March 5 Report Share Posted March 5 pred 6 urami, ligenjček pravi: kuriš lahko posebej za žerjavico.. aja pa če meso pustiš v enem kosu ostane bolj sočno, res traja dlje da se speče ampak se splača Tukaj je kakšnih 4, 5 kil mesa, težko to spečeš v kosu. Že tako sem pekel več kot 3 ure. Dvanajst ljudi ni moglo vsega pojest. ligenjček, thumper and Grut 3 Quote Link to post Share on other sites
Ninč. 19472 Posted March 5 Report Share Posted March 5 pred 5 urami, Frenk 67 pravi: Tukaj je kakšnih 4, 5 kil mesa, težko to spečeš v kosu. Že tako sem pekel več kot 3 ure. Dvanajst ljudi ni moglo vsega pojest. Seveda ne, k si nas pozabu.... Bi blo še premal Prou ti je, dej boš pa še 3dni to žulu Frenk 67, Grut, DAMI34 and 1 other 1 3 Quote Link to post Share on other sites
Popular Post motozajebant 6375 Posted March 6 Popular Post Report Share Posted March 6 Včeraj za kosilo pizze... danes za fruštk pa en kos mesa 🤣🤣 Frenk 67, bajkr88, Mavti and 7 others 9 1 Quote Link to post Share on other sites
Popular Post RobiRoberto 35591 Posted March 6 Popular Post Report Share Posted March 6 Za nekoga, ki včasih tudi objavi v tej temi: današnje kosilo, njam njam (by Chinesse recept), iz domače pečice, by moja draga, v družbi z mojo hčerko, njenim možem in njuno hčerkico ... 👍 VS800, MARE 65, Akito and 8 others 11 Quote Link to post Share on other sites
motozajebant 6375 Posted March 7 Report Share Posted March 7 Sicer sem bolj zaspane sorte, a za tole se splača vstati bolj zgodaj 😁 DAMI34, Spasku, Ninč. and 6 others 8 1 Quote Link to post Share on other sites
Mavti 6168 Posted March 7 Report Share Posted March 7 Restan krompir bo ziher Spasku, notranc and RobiRoberto 2 1 Quote Link to post Share on other sites
thumper 14210 Posted March 7 Report Share Posted March 7 pred 10 minutami, Mavti pravi: Restan krompir bo ziher pri nas ne dajemo vegete.. ocvirki malce bolj pašejo.. bobi1001, Ninč., nejc74 and 1 other 3 1 Quote Link to post Share on other sites
Mavti 6168 Posted March 7 Report Share Posted March 7 (edited) pred 1 uro, thumper pravi: pri nas ne dajemo vegete.. ocvirki malce bolj pašejo.. Pri nas pa enkrat tako drugič drugače v tretje spet kaj spremenimo v glavnem vse smo pojedli ,sedaj pokam na kavču boh ne de me motit, za našega petelina in kokoške pa nič ,spet bodo protestirale Edited March 7 by Mavti Spasku and thumper 2 Quote Link to post Share on other sites
GoBobi 1704 Posted March 7 Report Share Posted March 7 pred 4 urami, motozajebant pravi: Sicer sem bolj zaspane sorte, a za tole se splača vstati bolj zgodaj 😁 @motozajebant, dej mi prosim povej, kje dobiš tako mesnate in velike kose. Pa poduči me prosim še, kako se jih lotiš pečt. Baby-back ribs sem speku v pečici (v foliji) že vsaj ene 15 krat, a ne najdem variante, da bi bili res mehki, da bi odstopali od kosti kot na videih iz youtuba. Včasih so blizu, potem pa naslednjič na enak čas in temperature, trdi kot kotleti🙄. Vsakič poberem mreno stran in "kuham" jih na mesno stran dol. Sem probal tudi na kosti dol, pa se mi je zdelo, da je bolje, če je obratno. Pomagaj, prosim😇... motozajebant 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.