Andrejaa Objavljeno Marec 28, 2010 Opozori Objavljeno Marec 28, 2010 En "dohtar" na tekm, če mu sploh lahk tak rečeš ta presnet jugovič je zih kupu diplomo dol ..še jst bi se bl znajdla ob prebiti arkad madona, ne d mi tamala že skor kap dožvi od strahu k je lila kri, predn se je un gumpec zrajtav kaj in kako
maus Objavljeno Marec 30, 2010 Opozori Objavljeno Marec 30, 2010 k morm prej iz službe... preveč ur mam ... pa še slabo vreme je
DAMI34 Objavljeno Marec 30, 2010 Opozori Objavljeno Marec 30, 2010 A ma nič, prav nič. Lahko bi me šef, pa me ni mogu, lahko bi me bolj kislo vreme, pa ga sploh ne jebem. Lahko bi me kakšna bejba, pa sploh nima šanse, ker mi je danes vse ravno, pravzaprav mi je čisto gladko in se počutim kot zlata ribica. Manjka še čivava na straži. Kaj je blo včeraj ni važno in kaj bo yu3 ni bistveno. Danes je fajn. b.p. Lahko bi me ciftra, ki je šla mal gor, pa imam veliko prijateljev, ki mi prikličejo nasmeh na obraz. Tako-dans je en fajn dan.
DAMI34 Objavljeno Marec 30, 2010 Opozori Objavljeno Marec 30, 2010 A ma nič, prav nič. Lahko bi me šef, pa me ni mogu, lahko bi me bolj kislo vreme, pa ga sploh ne jebem. Lahko bi me kakšna bejba, pa sploh nima šanse, ker mi je danes vse ravno, pravzaprav mi je čisto gladko in se počutim kot zlata ribica. Manjka še čivava na straži. Kaj je blo včeraj ni važno in kaj bo yu3 ni bistveno. Danes je fajn. b.p. Lahko bi me ciftra, ki je šla mal gor, pa imam veliko prijateljev, ki mi prikličejo nasmeh na obraz. Tako-dans je en fajn dan. p.s. Niti poštar od Pajkice me danes ne more spravt u slabo voljo domina 1
vapotek Objavljeno Marec 30, 2010 Opozori Objavljeno Marec 30, 2010 Policaj na mauntnbajku... Upam, da ti pride kaj med špice in se razfukaš ko prasec Alla 1
pajkica Objavljeno Marec 30, 2010 Opozori Objavljeno Marec 30, 2010 p.s. Niti poštar od Pajkice me danes ne more spravt u slabo voljo bom drugič rekla nej teb nos taplave kuverte bom vidla kok boš pol dobre vole m147 in DAMI34 2
brembo Objavljeno Marec 30, 2010 Opozori Objavljeno Marec 30, 2010 bom drugič rekla nej teb nos taplave kuverte bom vidla kok boš pol dobre vole blokada
DAMI34 Objavljeno Marec 30, 2010 Opozori Objavljeno Marec 30, 2010 bom drugič rekla nej teb nos taplave kuverte bom vidla kok boš pol dobre vole j kar vprašanje kakšne vole bom: 1. če bo naslov nate, ni problema 2. če je slučajno obvestilo, da sem zadel na lotu, bova delila, ni problema 3.če je moj naslov, pa kaj me to briga dns ne bom slabe volje, me ne more spravt s tira prou nič in če je možno, bi dobro voljo rad razdelil tudi med druge thumper 1
brembo Objavljeno Marec 30, 2010 Opozori Objavljeno Marec 30, 2010 :unsure: cegu? kaj a cegle u policaje mečeš ? :surrender: drgač sm mislu blokado za motor maus in Alla 1 1
pajkica Objavljeno Marec 30, 2010 Opozori Objavljeno Marec 30, 2010 kaj a cegle u policaje mečeš ? :surrender: drgač sm mislu blokado za motor jaz pa cegu pod gas sam ideja ni slaba...ta o metanju m147, Alla in maus 2 1
moto rider Objavljeno April 2, 2010 Opozori Objavljeno April 2, 2010 ...mene pa žena! Ker mi ni dovolila pomazati skledo z nadevom za velikonočno poptico!! DAMI34 1
impulz Objavljeno April 4, 2010 Opozori Objavljeno April 4, 2010 ma serviser me spravla ob živce že 3 tedne kr je motor še kr tam, narjeno pa ni nič....
moto rider Objavljeno April 4, 2010 Opozori Objavljeno April 4, 2010 ma serviser me spravla ob živce že 3 tedne kr je motor še kr tam, narjeno pa ni nič.... Hondo si kupi ...pa nauš 'mel problemov! :grrr
Marjanček Objavljeno April 5, 2010 Opozori Objavljeno April 5, 2010 vreme, ker nisem sel na zegnanje...
maco47 Objavljeno April 5, 2010 Opozori Objavljeno April 5, 2010 Dež v Mirni Peči !!! tomkruz in DAMI34 1 1
Sanda7 Objavljeno April 6, 2010 Opozori Objavljeno April 6, 2010 prideš dam iz šihta in pol še s hriba doma pa mrzla voda u bojlerju :wallbash: razpizdlu čist
Cartman Objavljeno April 8, 2010 Opozori Objavljeno April 8, 2010 Človek se odpravi na eno brezkompromisno kavo, brezi izgovorov in blesavih baristov, tako oštro in močno, nardi za to 15 kilometrov pride pred teraso, čez pa trak POLICIJA. zapreto. da popizdiš. ko rano rani rano dan zajebe.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se