Jump to content

"sail" izvenkrmni motorji


Recommended Posts

 • 2 months later...
S kitajskimi jajci ni načelno nič narobe, problem je v servisu in rezervnih delih. Motor je toliko dober, kolikor dober servis ima.

no, nevem če je to res. kitajska 4kulka je v enem tednu dobila luft na prav vseh končnikih. tud če majo prefektn servis, bo zadeva čez en tedn spet sesuta. Outboard pa nesme crknit. če crkne, se tud vozniku lahko zgodi enako :whistle:

Link to post
Share on other sites

Zadeva je baje licenčna Yamaha. Dva prispevka o teh motorjih sta bila v hrvaški reviji More, pa če kdo rabi lahko najdem, skopiram, pošljem... Osebno sem skeptičen, je pa res, da se bomo mogl počasa navadet na kitajske izdelke, oziroma jih že verjetno imamo doma, pa tega sploh ne vemo.

Link to post
Share on other sites
 • 10 months later...

V zadnjem času razmišljam o nakupu izvemnkrmnega motorja (seveda 5KM) in opažam da je na hrvaškem kar razširjen kitajski primerek jamahe po imenu PARSUN. delajo 4-taktne motorčke od 2,5-40 konjiče. Če ga slučajno že kdo ima bi blo dobrodošlo kšno mnenje sicer sem pa nekaj prebral po hrvaških forumih in so uporabniki zadovoljni; s servisom ni težav ker je motor identičen jamahi in ga servisiraš na jamahinih servisih. Težava nastopi v tem ker ga pri nas nihče ne prodaja razen nekega osebka na salamoncu. je pa zanimiva cena: 690 € za 5KM. torej če se komu sanja kje se to pri nas kupi in kakšne težave so pri uveljavljanju garancije - z besedo na dan.

Link to post
Share on other sites
 • 1 year later...

pa kakšen SAIL in drugi...Poglejte si vrhunske motorje PARSUN s certifikatom CE za najmanj denarja. So boljsi, kakovostnejsi in bolj zdrzljivi. Res vrhunski motorji za najmanj denarja. Tudi sam sem preveril in so res najcenejsi in najboljsi. Vec lahko najdete na www.parsun.de oz. mislim da je stran ze v izdelavi za www.parsun.si - cene imajo se nizje od Nemcev - to sem zasledil na bolhi!!!

FOLK RAJE NE KUPUJTE SAIL in druge kitajce... najboljsi med njimi je res PARSUN (sploh pa za isto ceno med njimi) - to sem zasledil po tujih forumih, ko so delali teste in analize, PARSUN stalno vlaga v razvoj, od 2012 dalje novi mocnejsi modeli v razvoju, na raspolago je tudi elektro 4km in 5KM, imajo nekaj delov tudi zamenljive mislim da z YAMAHA, garancija in servis zagotovljena v SLO in EU, rezervne dele dobite ze skoraj povsod,...

Prihodnost je v: PARSUN IZVENKRMNI MOTORJI :010:kva2::yea1::worship:

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.Motosvet Chat

Motosvet Chat

  You don't have permission to chat.
  ×
  ×
  • Create New...

  Important Information

  By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!