Jump to content
 • Sign Up
Sign in to follow this  
Zdrawc

Niso sanke...

Recommended Posts

Zdrawc

nekaj zanimivih...

01190007.JPG

cool.JPG

snow.jpg

snowmo2.jpg

snowtruck.jpg

kiwi_03_17.jpg

Edited by Zdrawc

Share this post


Link to post
Share on other sites
<=YaMaHa=>

Ah tale fora z gosenicami namesto koles je iz Taxi 3 če se ne motim :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
rs fan

a ni mel ghost rider tud eno tako foro da se je pelu z sankim z gumim po cesti :?

drgfač pa nice mašince :eek:

Share this post


Link to post
Share on other sites
CaNaM
a ni mel ghost rider tud eno tako foro da se je pelu z sankim z gumim po cesti :?

drgfač pa nice mašince :eek:

Je mel ja.Names smučk je imel kolesa.Jz sn se že tut guru z sankami po asvaltu.Problem je samo v tem ko se zelo teško ustaviš. :rolleyes: Gre pa full dober! :worship:

Share this post


Link to post
Share on other sites
xr800
103_0319239211.jpgTole sm sliku v Padovi

Letos se je v Val Gardeni moj pubec po vsej sili hotel slikat pred enimi takšnimi.....in zakaj mu ne bi izpolnil želje......

post-6744-1205396989_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yucco

Živjo!Predkratkim sem si na Celjskem sejmu ogledal omenjeno zadevo, ki je narejena na okvirju od DH kolesa.A kdo ve, kje bi se pri nas lahko spuščal in vozil z omenjeno zadevo, saj mi je omenjeni razstavljalec povedal, da je pri nas kar problem z zakonodajo in da jo večinoma koristijo le v Kranjski gori in v Ljubnem ob Savinji.V tujini je popolnoma drugače in je zadeva legalizirana, medtem ko pri nas komplicirajo s homologacijo in tudi ni prog ter terminov za omenjene zadeve.Drugi problem, ki pa ga sam opažam, pa je prevelika gneča na smčiščih in večina tudi noče svojih zemljišč čez zimo oddajati v najem in uporabljati kot smučišče ker bi potem imela sitnosti.Kot mi je tudi povedal omenjeni razstavljalec izdelujejo omenjene zadeve večinoma za izvoz, pri nas je bilo lani kupljenih le 5 komadov. Kakšne so pa kaj vaše izkušnje z omenjenim ''smučarskim biciklom'' ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Zadnje objave na forumu

  • maus
   mi smo lan tukaj rekreacijo delal, masažiral, žrl in plaval ... tri dni http://www.ruczdrelo.rs/  
  • DAMI34
   zaenkrat je grem..mogoče se še Pik pridruži. Načeloma 9.8. ali 10.8. odvisno kako mi bo služba omogočala za Bosno je samo en cilj: Prokoško jezero, drugo so jezera v Srbiji in okolica Niša (Zlatarsko jezero, Sjeničko jezero, Uvac, Jezero pri Čelijah, Niška banja, letališče Niš - spomini na vojsko/grem pogledat kaj je ostalo, panorama Sičevo/brana na Nišavi, Zavojsko jezero, če ostane čas, pa še v Bolgarijo v eno najstarejših jam)   
  • RobiRoberto
   Danes ..  
  • Snečer
   http://garmin.opentopomap.org/ Da bi bila Adriatopo bolj podrobna? daleč od tega, prej obratno (mimogrede, zunaj je Adriatopo pro v4), jaz bolj ali manj uporabljam OSM (ki so povsem brezplačne. Pri OSM zemljevidu je potrebno vedeti, da ga pomaga(m)jo delati tudi uporabniki in je v trenutku s popravki in novimi stezami na voljo takoj...tega adriatopo nima, popravke izdajo na par let. OSM ima prav tako izohipse (posebna datoteka). Za "offroad" je pomembno, da lahko nalagaš tracke/sledi, torej da si doma narišeš sled ali uporabiš prijateljevo itd. tu se razni zumoti ne morejo primerjati z oregon/montanami. Pri tracku potem ni prav nobenih napak, ker te vodi na m natančno, kakor si pač narisal, tako pelje. Tako bi lahko nekdo z lahkoto vrisal slovenski TET v OSM zemljevide oziroma dodal manjkajoče poti ipd.   Da bi imel zumo bolj natančne gps? tudi to ne bo držalo, Oregon/Montana podpirata tako ruski kot ameriški sistem in še waas/egnos, lociranje je precizno, prav zaradi tega, da delujeta tudi pod krošnjami in še kje. Mimogrede: Poleg tega Oregon/Montana podpirata tudi napajanje na navadne baterija. Sedaj sem testiral Energizer Ultimate Lithium. To je premium zadeva, boljših AA baterij (žal niso polnilne) ni na trgu, poleg tega, da so izjemno lahke, tudi neverjetno držijo. 3 dni polnega navigiranja brez težav.    
  • Buddah
   Rubuz, zahvaljujem se za odgovor! Verjetno bo kmalu res namontiran SC Project!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!