Jump to content
 • Sign Up
Sign in to follow this  
Vojč

Sym track runner 200

Recommended Posts

Vojč

Ima kdo kakšne izkušnje glede štirikolesnika Sym track runner 200?

Je vreden nakupa :hmm:

ima kakšne hibe O:-) ?

IPB Slika

Share this post


Link to post
Share on other sites
jakATV

Imam izkušnje z omenjenim modelom,predvsem kot serviser.Sama kvaliteta in vzdržljivost nista problematična,rezervni deli poceni in na zalogi.Edina slaba stvar so prednje enojne A-roke,zaradi katerih je stabilnost ATV-ja na asfaltu pri večjih hitrostih slaba.Tudi vožnja po terenu je trda in težka,kar se pozna predvsem na rokah,ki trpijo.V moji garaži je sicer njegov večji brat Quad-Lander,ki pa nima teh omenjenih pomankljivosti.Moje mnenje-je vreden nakupa,vendar bo po 14 dneh postal "prešvoh".

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vojč

Koliko je priporočljivo imeti napunpane gume pri SYM track runnerju 200 :hmm: v navodilih nisem zasledu .)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vojč

Ve mogoče kdo za kakšen dober(pooblaščeni) servis na območju 02 ???

Seveda sprašujem za Sym!

Edited by Vojč

Share this post


Link to post
Share on other sites
manja

Evo 1 fotka od 4kolesnika sym track runner 200!!

morm rečt da sm z njem ful zadovolna!!!

lp, manja :rolleyes: :worship:

post-20633-1217339915_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kor13

Hmmm, naj me popravi kdo, ki ima za sabo več km z njim (pa malo bolj sveže spomine, je že kar neki cajta minilo), ampak sam sem se z njim peljal nekako do max 80 km/h, več ni šlo, pil je pa če se ne motim okrog 5l+

Share this post


Link to post
Share on other sites
Urbanček640

Pozdravljeni rad bi vas vprašal kje bi lahko kupil dele za Sym TRACK RUNNER 200.

 

Hvala in lep pozdrav.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Zadnje objave na forumu

  • igc1
   Ponoč premlevam tist stavk, ki ga je linesman Sabin napisal "Also this winter a heavy storm broke thousands of trees and many roads in western Rodopi mountains are not passable" in si mislim, to bo itak mišn imposibl zame, sploh, ker je tornado pozim šume podiral. Čak Norrisu pa tud ne sežem do kolen, da bi tiste podrte smrekce s poti zmetal. Mal sem bil jezen sam nase, zakaj nisem 2 tedna prej kontaktiral linesmena in bi se lahko glede na razmere v BG za kakšen manj razturen TET odločil. Del TET še odpeljem, vodi mimo neke jame, kjer me vabijo na ogled    Vasi ob meji so precej zapuščene, več ali manj samo še starejše ljudi vidiš okoli hiš, mladina je zgleda že spokala drugam. Pri tejle hiši naredim en foto šuting in upam, da glede na opasna opozorila, ki so krasila pročelje, ne bo z nasprotne smeri priletel kakšen šuting v obliki šiber ali kugle... Ampak zgleda, da se me je lastnik usmilu in me pustil živet še teh nekej petkov 🙂   nedaleč naprej naletim na novo dilemo, a grem back to the future ali forward to the past🤔   Ko so se mi na vročem bolgarskem soncu že mal možgani kisal, se ustavim pred eno vaško štacuno na pir. Razglabljamo, kera frizura je najbolj primerna za to vročino, a je to  Bundesliga, ali ježek ali ćelo😄. Fantoma častim še en pir, ker dan bo še dolg, sta si ga že mal ulita lepo na izi vzela in imela v planu še ene 4 škatlice cigaret za skadit.   Po popitem pirčku, ki te ravno prav zmehča, da so vse odločitve lažje, se odločim, da grem kot plan B po ex YU smučiščih pogledat. Priletim v Srbijo nekje okrog Zaječarja, nadaljujem proti jugu in zaključim dan na Stari planini.    
  • Bptehnik
   Bolj kot razdiram in berem je problem v ventilih oz nekje v glavi. Ima kdo kakšno priporočilo za yamaho mojstra ki bi se lotil kontrole ventilov in nastavitve le teh. V Ta fina dela se pa vrjetno nebom spuščal sam   Fantje hvala za vse ideje in pomoč 
  • amateur
   Robi, glede na tvoje stanje je kombinirani vzpon od Kurnika pred Reko boljši kot pa iz Cerkna skozi Trebenče, Gorje, Zakriž, Vrh Križa, Jesenice pa do Prejema od zgoraj. Da bi pa šel iz Cerkna za našo hišo v Zakriž ti pa zaradi klanca odsvetujem.  Še dve sliki od danes. Sem iskal danes v Bolgariji tvoj spomenik, pa ga nisem našel.
  • thumper
   v večini .. in ko se navadiš ti pride en najbolj zahebanih ovinkov , ki se iz blagega zelo ostro zapre - ni pa nobene omejitve in ne puščic , ker bi označevalo oster ovinek.. nobenemu postavljaču opozorilnih tabel za ovinke ne verjamem več.. no ja..ti domačini naj najprej poskrbijo za svoje sovaščane z raznimi kroskami in štirikolesniki .. aja ne bodo saj so pa ja njihovi?
  • Borutt
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!