Jump to content
 • Sign Up
Sign in to follow this  
akisek

"sail" izvenkrmni motorji

Recommended Posts

akisek

Pozdravljeni !

Na Hrvaškem uvaža neke izvenkrmne motorje "sail" Drin d.o.o in zanima me če kdo kaj ve o teh motorjih?Zanimiva je seveda izredno nizka cena !!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Osama

S kitajskimi jajci ni načelno nič narobe, problem je v servisu in rezervnih delih. Motor je toliko dober, kolikor dober servis ima.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Cartman
S kitajskimi jajci ni načelno nič narobe, problem je v servisu in rezervnih delih. Motor je toliko dober, kolikor dober servis ima.

no, nevem če je to res. kitajska 4kulka je v enem tednu dobila luft na prav vseh končnikih. tud če majo prefektn servis, bo zadeva čez en tedn spet sesuta. Outboard pa nesme crknit. če crkne, se tud vozniku lahko zgodi enako :whistle:

Share this post


Link to post
Share on other sites
ciciban

Zadeva je baje licenčna Yamaha. Dva prispevka o teh motorjih sta bila v hrvaški reviji More, pa če kdo rabi lahko najdem, skopiram, pošljem... Osebno sem skeptičen, je pa res, da se bomo mogl počasa navadet na kitajske izdelke, oziroma jih že verjetno imamo doma, pa tega sploh ne vemo.

Share this post


Link to post
Share on other sites
GREY WOLF

Drži, kitajsko kolo bi kupil, motor še ne.Povdarek na še.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Staycool

V zadnjem času razmišljam o nakupu izvemnkrmnega motorja (seveda 5KM) in opažam da je na hrvaškem kar razširjen kitajski primerek jamahe po imenu PARSUN. delajo 4-taktne motorčke od 2,5-40 konjiče. Če ga slučajno že kdo ima bi blo dobrodošlo kšno mnenje sicer sem pa nekaj prebral po hrvaških forumih in so uporabniki zadovoljni; s servisom ni težav ker je motor identičen jamahi in ga servisiraš na jamahinih servisih. Težava nastopi v tem ker ga pri nas nihče ne prodaja razen nekega osebka na salamoncu. je pa zanimiva cena: 690 € za 5KM. torej če se komu sanja kje se to pri nas kupi in kakšne težave so pri uveljavljanju garancije - z besedo na dan.

Share this post


Link to post
Share on other sites
33centrino33

pa kakšen SAIL in drugi...Poglejte si vrhunske motorje PARSUN s certifikatom CE za najmanj denarja. So boljsi, kakovostnejsi in bolj zdrzljivi. Res vrhunski motorji za najmanj denarja. Tudi sam sem preveril in so res najcenejsi in najboljsi. Vec lahko najdete na www.parsun.de oz. mislim da je stran ze v izdelavi za www.parsun.si - cene imajo se nizje od Nemcev - to sem zasledil na bolhi!!!

FOLK RAJE NE KUPUJTE SAIL in druge kitajce... najboljsi med njimi je res PARSUN (sploh pa za isto ceno med njimi) - to sem zasledil po tujih forumih, ko so delali teste in analize, PARSUN stalno vlaga v razvoj, od 2012 dalje novi mocnejsi modeli v razvoju, na raspolago je tudi elektro 4km in 5KM, imajo nekaj delov tudi zamenljive mislim da z YAMAHA, garancija in servis zagotovljena v SLO in EU, rezervne dele dobite ze skoraj povsod,...

Prihodnost je v: PARSUN IZVENKRMNI MOTORJI :010:kva2::yea1::worship:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Zadnje objave na forumu

  • raza
   Niso plužene in posute ceste, pa enega zaman čaka...….. prijetno ob 
  • RobiRoberto
   Kaj bi jaz brez mojega prijatelja Googla ?   Še neročiti ga moram ...  
  • RobiRoberto
   Roberto "finomehanik" ...   Ker je moj prejšnji Samsung imel premalo spomina za namestitev Sport Trackerja, sem od hčerke dobil njen odslužen foun in pokazalo se je, da njegov akumulator peša vse bolj.   V Idrijski trgovini Telefonika sem vprašal, če se za ta foun še dobi nov akumulator, in prodajalec mi je odgovoril, da bi se ga sicr še dalo dobiti, toda da se za tako star foun to ne izplača.   Kaj zdaj?    Ker ima ta foun popolnoma vse kar jaz rabim in seveda še veliko več, sem s pomočjo hčerkinega moža najprej ugotovil kateri model founa Samsung Mini je, in ga potem še lastnoročno razstavil, da sem si ogledal njegov akumulator, tako da imam sedaj dovolj podatkov (upam !), da bom s pomočjo mojega prijatlja Gogla na internetu poiskal, koliko tak akumulator stane in kje se ga da dobiti. Cene novih founov so sicer ugodne, dokler v nadaljevanju te cene ne prebereš X 24 ... Moški slalom je prestavljen na 11.00 in tudi izvedba ženskega super velslaloma je zaradi novozapadlega snega vprašljiva.   Danes so na sporedu tudi ženski in moški skoki.
  • Scarabeo 500
   Za lep dober dan.  Ne vem, zakaj je tako resna - morda je morala prej kidati. 
  • DAMI34
   malo sivo področje se mi zdi vse skupaj. Postopek pri nesreči je predpisan, torej tudi alkotest in dejansko se mi zdi smiselen, mogoče se 10 letni otrok ne opija, kako leto kasneje se pa že znajo dobro naguncat. Verjetno bi pa morali še kak obrazec prej izpolniti, ko bi zakoniti predstavnik/odgovornež/lastnik otroka podpisal in dal dovoljenje za opravljanje alkotesta. Se zna zgoditi, ker smo tako birokratska država, da bodo problem rešili še s kakim dodatnim obrazcem.  Benti, težko je bit policaj v teh časih, ko ti predpisujejo normo, tulijo nate šefi zakaj nisi, tulijo nate starši zakaj si...  
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!