Jump to content

Recommended Posts

Folk zgodilo se je to cesar sem se najbolj bal da se bo nekomu enjrat nekaj zgodilo iz nase družbe in se je. V torek se je kar hudo ponesrecil Hanzi. To novico mi je povedal Kekec, ki jo je prebral v casopisu in nato sva klicala k njemu domov in govorila z njegovim ocetom. Punca stara 21 let mu je v rahlem ovinku zapeljala na njegovo stran in ga dobesedno celno zbila na tla. Za povrh vsega ni imela izpita Hanzi pa je na intenzivni negi v komi z zelo poškodovano levo nogo in glavo tako da ga držijo v komi in cakajo. Upajmo da bo vse ok z njim ostali pa prosim pazite nase ker mi gre na živce pisanje o takih receh !!!!

Link to post
Share on other sites
 • Replies 633
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • Hanzi

  100

 • AlterMann

  19

 • Max

  17

 • Ice

  17

Top Posters In This Topic

Popular Posts

No pa se je (upam) "končalo" Po skoraj 8 letih grem spet lahko od doma še kam drugam kot k zdravniku. Veste kaj to pomeni 8 let hišnega pripora?! Srečno vsem in naj vam sonce sveti vsak dan

evo mene po dolgem času.... se moram malo spomnit 23.7.2002, Torej sedajle mineva 9 let od povoda za to temo. in danes sem domov pripeljal najinega drugega otroka - malo Anjo. rojeno prevčerajšn

Zdravo Hanzi! Najprej moram povedati, da te v bistvu ne poznam, vendar sem nekaj dni nazaj tako zgolj iz firbca prebral celo temo in če sem pošten je kar težko zadržati kakšno solzo ob prebiranju

Posted Images

Mi pa h Hanzitovim staršem hodimo po mleko. :(

Pa se nisem spomnil, kakšen nick ima Hanzi na Motosvetu, sicer bi kakšno besedo napisal o tem že prej.

Situacija ne izgleda ravno rožnato, ampak upajmo da se bo izvlekel brez trajnejših posledic. Skratka Hanzi - ko boš tole bral: celo Selo drži pesti zate!!! :)

Link to post
Share on other sites

Danes sem govorila z Moniko (punco od Hanzija) in mi je povedala, da je še vedno na intenzivni, da so mu nogo skupaj sestavili (komaj da, baje, samo da trenutno dosti ok zgleda.. vsaj pretok krvi je ok).

Baje ga držijo v komi, da ne bi premikal noge, ker so jo komaj skupaj uspeli sestaviti, je pa tudi problem, ker naj bi mu grozilo, da mu ena žila poči v trebušni votlini, kar pa ni dobro, ker je zaradi vsega ostalega kritično ga spet operirat. Samo bodo morali, če bo počila.

HANZI..... DRŽI SE!!

Če bom še kaj izvedela vam sporočim.

Aha.. pa obiski nikakor niso mogoči. Vsaj dokler je na intenzivni. Še Monika je po novem žena njegova, da ga sploh lahko vidi.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!